Bildirim
GTA IV Complete edition
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana gta 4 lazım sadece keşke söyleseydin ben de GTA EFLC hesabı vardı onu verirdim sen de GTA IV alır verirdin sana da ucuza gelirdi oyun ne güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 9 Temmuz 2012; 16:12:23 >_____________________________ PSN ID:KnGrkM -
Evet iyi olurmuş ama maalasef almış bulundum _____________________________ -
Kaç gündür duruyor konum yahu hiç görmedin mi ''GTA IV kardeşlik'' diye
2 ayrı şekilde indirdiyse GTA IV'ı bana verebilir misin?
Eflc'yi başka arkadaşa satarsın?_____________________________ PSN ID:KnGrkM -
Bende de gta 4 ün dlc leri var . Şimdı bunu alsam yazık olur değil mi ? _____________________________ -
kardeşlik kurulmuştur _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: engbtl
Bende de gta 4 ün dlc leri var . Şimdı bunu alsam yazık olur değil mi ?
Engin abimle kardeşliği kurduk, birazdan havaleyi yapacak_____________________________
Forum Donanım '' Popular Scıence'' Dergisi Kulübü -
onlineda adam varmi hala. _____________________________ Benim Referansa ihtiyacım yok referansın kendisi benim -
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
onlineda adam varmi hala.
var zevkli oluyor bayağı arada_____________________________ PSN ID:KnGrkM -
gta4ü ve diğer dlcleri bitirdim hatta suan pcde bile var ama canım ps3de oynamak istiyor hafızada 20 gb civarı kaldı, konuyu acan arkadas benle irtibata gecsin psnde eklesin aksama bakarım. _____________________________ Benim Referansa ihtiyacım yok referansın kendisi benim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı