Şimdi Ara

GTA III Super Texture Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tanıtım

Evet arkadaşlar uzun zamandır arada sırada uğraştığım ve az da olsa ilerleme kaydettiği bir modu sizle paylaşmak istedim. Mod, GTA III üzerinde kuruluyor ve yolları, kaldırımları, radarı, ve birkaç ufak ayrıntıyı değiştirdim. Biliyorum, GTA III oynayan kişi sayısı az ama ne olur ne olmaz diyerek çıktım yola.
    NOT: Kaplamaların birçoğu GTA IV'ten alıntıdır. Bazıları ise kendi yapımımdır. Yapımda Photoshop programı kullanılmıştır.

Değiştirilen Dosyalar

* hud.txd (radar)
    * generic.txd (yollar, çimenler...)
    * particle.txd (lamba ışıkları...)

Kurulum

- ÖNEMLİ NOT: Yukarıda saydığım 3 tane .txd dosyasının yedeğini almayı unutmayınız. "C:\Program Files\Rockstar Games\GTAIII\models" (64 bit işletim sistemi için "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTAIII\models" dizininde.)
    - Kurulum için gerekli alan 13,9 MB'dir.
    - İndirdiğimiz GTA III Super Texture Mod (v 1.0.1.0) adlı .exe uzantılı yükleyiciyi açıyoruz. Klasik program kurma yöntemiyle, "ileri" diyerek modu kuruyoruz.

İNDİRME

- Dosya içinde virüs vb. olmadığından emin olabilirsiniz. Zaten dosyada, sadece oyunun dosyaları var. Artı olarak herhangi bir dosya yok.
    - Hızlı bir yükleme/indirme sitesi olan MediaFire ile saniyeler içinde modu indirebilirsiniz:

http://www.mediafire.com/?vbbfu992iharcld
    (10.64 MB - setup (.exe) dosyası)

- Setup ile uğraşamam diyenler için zip dosyası hazırladım. Sadece içindekileri (önce yedek alın.) "C:\Program Files\Rockstar Games\GTAIII\models" dizinine yapıştırın:

http://www.mediafire.com/?v7zwet13ene5dxs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 24 Ağustos 2013; 22:12:47 >

• Bir kaç tanıtıcı resim eklenirse daha iyi olur.
  • Teşekkürler Mertcan. Evet birkaç resim daha eklesem iyi olacak.
  • Ya da bir video.
  • Bir aksilik çıkmazsa bu akşam konuya eklemeler yapacağım. Yaptım bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 19 Nisan 2012; 12:23:41 >
  • Elinize sağlık fakat bayağı nostalji oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Elinize sağlık fakat bayağı nostalji oyun.

Sağol. Evet oyun bayağı bir eskidi. 11 yıllık bir oyun olmasına rağmen, basit bir oyun değil. Adamlar sağlam yapmışlar.
    Evet Mertcan, özellikle kaldırım kenarları sarı olduğu için çok dikkat çekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA III PRO %100 SAVE !
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Draw distance nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Draw distance nedir?

Görüş mesafesi. GTA IV'teki view distance gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

Berk sana bir şey soracağım. Sony Vegas'da Movie Maker gibi kaliteyi düşürüyor mu?

Öyle bir şey olmadı. Görüntü aynı kaldı. Hatta videonun kasması biraz azaldı diyebilirim. Tek kötü yanı kaydederken çok zaman alıyor. Benim tek çekirdek işlemciyle 30-40 dk sürdü. Tabii işlemciye göre değişir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Berk sana bir şey soracağım. Sony Vegas'da Movie Maker gibi kaliteyi düşürüyor mu?

Öyle bir şey olmadı. Görüntü aynı kaldı. Hatta videonun kasması biraz azaldı diyebilirim. Tek kötü yanı kaydederken çok zaman alıyor. Benim tek çekirdek işlemciyle 30-40 dk sürdü. Tabii işlemciye göre değişir.

Bana linkini verirsin MSN'den

Link tamamdır.

• Pek vaktim olmadığı için moda ara verdim, tekrar başlayacağım en geç 2 hafta sonra moda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modun yapımı sürüyor. Bazı dokular baştan yapıldı. Birçok dokunun çözünürlüğü artırılıyor.
  • Moddan yeni görüntüler:

Şu an için bu görüntülerin hiçbir geçerliliği yoktur. Resimlerdeki modun ileri düzeydeki hali ancak nedeni bilinmeyen bir hata nedeniyle iptal oldu. Temel düzeydeki mod, yukarıda linki verilendir ve geliştirelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 29 Ağustos 2012; 23:12:52 >

• Modun geliştirilmesinde sorun çıktığı için geliştirilme aşaması şu sıralar askıya alındı. Büyük ihtimalle önümüzdeki sene neredeyse oyundaki tüm dokular değişmiş şekilde yayınlanacak. Sadece setup dosyasının yenilendiği (Türkçe dışında pek çok dil eklendi.) 1.0.1.0 versiyonu hazır.
  • Vay be eski günler aklıma geldi arkadaşla ne oynardık

Elinize sağlık, yıl 2012 ve gta 3 :D olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

Vay be eski günler aklıma geldi arkadaşla ne oynardık

Sağol. Profesyonel bir çalışma değil biliyorum GTA 3 oynayan da kaldı sayılmaz ama içimden geldi böyle bir şey.
  • quote:

quote:

Sağol. Profesyonel bir çalışma değil biliyorum GTA 3 oynayan da kaldı sayılmaz ama içimden geldi böyle bir şey.

Gta serisinin kullanıcıları kolay kolay bitmez hocam :) yine olsun kendinizi geliştirmiş oluyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Gta serisinin kullanıcıları kolay kolay bitmez hocam :) yine olsun kendinizi geliştirmiş oluyorsunuz

Evet. :) Aslında PC yüzünden de geliştiremiyorum desem yalan olmaz. Pentium 4 işlemci ile sınırlı şeyler yapabiliyorum. Mod programı da gördüğüm kadarıyla iyi optimize edilmemiş. Hal böyle olunca iş çok uzuyor. Oyundaki tüm dokuların çeyreğini falan değiştirdim en son sabırlı bir şekilde fakat oyun şehrin bir noktasında donuyordu. Uğraştıysam da fayda etmedi. Sanıyorum dosyalarda bir yanlışlık vardı.

• Gayet başarılı olmuş hoşuma gitti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.