Şimdi Ara

GTA IV ALINIR MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler malum gta5 çıktı bir pc sahibi olarak kendimi gta4 le avutmak istiyorum bu grafik modları falan var grafikler çok güzel olmuş inceledim orjinal en ucuza nereden alabilirim steam keyi vs. bide multisi zevk verir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraxes -- 23 Eylül 2013; 20:39:44 >

• Modlar falan var ama o çok iyi bir sistem istiyor.Steam'den alabilirsin ama şuan kampanya yok.
  • TheDC kullanıcısına yanıt
    hocam valla sistem olarak 7870xt var bide fx6300 8 gb ram yeter heralde yetmesi lazım yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

hocam valla sistem olarak 7870xt var bide fx6300 8 gb ram yeter heralde yetmesi lazım yani :D

Gta IV güzel oyundur.Al derim

• TheDC kullanıcısına yanıt
    bi 20 liraya falan bulsam alıcam bakalım
  • 5 le çok fark yok al derim.
  • hocam multisini denediniz mi nasıl sizce değer mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ets 2 dlc nasıl alınır?
    9 yıl önce açıldı
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

hocam multisini denediniz mi nasıl sizce değer mi ?

multi denemedim hocam.
  • Multisi bu ara arttı gibi PC ciler GTA V ten sonra GTA IV e abandı 60-70 TL ye kutulu alabilirsin..
    Oyun güzel ama GTA V oynayıp sakın GTA IV'ü deneme benden demesi GTA IV'ten soğursun

Modları vs yıkılıyor PC de.. Araba modları, skinler, HD kaplama ve ENB serileri.. Ekstra AA lar falan.. Tonla şey bulabilirsin..
    Şimdiden iyi oyunlar (TR yamalı oyna GTA IV'ü)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

5 le çok fark yok al derim.

Öyle deme Allah çarpar Sırf Heist görevleri bile başlı başına bir fark.
  • tabiki al gta serisi oynanmaz mı hocam , gta san andreas'ı bitirdiysen bunuda al indirimdeyken 15 liraya almıştım ben evde cd öyle boş boş duruyor oynamıyorumda sıktı artık gta 4 isterseniz size gönderebilirim. kargo parasını ödeme şartıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanCekSparrov -- 27 Eylül 2013; 12:28:56 >
  • al gitsin,oyunun en güzel yanı yaşayan canlı bir şehrin olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 27 Eylül 2013; 12:53:41 >
  • Alınır,oynanır.
  • GTA IV HD olarak mı geçiyor acaba bu grafik modu yoksa başka bir ismi mi var? Steamden alınabilir mi, bir de ek görev paketlerinde de bu grafikler kalacak mı yoksa kötüleşecek mi tekrar?

Yıllardır oyun oynamıyordum. Şimdi PC topladım GTX770 var. Grafik modunu oynamaya yeter sanırım? GTA III ve Vice City yi bitirdim. Şimdi San Andreas oynuyorum sonra sıra IV e gelecek. Senaryolar bağlantılıymış o yüzden baştan başlayım dedim (:
  • Bu arada Steamde Complete Edition 29.99$ Bence fiyat iyi gibi. GTA IV ve Episodes of Liberty City paketlerini içeriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 27 Eylül 2013; 13:59:14 >
  • Ya bu arada sistemim iyi olmasına rağmen oyunda takılmalar oluyor sizce neden kaynaklanıyor olabilir pc : Satellite l850-15k
  • gta 1 den tutun gta eflc ye kadr bütün paket aldım steamde aktif ettim gtaIV yükledim oynuyorum türkçe yama yaptım birde baya zevkli single bitsin eflc sonra multi akar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

GTA IV HD olarak mı geçiyor acaba bu grafik modu yoksa başka bir ismi mi var? Steamden alınabilir mi, bir de ek görev paketlerinde de bu grafikler kalacak mı yoksa kötüleşecek mi tekrar?

Yıllardır oyun oynamıyordum. Şimdi PC topladım GTX770 var. Grafik modunu oynamaya yeter sanırım? GTA III ve Vice City yi bitirdim. Şimdi San Andreas oynuyorum sonra sıra IV e gelecek. Senaryolar bağlantılıymış o yüzden baştan başlayım dedim (:

pek bi bağlantısı yok aslında direk gta V oynasan bir şey kaybetmezsin :) hepsi farklı hikayeler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.