Şimdi Ara

GTA 6, 2 milyar dolarlık maliyetiyle tarihin en pahalı eğlence ürünü olacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dünya üzerinde binlerce saat vakit geçirilebilecek ve sürekli yenilenecek kaç aktivite var, işte bu gta, hem milyar milyar kazandıracak hem herkesi memnun edecek

• Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

Maliyet faturalarını göstersinler. Ben inanmıyorum şahsen. Tamamen reklam. Oyunu bekleyenler alsın diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

Evet gelişmişlik düzeyine göre dil desteği sağlanıyor

Ha çen şimdi mağdur mu oldun aktroll?   Sizin de pkktrollerden pek bir farkınız yok, siz de onlar gibi bir şebekesiniz 

• Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Tartışmayı uzatmak hoşuna gidiyorsa devam 👍 Daha ne kadar alçalabilirsin? Devam et bakalım. İbretle izliyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kafan güzelmiş kardeş. Bu kafana göre gelişmişlik düzeyi olarak: Arap > Türk.

Şimdi git başka forumda saçmala

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ister inan ister inanma sen bilirsin  

• GTA 6'dan tek bir beklentim var: Araba kullanımı biraz daha gerçekçi olsun. GTA 5'te araç kullanımı gerçeklikten çok uzak.

• umarım Gta 5 deki hatalar olmaz örn:gta 5 de polislerin yanında bazukayla dursak tepki vermiyo gibi ama ben gta 6 da olmaması yönündeyim adamlar 2 milyar dolar vermiş sonuçta

• Bu denli gelir odaklı bir yapımda şehir içi reklam noktalarında gerçek dinamik reklamlara yer verildiğini görürsem şaşırmam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.