Şimdi Ara

Gta-Iv Bitti başka ne yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gta-4 bitti oynamak istiyorum ama yapılacak bişey kalmadı eğlenıcek bişeyler yapmak istiyorum ne yapmalıyım

• Araba parçala.
  • daha başka
  • Polislerle çatışmaya gir. Yada 3.haritada otobanlar var yukardan bazı virajlarda yan duvarlar yok ordan aşağıya uçabilirsin.
  • Gta 4 ü oynamadım ama sa da vardı böyle bir olay,şimdi ilk önce bir çiftlikten biçerdöver kaçırıyoruz,100lerce insanı biçtikten sonra otobanın ortasında yolu kitleyip biçerdöveri patlatıyoruz.Sonuç xD sölemem
  • Burda köy falan yok hocam
  • polis görevleri itfaiye çöp toplama arç parçala mekan bas helikopterle sokaklarda dehşet saç al eline roket atar çevreyi dagıt araçlarla drift yap online takıl (oo yanlış kelime oyun orcinal değil sanırım benımde değil :)
    çevrede dolan gariplikleri farket insan konuşmalarını dinle araç motor seslerini beynine kazı güvercin avına cık suikast yap. EN ÖNEMLİSİ HERŞEY HAYAL GÜCÜNE BAĞLI.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 3 ne zaman çıkacak?
    13 yıl önce açıldı
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benımde bıttı yapcak bırsey yok yenıden basladım.

Ama sana bır tavsıye polıslerle catıs cok zevklı oluyor.Ben tum yıldızları doldurmustum.Ama Fena Oldurduler.

Amerıkadakı gıbı polıslere saldırıp arabayla kacabılırsın o da cok zevklı oluyor.

Havaalanı pıstınede arabayla gırebılırsın.
  • Onlarda açmıyor benı dostlar gta sa'da yapılacak şeyler dahamı coktu ne
  • Bak 1030 Patch yüklüyse ragdoll modunu kurup milletin kafasına zıpla olmadı güç modu muydu neydi onu kurup araçlara tekme at
  • striptiz kulübü aç
  • rpg'yle polis helikopterlerini vur zevkli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR

striptiz kulübü aç

• ragdoll modu bir deneyeyim onu güzele benziyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.