Şimdi Ara

Gta acemisyim yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese öncelikle merhaba.. şunu belirtmeliyim ki daha önce hiç gta oynamadım herhangi bir oyun konsolum da yok iphone 5 kullanıyorum bu zamana kadar hıc oyun oynamadım fakat son 1 aydır sürekli oyun oynuyorum oynadıgım oyunlar asphalt 8 fifa 13 fifa 14 bu sıralar gta oynuna merak saldım, anlıyacagınız acemıyım hıc bır bılgım yok gta hakkında sadece iphone 5 ıle oynıcam bana gta nın hangısnı satın alıp oynanamı tavsıye edersınız? bır dıger sorum ıse ıphone ıle oynarken hıle falan oluyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gallerkrali

arkadaşlar herkese öncelikle merhaba.. şunu belirtmeliyim ki daha önce hiç gta oynamadım herhangi bir oyun konsolum da yok iphone 5 kullanıyorum bu zamana kadar hıc oyun oynamadım fakat son 1 aydır sürekli oyun oynuyorum oynadıgım oyunlar asphalt 8 fifa 13 fifa 14 bu sıralar gta oynuna merak saldım, anlıyacagınız acemıyım hıc bır bılgım yok gta hakkında sadece iphone 5 ıle oynıcam bana gta nın hangısnı satın alıp oynanamı tavsıye edersınız? bır dıger sorum ıse ıphone ıle oynarken hıle falan oluyormu ?

İki oyunuda al gta 3 den başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İki oyunuda al gta 3 den başla

ıkı oyunu al derken hocam gta 3 ve vice city dımı ?
  • GTA 3 2001'de çıkmıştır.
    GTA Vice City 2002'de çıkmıştır.

Tabi bunlar ilk çıkış tarihleri. Yani PS2 çıkış tarihleri. Mobil platforma da aynı sırayla çıktılar doğal olarak. İkisi de sağlam oyundur ancak GTA Vice City biraz daha iyidir bana göre içerik bakımından. GTA 3 daha önce çıktığından arkadaş ondan başlamanı önermiş olabilir. Arkadaşa katılıyorum.

PC sürümünden uyarlandığı için telefonda da hile yazılıyor diye biliyorum. Ancak bunun için oyun içinde klavye açmak falan gerekiyormuş. Oynamadığım için bilmiyorum, bunlar sadece duyduklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 25 Eylül 2013; 21:39:43 >
  • gta3
    vc
    sa
    4
    bunları bitir yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

gta3
    vc
    sa
    4
    bunları bitir yeter

+1

• hærun H kullanıcısına yanıt
    Arkadaş iphoneda oynanan oyunlar sormuş ta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • umut_shn U kullanıcısına yanıt
    evet hocam ıphone da oynucam vıce cıty den baslıyorum :)
  • arkadaslar vıce cıty ı satın aldım soyle bır sorunum var daha once hıc oynamadım ben sımdı ne yapıcam :)) kısacası bırısı bana yardımcı olabılırmı gorevlerı nasıl yapıcam ne gorevı yapıcam oyle bos bos araba calıyorum mıllete yumruk atıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallerkrali

arkadaslar vıce cıty ı satın aldım soyle bır sorunum var daha once hıc oynamadım ben sımdı ne yapıcam :)) kısacası bırısı bana yardımcı olabılırmı gorevlerı nasıl yapıcam ne gorevı yapıcam oyle bos bos araba calıyorum mıllete yumruk atıyorum :)

Kardes ingilizcen var mi bu bir önce gta 3 ü al bu iki oynu anlayacak ingiliscen var mi önce bu arada iphonea 3 oyun var digeride gta chinetown wars oda iyidir seneyede gta sa gelcek pcye

• Dostum keşke senin yerinde olsaydım. Gta serisini unutup tekrar oynamak isterdim.

• Valbilken kullanıcısına yanıt
    ingılızcem var evet oyunu ıkı gun once satın aldım 9 tl ye dun ıade ettım gerı paramı aldım ama oyun benım oldu :)) ıade etmemın sebebı kontrolu saglayamıyordum sonucta ıphone den oynuyordum alısık olmadıgım bır sey dı bır de ılk defa oynadıgım ıcın yabancısıydım acıkcası kontrolu saglayamadıgım ıcın sıkıldım :)
  • Keşke ilk önce para verip almasaydın,25pp'den korsanını indirip deneseydin,eğer hoşuna giderse app store dan alsaydın.Ben öyle yaptım,iphone 4s kullanıyorum,ilk çıktığı gün 25pp'den korssanını indirip denedim,beğenince para verip aldım.
  • Gta ile tanışmadıysan çocukluğunu yaşamamışsındır demektir
  • Vice ve 3 al keyfine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: KY23

Gta ile tanışmadıysan çocukluğunu yaşamamışsındır demektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.