Şimdi Ara

GTA IV 1.7 Patch Sonrası Hata (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal olmayan GTA IV sahibim, 1.7 patch yükledim crack'i ile beraber fakat sonrasında 5367 bilindik hatayı verdi, ne yapmam gerekiyor yardım edebilirseniz sevinirim. ( Live'ında son versiyonunu yükledim. ) Gene aynı hata. Çözüm yolu nedir?

• Yardım edebilecek yok mu ?
  • Bende de 1.7 sorunlu. Ne yaptıysam çözemedim. 1.4 ile sorunsuz oynuyorum, mod bile kuruyorum Ama 1.7 ne hikmet ise bir türlü açılmıyor..

Multiplayer oynamak için >BU< programı kurmam gerekiyor ancak olmuyor işte 1.7

Nasıl kurabilirim bu 1.7 patch i? kürektenmi acaba sorun
  • bende dün1.7 yi yükledim ama ondan ünce hiç bi patch yüklü değildi.Herneyse yükledikten sonra oyun serial diye tutturdu

Bir daha crack yaprım o zaman mundar oldu tam anlamıyla.Bende sildim

Bu 1.7 cidden sorunlu
  • Beyler çözüm forumumuzda varmış haberimiz yokmuş :D

Ben size adım adım yaptıklarımı anlatiyim.Şu an kusursuz çalışıyor GTA.

1) Oyunu yükledim.Normal kürek yaptım.
    2) 1.7 update yaptım.
    3) 1.7'ye özel başka bir kürek yaptım.
    Ve BU KONUDA bahsedilen işlemi yaptım.

O işlemden bahsedicek olursak. 5367 hatasının temelinde yatan xlive.dll'sini indirip oyun klasörüne atıyorsunuz.Ama bundan sonra oyunu oyun klasörünceki LaunchGTA.exe ile açıyorsunuz.Normal kısayoldan açarsanız kamera sallanması oluyor.

Bu kadar.Ben ne olur ne olmaz Program Files'tan Rockstar Games'in yedeğini almıştım ama gerek kalmadı.

• @pspfreak

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Sorunu çözdüm sayende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

@pspfreak

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Sorunu çözdüm sayende..

Rica ederim.Multiplayer içinde bi program buldum yüklüyosun 1 dk sonra multiye giriyosun

Böyle ballandırarak anlatıyorum çünkü ben herhalde multi için en az 5 takla atmam gerekir dedim ama çok kolay oldu İstek olursa direk youtube linkini koyarım bizde illegal yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2009 1.3 Patch Çıktı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iv-mp den bahsediyorsun sanırım? Kurdum kolayca ve oyuna girdim şuan multi oynuyorum ancak en fazla 5-6 kişi oluyor zevki çıkmıyor oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

iv-mp den bahsediyorsun sanırım? Kurdum kolayca ve oyuna girdim şuan multi oynuyorum ancak en fazla 5-6 kişi oluyor zevki çıkmıyor oyunun

Doğru diyosun hocam ama ben GTA 4'ü asıl xbox'ta oynuyorum ve orda team deathmatch diye giriyosunuz 1'e 1 maç yapıyosunuz o da bir saatlik arama süreci sonunda.

O yüzden ister 5 ister 4 hatta 3 kişi bile kabulümdür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.