Şimdi Ara

GTA IV + EFLC SAVE DOSYALARI VE 5367 XLIVE HATASI ÇÖZÜMÜ ! 1.0.7.0 + 1.0.2.0 DESTEKLİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
3
Favori
93.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GTA4 ün ve EFLC nin save dosyası açamama problemi ile ilgili çözümü sizinle paylaşmak istedim. Güncelleme versiyonunuz ne olursa olsun elinizdeki save dosyanızı açabileceksiniz.Elimizde ''xlive.dll'' diye bir dosyamız var ve bununla birlikte;

* Save dosyaları artık belgelerimde duruyor
    * RGS devre dışı bırakıldı, direk oyuna giriyoruz
    * Xlive devre dışı, dolasıyıla profillerle uğraşmıyorsunuz
    * Tüm patch lere ait olan saveleri çalıştırabiliyorsunuz.
    * Tüm Online özellikler devre dışı *****
    * GTA IV te 1.0.7.0 Patch yaptıktan sonra aldığınız '' The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll '' hatası gideriliyor

25 Kb lık dosyayı buraya tıklayarak indirebilirsiniz > XLIVE İNDİR (YENİDEN UPLOAD EDİLMİŞTİR)

Yapmanız gerekenler;

1) GTA4 ü yada EFLC yi sistemimize kuruyoruz, güncellemesini yapiyoruz ve rardan çıkan xlive.dll dosyasını ..\ProgramFiles\RockstarGames\Gta4 klasörüne kopyalıyoruz. ( EFLC için oyunun kurulu olduğu ilgili klasöre )
    2) Oyunu bundan sonra GTA4 için LaunchGTA.exe, EFLC için LaunchEFLC.exe ile başlatacaksınız, GTA4.exe yada EFLC.exe den açarsanız sürekli sarhoş kamerası devreye giriyor!!
    Not:LaunchGTA.exe ..\ProgramFiles\RockstarGames\Gta4 içerisinde, LaunchEFLC.exe ise ..\ProgramFiles\RockstarGames\EFLC içerisinde duruyor
    3) Oyuna sıfırdan başlıyoruz ve bir defa save ediyoruz
    4) Oyundan çıkıyoruz ve elimizdeki save dosyasının içindeki dosyaları belgelerimde oluşan RockstarGames\GTA4\savegames ' in içine kopyalıyoruz.
    Not: Elinizdeki user12301283102 gibi sonu rakamla biten eski save klasörünün içindeki dosyaları alacaksınız, komple klasörü değil bu önemli!
    5) Tekrar oyuna girip start dediğimizde artık save iniz çalışıyor olacak.

Not: Xlive.dll'in çalışabilmesi için oyunun kurulu olduğu dizinde ASI dosyaları bulunmaması gerekmektedir.

İlk kez save dosyalarını yedekleyecek olanlar için dosyaların konumu;

Windows 7 de

C:\Users\**Kullanıcı Adı**\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

Windows XP de

C:\Documents and Settings\**Kullanıcı Adı**\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
    içerisinde tutulmaktadır.

İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnlcrgy -- 5 Temmuz 2012; 14:57:41 >

• teşekkürler üstat ben de arıyordum böyle bişey deneyecegim ilk fırsatta..kaldıgımız yerden devam etmez lazım bu oyunda yoksa tat alınmaz
  • saol dostum işe yaradı...
  • Evet gerçekten işe yarıyor ama liberty içinde varmı
  • Benim şu şekilde bir sorunum var oyunu kurdum ve versiyonu 1.0.6.0 a yükselttim sistemim windows 7 oyunu giriş yapıyorum oynuyorum ama save yapamıyorum xlive dan giriş yapmamı yani oturum açmamı istiyor yoksa oyunu kayıt edemiyorum bu sorunla ilgili yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramulda

Benim şu şekilde bir sorunum var oyunu kurdum ve versiyonu 1.0.6.0 a yükselttim sistemim windows 7 oyunu giriş yapıyorum oynuyorum ama save yapamıyorum xlive dan giriş yapmamı yani oturum açmamı istiyor yoksa oyunu kayıt edemiyorum bu sorunla ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

Yazılanları uygularsanız sorununuz çözülecektir.
  • quote:

Benim şu şekilde bir sorunum var oyunu kurdum ve versiyonu 1.0.6.0 a yükselttim sistemim windows 7 oyunu giriş yapıyorum oynuyorum ama save yapamıyorum xlive dan giriş yapmamı yani oturum açmamı istiyor yoksa oyunu kayıt edemiyorum bu sorunla ilgili yardımcı olabilirmisiniz?

Oyunu açtığınızda ana menüde 4 seçenek oluyor,

START GUIDE OPTİONS EXİT

guide kısmından profil yaratmanız gerekiyor fakat şifre isteyecek sizden(oyununuzun orjinal olması gerekiyor)

oyununuz orjinal değilse veya internet bağlantınız yoksa kayıt esnasında uzun bir yazı çıkıyor , o yazının içinde create offline profile yazan bir link göreceksiniz , ona tıklayıp direk bir nick yazıp profil oluşturuyorsunuz

daha sonrasında kayıt yapabiliyor olacaksınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @drnlcrgy ;
    Dostum bunu paylaştığın için sana binlerce kez teşekkür ediyorum. Save dosyalarının yedeğini almıştım ama xlive ı unutmuştum. Yazılanları aynen yaptım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Saolasın
  • Arkadaşlar EFLC 'de Gay Tony'i oynamak istiyorum ama pc hata veriyor. Acaba sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

Arkadaşlar EFLC 'de Gay Tony'i oynamak istiyorum ama pc hata veriyor. Acaba sebebi nedir?

nasıl bir hata veriyor?
  • ilk önce hata vermişti ama asi dosyasını masaüstüne atınca oyun açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 23 Mayıs 2010; 15:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt
    ilk önce hata vermişti ama asi dosyasını masaüstüne atınca oyun açıldı

ASI bulunmaması gerekiyor evet onuda ekledim şimdi, kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnlcrgy

quote:

Yazılanları uygularsanız sorununuz çözülecektir.

Teşekkür artık save yapabiliyorum ama netten indirdiğim herhangi bir save dosyasını oyun acmıyor daha doğrusu live siz bir save dosyası bulamadım diğerlerini acmıyor oyun. elinizde save dosyası varsa upload edebilirmisiniz %30 dan yukarısı uygundur.
  • quote:

Teşekkür artık save yapabiliyorum ama netten indirdiğim herhangi bir save dosyasını oyun acmıyor daha doğrusu live siz bir save dosyası bulamadım diğerlerini acmıyor oyun. elinizde save dosyası varsa upload edebilirmisiniz %30 dan yukarısı uygundur.

Netten tedarik ettiğiniz yada elinizdeki save dosyası xlive içersin yada içermesin açabilirsiniz. Doğru yere taşıdığınızdan eminmisin save dosyalarını ?
  • GTA 4 EFLC yi yenı yukledım. Bahsettıgınız ana menudekı guide kısmını bulamadım?? bende oyun dırek ıkı oyun seceneğı sunarak acılıyor. O ekranda guıde dıye bısey yok, sonrakılerdede yok..:S
  • walla allah razı olsn senden kardes cok makbl gecti walla....
  • cok sagol
  • Arkadaşlar eğer yapabilen biri varsa beni ekLeyebiLr miii :((
    Lütfen yardım edn ..

asi.genc.onur@hotmail.com

konuyu açan arkadaşm eklersen çok makbule geçeeer

"""""
    Oyunu kurdum. En son patche kadar yükledm. Sonra xlive dosyasıını kurulu olan yere attım.

GTA IV + EFLC SAVE DOSYALARI VE 5367 XLIVE HATASI ÇÖZÜMÜ ! 1.0.7.0 + 1.0.2.0 DESTEKLİ !

"""""""""""""""""""""""

Sonra oyuna girdim. Ve Gay Tony'de ilk görevi yaptım. Sonra save yaptım ve oyundan çıktım. Ama Saveler belgelerime gelmemişti. Yardım edersenz sevinirm. Saygılar ..

• bu xliveless.dll değilmi? tamam düzeltiyor ama online için girişide kapatıyor. zaten o xlive.dll in asıl amacı oyunu mod yapmaya uygun hale getirmek...
  • Hata kodunu google'a yazdığım gibi donanımhaber cıktı
    2-3 gündür reinstall yapmamak için yerli yabancı forumlardan reg dosyaları bulmaya çalıstım en son buldum kendime göre editledim sonu 7 numaralı yamayı yukleyebildim ama "The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll" hatası verdi konuyu açan arkadaş sayesinde de sorunumu çözdüm. Eyw cok saol.

GTA 4 reg dosyalarını upload ettim belki işine yarayan cıkar tabii kendi kurulumunuza göre düzenlemeniz gerekiyor
    GTA 4 reg dosyaları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.