Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (268. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence puan(para) yatırmayın MS ye. bi yerlerde mutlaka bunu satın alıp bizimle paylaşmak isteyen bir release grubu çıkacaktır
  • dört gözle bekliyoruz zaten
    şımdılık halo warsa hucum :P
  • Siz bekleyedurun arkadaşlar. Ben ve daha birçok kişi parasını verdik ve oyunu oynuyoruz. Orjinal tabiki.

Şu memlekette ilk defa orjinal kullananlar oyunu önce oynayıp bitirsin. Mümkünse başlığı da screenshot manyağı yapalım. Hatta oyunun her saniyesini anlatan katrilyonlarca spoiler yazalım siz de bizim neler çektiğimizi; siz oyunları daha çıkımasından 1 hafta önce oynarken biz pre-order yapmış olmamıza rağmen yurtdışından gelen kargoları beklediğimiz haftalarda neler hissettiğimizi ve foruma girip başlıklara tıklayacakken yaşadığımız gel-gitleri biraz ama cidden biraz(!) olsun hissediverin.

• beyler download 2 saatir %54 te takıldı. napsam? iptal edip tekrar başlatsam 0danmı başlar yoksa 54ten devammı eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VuLTuRe* -- 18 Şubat 2009; 20:51:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vulture.

beyler download 2 saatir %54 te takıldı. napsam? iptal edip tekrar başlatsam 0danmı başlar yoksa 54ten devammı eder?

54 te takılmamıstır o devam ediyordur.
    bazen oyle porgress yuzdesi sabit kalıyor ama aslında download devam ediyor.
    iptal etme de soyle yap mesela
    yeni bir download baslat. onu aktif hale getir gta pending olsun. sonra tekrar gta yı tekrar baslattıgında progressin fırladıgını goreceksin.
  • valla ben bi kaç tane ss attım talanas arkadaşa katılıyorum yani ben gta 4 çıktığında biraz bekleyip oyunu daha ucuza alabilcekken ilk çıktıında elime geçmesi için hem tek oyun parası hemde fedex kargo parası ile zarar ettim ama gta 4 bu yani değer herşeye...
  • Oyun gercekten harika oldu.
  • arkadaşlar xbox hakkında pek bilgim yokta bi kaç sorum olucak.Oyunu sanırım harddiske indiriyosunuz.bende yokta nasıl oynayabilirim.
  • Lost Club iyiymiş kullandığımız silahında etkisi baya iyi, tek atışta bir adamı yakın mesafedan deviriyor.

Angels In America görevi harika 6-7 tane silahlı çeteyi kovalarken motor üstünden vurmak ayrı bir keyif katmış oyuna.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

Videoya bak ya, bunu yapsa yapsa rockstar yapardı zaten

+18(Maksat uyarmak)

http://www.gametrailers.com/player/45617.html

- You want me to kill your father?
    - Don't be disgusting, it's my uncle

• Bilmiyorum farkettiniz mi ama oyunu bir kere LATD olarak açtıktan sonra bir daha açılışta uyarı çıkmıyor. Normal GTA4 'e nasıl dönücez bilen çözen var mı??
  • Dehşet derecede uykum olmasına rağmen iner inmez daldım oyuna,çok özlemişim yaw liberty city i

Fakir ama gururlu Niconun yerine yolda yüzyüze gelmeye korkacağınız azman Jonny kesinlikle çok daha iyi olmuş

Motor kullanımı düzelmiş çok rahat,çeteyle ilerlemek çok eğlenceli

Oynayan diğer arkadaşlara katılıyorum motor üstündeyken shotgunla diğer motor üstündeki adamları indirmek acayip eğlenceli,bi uçuşları varki görmeniz lazım

Ulen Xbox iyiki varsın be!

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)

ŞU LASTİĞE BAKARMISINIZ YUH!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 19 Şubat 2009; 3:41:38 >

• oyun çok bomba olmuş
    ve şu ana kadar çıkan en ciddi gta konsepti
    çete falan çok ciddi fena takılıyorlar ortamlarda

yalnız bilek güreşinde sağ sticki yakında kırcaz bu gidişle
  • Oyunda bu kez güvercin yerine martı varmış vurulacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: talanas

Bilmiyorum farkettiniz mi ama oyunu bir kere LATD olarak açtıktan sonra bir daha açılışta uyarı çıkmıyor. Normal GTA4 'e nasıl dönücez bilen çözen var mı??

eğer normal gta 4 en bir save ini açarsan normale geçiyor, yada new game diosun normal mi latd mi die soruor...
  • Güzele benziyor bu eklenti.

Duruma göre ilerde alabilirim gibi...

Resimler için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakkale
    eğer normal gta 4 en bir save ini açarsan normale geçiyor, yada new game diosun normal mi latd mi die soruor...

Hocam çok sağol.
  • oyunu biraz önce bitirmiş bulunmaktayım gerçekten niko yla bağlantıları ve hikayesi süper oyunun heleyse sonundaki aksiyon ayrı bi güzel ama fazla spoiler a girmeyelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakkale

oyunu biraz önce bitirmiş bulunmaktayım gerçekten niko yla bağlantıları ve hikayesi süper oyunun heleyse sonundaki aksiyon ayrı bi güzel ama fazla spoiler a girmeyelim...

Kaç saat sürüyor toplam ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhmtaslan

arkadaşlar xbox hakkında pek bilgim yokta bi kaç sorum olucak.Oyunu sanırım harddiske indiriyosunuz.bende yokta nasıl oynayabilirim.

arkadaşlar hala cevap bekliyorum. yardım ederseniz sevinirim.üstten bi anlatsanız yeter
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.