Şimdi Ara

GTA IV banklara oturma tuşu varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
17.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sokak taki banklara veya herhangi bi yer oturmak için bi tuş varmı yaw otursak güzel olurdu varsa söylermisiniz

• Yok
  • Hadi ya pff bi an umutlanmıştım keşke olsaydı
  • eğilme tuşuyla bankın üstüne çık oturuyomuş gibi yap

oynamak için bi ton sebep verken neden oturasınki gta da
    hiç olmadı oyundaki bugları bulmak bile zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekmekparası

eğilme tuşuyla bankın üstüne çık oturuyomuş gibi yap

oynamak için bi ton sebep verken neden oturasınki gta da
    hiç olmadı oyundaki bugları bulmak bile zevkli

• yok
  • Bişi sormak istiyorum Çöp kamyonun arkasına hangi tuşla tutunabiliyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV'da Garaja Araba Koymak?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oturmak için yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harman Kardon

Bişi sormak istiyorum Çöp kamyonun arkasına hangi tuşla tutunabiliyoruz ?

onu bilmiyorum ama gta nın önceki serilerinde bi bug vardı ağır makinalı bi tüfekle arabanın üstüne çıkıp sürekli ateş edince araba ne hızla giderse gitsin ne kadar sert viraj alırsa alsın takla atmadığı sürece arabanın üstünde kalabiliyordun onu dene belki arkasına tutunamazsın ama üstünde sabit kalabilirsin

• Bu gta da kalmıyo arabanın üstünde mağalesef
  • arabanın üstüne çıkınca arabayı süren adam bi ileri bi geri yapıyor düşmeni sağlıyor tam komedi yaa bide sürekli kornaya basıyorrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: zewzek

arabanın üstüne çıkınca arabayı süren adam bi ileri bi geri yapıyor düşmeni sağlıyor tam komedi yaa bide sürekli kornaya basıyorrrr

ben küfür ettiler mi dayanamıyorum.direk kafayı dağıtıyorum.yolda yürürkende öyle.en ufak şeyde ana bacı kayıyo.bende patlatıyorum beynini.yada eğlenmek için önce korkutuyorum kaçmaya başlıyo.koşarken bi ayağına sıkıyorum.yere düşüyo.kalkıyo kaçmaya çalışıyo.çat diğer bacağada en sonda gidip kafaya yada bel altı sıkıp kaçıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: obenberk

Bu gta da kalmıyo arabanın üstünde mağalesef

hadi ya... peki ağır başka bi silah denedinmi hocam belki onda tutar

mesela gta vice de telefonla konuştuğunda zıplayamıyodun koşamıyodun aynı bazuka daki gibi
    heral telefonun ağırlığını belirtmek için yapmışlar

bide telefonla dene

gerçi yenileri hafif gibi duruyo ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekmekparası

quote:

Orjinalden alıntı: obenberk

Bu gta da kalmıyo arabanın üstünde mağalesef

hadi ya... peki ağır başka bi silah denedinmi hocam belki onda tutar

mesela gta vice de telefonla konuştuğunda zıplayamıyodun koşamıyodun aynı bazuka daki gibi
    heral telefonun ağırlığını belirtmek için yapmışlar

bide telefonla dene

gerçi yenileri hafif gibi duruyo ama

Ağır mağır farketmez düşer hocam

• gta 4 te oturma var ama tuşla falan değil trainerde istediğin insanı seçebiliyorsun. Yani sadece niko olmuyorsun, sokakta gezen herhangi bir insan olabiliyorsun, yani bir çok karakterden birini seçip yüzünü, kıyafetini vb. ayarlıyorsun. Ölümsüzlük, sınırsız para , sınırsız mermi gibi basit hileler de var. İstediğin arabayı seçebiliyorsun, helikopter de var ama arabaların içinde olduğundan bulamayabilirsin. Sonra zamanı ayarlayabiliyorsun, yavaş yapabiliyorsun, hızlı, veya gece gündüz yapabiliyorsun. Veya havayı ayarlayabiliyorsun. Kendine takip eden bir adam yaratabiliyorsun. İstediğin objeyi sol üstte gelen listeden seçip çevrene koyabiliyorsun, senin bahsettiğin oturma ve bagaj kapısı açma falan da var. Birsürü özellik var yani. Sanırım senin çok hoşuna gidecek bir trainer çünkü anladığım kadarıyla sen oyunda özgürlük istiyorsun :) . Buyur kardeşim linki :
    http://www.myupload.dk/showfile/751967c0e41.zip/

F3 : Trainer'i açar ( sol üstte liste görünür )
    Backspace: Trainer'i kapatır.
    ( bundan sonra söyleyeceğim numaralar numlock, prntscrn yazan kısımdaki numaralar, diğer F1, F2, F3 vb. altındakiler değil )

2 ve 8 : 2 alta , 8 üste gider.
    5 : geldiğiniz menüyü seçer. Veya değiştirmek istediğiniz bir şeyi değiştirir.
    4 ve 6 : Değiştirmek istediğiniz bir şeyi değiştirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: enamise__98

gta 4 te oturma var ama tuşla falan değil trainerde istediğin insanı seçebiliyorsun. Yani sadece niko olmuyorsun, sokakta gezen herhangi bir insan olabiliyorsun, yani bir çok karakterden birini seçip yüzünü, kıyafetini vb. ayarlıyorsun. Ölümsüzlük, sınırsız para , sınırsız mermi gibi basit hileler de var. İstediğin arabayı seçebiliyorsun, helikopter de var ama arabaların içinde olduğundan bulamayabilirsin. Sonra zamanı ayarlayabiliyorsun, yavaş yapabiliyorsun, hızlı, veya gece gündüz yapabiliyorsun. Veya havayı ayarlayabiliyorsun. Kendine takip eden bir adam yaratabiliyorsun. İstediğin objeyi sol üstte gelen listeden seçip çevrene koyabiliyorsun, senin bahsettiğin oturma ve bagaj kapısı açma falan da var. Birsürü özellik var yani. Sanırım senin çok hoşuna gidecek bir trainer çünkü anladığım kadarıyla sen oyunda özgürlük istiyorsun :) . Buyur kardeşim linki :
    http://www.myupload.dk/showfile/751967c0e41.zip/

F3 : Trainer'i açar ( sol üstte liste görünür )
    Backspace: Trainer'i kapatır.
    ( bundan sonra söyleyeceğim numaralar numlock, prntscrn yazan kısımdaki numaralar, diğer F1, F2, F3 vb. altındakiler değil )

2 ve 8 : 2 alta , 8 üste gider.
    5 : geldiğiniz menüyü seçer. Veya değiştirmek istediğiniz bir şeyi değiştirir.
    4 ve 6 : Değiştirmek istediğiniz bir şeyi değiştirir.

polisten tamamen kurtulma?

• polisten tamamen kurtulma yani polise hiç yakalnmamamı?? evet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLao

Sokak taki banklara veya herhangi bi yer oturmak için bi tuş varmı yaw otursak güzel olurdu varsa söylermisiniz

var ama trainerde var traineri indir otur
  • quote:

Orijinalden alıntı: enamise__98

polisten tamamen kurtulma yani polise hiç yakalnmamamı?? evet var

o hangi tuşla?
  • trainerden seçicen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.