Şimdi Ara

GTA IV Fps artırma modu v2.0 beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır üzerinde çalışdığım GTA IV fps artırma modunun sonunda v2.0 betasını yayınladım. Bu mod ile oyunda 8-10 Fps artışı sağlıyor.
    Modun özellikleri: Görüş mesafesi kısaltıldı!, Araç ışıkları kapatıldı artık oyunda araç farlarını açamayacaksınız, kısaca pc nizi yoran her şey kapatıldı. Modun v2.0 sürümü EFLC ile uyumlu değil!

DESTEK OLMAK İÇİN LÜTFEN adf.ly SİTESİNDE KULLANDIĞINIZ Ad Block EKLENTİSİNİ DEVRE DIŞI BIRAKIN!

Neyse İyi Oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 10 Eylül 2013; 20:02:31 >

• visualsettings.dat değişmiş. Denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

visualsettings.dat değişmiş. Denemek lazım.

Gerçekten işe yarıyor önceleri low ayarlarda dışarıda 30-40 Fps alırken şimdi 50-60 arası fps alıyorum. Ama henüz beta aşamasında daha da geliştiriricem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

visualsettings.dat değişmiş. Denemek lazım.

Gerçekten işe yarıyor önceleri low ayarlarda dışarıda 30-40 Fps alırken şimdi 50-60 arası fps alıyorum. Ama henüz beta aşamasında daha da geliştiriricem.

20 fps fark etti demek ha. Bence millet enb yapacağına şöyle modlar yapsa daha makbule geçer. Malum her 10 GTA IV konusunun 9'u kasma sorunu üzerine. (Salladım istatistikleri ama yakındır )

• Güncel
  • bende işe yaramadı
  • Benim sistem şu:
    AMD FX X8 8150 3.6 GHz
    ZOTAC GTX 680 4 GB NVIDIA
    CORSAIR VENGEANCE 2133 MHz CL10 8*2 RAM

Bu sistemle oyun kasıyor. Aklım almıyor. FPS ultrada da aynı lowda da aynı. Aynı yerde kıpırdamadan bekliyorum FPS 10'lara düşüyor bi bakıyorum 60 olmuş. Şunu çözün lütfen. Sorun nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Fps drop (ps4 pro)
    6 yıl önce açıldı
    GTA 5 MOD
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano Ronaldo 7

Benim sistem şu:
    AMD FX X8 8150 3.6 GHz

Bu sistemle oyun kasıyor. Aklım almıyor. FPS ultrada da aynı lowda da aynı. Aynı yerde kıpırdamadan bekliyorum FPS 10'lara düşüyor bi bakıyorum 60 olmuş. Şunu çözün lütfen. Sorun nedir?

+1 aynı sorun bendede var ama hiçbir çözüm bulamadım
  • Fps'ye nerden bakıyoruz , eğer bir program ile bakılıyorsa adını veya linkini verirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim sistem şu:
    AMD FX X8 8150 3.6 GHz

1.07 patch i yükleyin ben amd athlon x2 240 2.8 ghz,Nvidia geforce 9400 gt,2gb ddr2 ram ile orta ayarda 25 fps ile oynuyorum.
    Sorununuza gelince bu sorun optimizasyondan dolayı. Yukarıda yazdığım patch i yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

quote:

Benim sistem şu:
    AMD FX X8 8150 3.6 GHz

1.07 patch i yükleyin ben amd athlon x2 240 2.8 ghz,Nvidia geforce 9400 gt,2gb ddr2 ram ile orta ayarda 25 fps ile oynuyorum.
    Sorununuza gelince bu sorun optimizasyondan dolayı. Yukarıda yazdığım patch i yükleyin.

GTA IV satın aldım deneyeceğim birazdan :) Steam'da indirim vardı

• UP
  • Mod çok güzel tebrikler , ancak bu şekilde oyundan keyif alınmıyor.

Dosyalarımın eski halini alabilir miyim ?
    Yedek almamıştım.
  • ya kardesım benım oyun orjınal herhalde cd cızıldı dıye kasıyo ama yıne de sorıyım once 1 040 yaptım sonra ustune 1070 yaptım sonra bıdaha 1040 yaptım sımdı kasıyo sılıp bıdahamı yuklıyım yoksa format mı ?
    game booster kullanıyorum laptop pc sogutucu da var bırde oyunu acamayanlar ıcın not
    eger ekran kartınız cok az mb lıyse (vram) dıyelım 32 mb su kodu oyun kısayoluna yazın
    -availableidmem 60.0 gıbıydı google de aratın dogrusu cıkar google de kı vıdeoda 30.0 dıyor ama oyle yazınca ekran kartınızın hafızasının yarısını oyunda gorebılıyorsunuz o yuzden ben 60 denıyorum ... saygılar
  • Cdnin çizilmesiyle kasmanın en ufak alakası yoktur.
  • vay arkadaş emeğine sağlık ama sen bu modu nasıl yaptın belki bende kendime göre bir şeyler yaparım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.