Şimdi Ara

GTA 6 ön siparişiyle aktif olan GTA+ üyeliği nasıl iptal edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA 6 ön siparişiyle aktif olan GTA+ üyeliği nasıl iptal edilir?
    Rockstar, GTA 6 ön sipariş verenlere güzel bir bonus sunuyor: bir aylık ücretsiz GTA+ Premium. Ancak, bu deneme süresi bitmeden iptal edilmezse ücretlendiriliyorsunuz ki konsollarda GTA Plus üyeliği aylık 199 TL. GTA dünyasına dalıp bir üyeliğiniz olduğunu unutmanız olası. Bir sonraki ay için ücretlendirilmek istemiyorsanız, GTA+ üyeliği nasıl iptal edilir bilmenizde fayda var. GTA+ üyelik iptal etme adımları burada.

Ayrıca Bkz.GTA 6 en ucuz nereden alınır? İşte ülke ülke fiyat karşılaştırması

GTA+, Rockstar'ın her ay GTA Online için oyun içi para birimi, diğer özel oyun içi avantajlar ve en önemlisi, Bully, Red Dead Redemption ve orijinal olarak PS2'de yayınlanan üç GTA oyununun definitive sürümleri de dahil olmak üzere Rockstar oyunlarından oluşan bir kütüphaneye ek ücret ödemeden erişim sağlayan abonelik hizmeti. Rockstar, GTA 6 ön siparişi bonusu olarak 1 ay ücretsiz GTA+ üyeliği veriyor. Ancak, GTA Online ile hiçbir işiniz yoksa, yalnızca GTA 6’nın hikayesini oynamak istiyorsanız, iptal etmenizde fayda var. Aksi halde, unutup sonraki ay ücretlendirilirsiniz.

PlayStation’da GTA+ üyeliğini iptal etme 👇🏻

GTA 6 ön siparişiyle aktif olan GTA+ üyeliği nasıl iptal edilir?

1. Ayarlar’a girin

2. Kullanıcılar ve Hesaplar’a girin

3. Hesap sekmesinde Ödemeler ve Abonelikler’e girin

4. Abonelikler bölümüne gidin

5. GTA+’ı bulun

6. Otomatik yenilemeyi kapatın

Xbox'ta GTA Plus üyelik iptali 👇🏻

1. Xbox düğmesine basın

2. Profil ve Sistem’e girin

3. Ayarlar - Hesap - Abonelikler yolunu izleyin

4. GTA+’ı seçin

5. Aboneliği İptal Et" veya "Yinelenen Ödemeleri Kapat" seçeneğine tıklayın

Xbox’ta GTA+ üyeliğini iptal etmenin bir diğer yolu; Microsoft hesabınızda "Abonelikler" sayfasına gidin, giriş yapın, GTA+’ın yanındaki "Yönet" seçeneğine tıklayın ve "Aboneliği İptal Et" seçeneğini seçin. Düğme gri renkteyse, zaten iptal etmişsiniz demektir.

GTA 6 ön siparişi için bir aylık ücretsiz GTA+ harika bir bonus ancak otomatik yenilemeyi ayarlamayı unutmazsanız.

• Xbox ta öyle bir yer çıkmıyor sadece benim ulti üyelik gözüküyor

Acaba aylık yenileme kapalı olan üyeliklerdemi çıkmıyor çünkü bende ulti yenilemeye kapalı sadece oyunu aldım aktifte görünen bişey yok çözen varsa yassın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 26 Haziran 2026; 20:42:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozanbey86 O kullanıcısına yanıt
    Ona yollayınca ne görüyorsunuz? Belki GTA+, Xbox'ta GTA VI üzerinde görünüyor olabilir.

+G435+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D
    Windows 11(K3rnelOS) /Xbox Series S /game pass ultimate /
    hepsini boşver ..."Creative THX 550"...
    Üyeliklerde GTA 6 Ultimate'a tıklayın, orada abonelikle ilgili bir şey olup olmadığını kontrol edin. Xbox'ta abonelik, GTA Plus yerine GTA Ultimate olarak görünüyor olabilir.

normal sürüm bendeki sadece ultilerdemi çıkıyor ?

+G435+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D
    Windows 11(K3rnelOS) /Xbox Series S /game pass ultimate /
    hepsini boşver ..."Creative THX 550"...
    Üsteki düzenlemenizi şimdi gördüm. Ultimate satın alanlara veriliyor bu üyelik, standartta yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
  • İyi de ön sipariş veriyorum diye niye subscription almak zorundayım. 1 aylık voucher verirsin, 1 ay sonrasında biter. İsteyen de sonra abone olur. Bu dolandırıcılık değil belki ama kurnazlık... Şahsen hoş karşılamadım. Eminim ki fark etmeyip istemeden aylarca üye kalan insanlar olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 26 Haziran 2026; 22:07:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.