Şimdi Ara

GTA IV - Fatal error : RESC10 Hatası Yardım Ltfnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna girerken ms-dos gibi bişiy açılıyo oyuna griyor ilk başka yazan oyun yazısı filn çıkyo sonra oyundan atyo fatal erorr RESC10 htası weriyor nasıl çözebilirm yardım kütfen

sitem şöyle

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU @ 2.00GHZ 2.00 Ghz
    3.00 gb ram bellek
    320 gb hdd

ayrıca windows wista home premium yüklü service pack 1 . Toshiba Leptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraG3ShadoW -- 24 Haziran 2009; 19:35:53 >

• pfff kimse bilmyormu yhaa
  • yeni crack dene
  • uppp uppp
  • Ekran kartının belleği yetersiz,onun yamaları olabilir bi onlara bak olmadı yeni ekran kartı alıcaksın.
  • Kesinlikle Ekran Kartıyla Alakalı
  • Onu bunu bırakın da GTA IV yi EA Games Yapmadı ki siz hangi oyundan bahsediyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D arkadaşım konuma bak benim orada çzümü war ekran kartı felan değil hala malum Cxrack için bu hata
    harbi bu arada EA GAmes ne alaka :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcinonline -- 22 Haziran 2009; 18:04:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: obenberk

Onu bunu bırakın da GTA IV yi EA Games Yapmadı ki siz hangi oyundan bahsediyorsunuz

Aynen öyle bende diyorum bir saçmalık var SP 3 yüklemeni öneririm tam çözemedim ama...
  • ekran kartım saqlam n-vida gforce fx 7200 1gb baska bısıy ama olmadı crakta yaptım bastanda yukledım qene olmadı :S:S

wistadan dolayı olabilirmi ?
  • evet olabilir benim vistada çalışmamıştı xp ye döndüm
  • bendede aynı hata veriyo vista sp2 türkçe kurun diyorlar ama bulamadım. Ayrıca bir türlü xp ye dönemiyorum . vista dayken xp format cd si görünmüyor
  • vistanın sp2 si yok
  • http://forum.donanimhaber.com/m_32588636/tm.htm aynı mesajı ben de aç mıştım buraya çözüm verdiler ama denemedim.
  • Bende de aynı hata var..

işlemci: Intel Core 2 Duo 2.8
    ram : 4 gb
    ekran kartı : sapphire 1 gb

Bi yardım ederseniz çok iyi olur !
  • Fatal error hataları crackten kaynaklanır , sağlam bir crack yapıp tekrar deneyin.
  • ben sordum aynısı banada oluyodu sp filan diyil o oyalanmayın onla oyunu sil sonra yeni klasör aç oraya 1, 2, cd dekileri at sonra yükle dediklerinin hepsini yap açılır tabi 4 dvd değilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanermetin98 -- 3 Ağustos 2010; 13:45:35 >
  • Benim bilgisayarın özellikleri şöyle;

Windows 7 Ultimate
    Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz 2.94 Ghz -- işlemci
    RAM -- 4,00 GB (Kullanılabilir miktar 3,25)
    32 bit işletim sistemi
    SP3 yüklü

Aynı hatayı bende alıyorum deli olcam yardım edin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhanermetin98

ben sordum aynısı banada oluyodu sp filan diyil o oyalanmayın onla oyunu sil sonra yeni klasör aç oraya 1, 2, cd dekileri at sonra yükle dediklerinin hepsini yap açılır tabi 4 dvd değilse

Onuda denedim olmuyor
  • Arkadaşlar Aynı Hata Bendede Çıkıyor Windows 7 Ne Yapmam Gerekiyor Lütfen Yardım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.