Şimdi Ara

GTA 5 Xbox Series S versiyonundaki save Xbox One versiyonuna aktarılabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox Series S konsolum var. Depolama alanı 360 GB olduğu için USB ile HDD bağladım. GTA 5'i önce dahili depolamaya indirdim ve 10 saate yakın oynadım. Forza Motorsport oynayacağım için GTA 5'in X/S versiyonunu silip HDD'ye One versiyonunu yükledim ancak savelerim geçmedi oyun sıfırdan başladı. Savelerimi nasıl One versiyonuna aktarabilirim?

• Account transfer olayı devam ediyorsa oyunun içindeki menüden yapılıyordu. Konsolun Xbox menülerinden değil. Oyuna girdikten sonra GTA 5 menülerine bak. Bulamazsan bence 10 saat için uğraşmaya değmez, yeniden başlayabilirsin.

-

"Duraklatma (pause) menüsünden “Game” sekmesine gidin. Buradan “Upload Save Game” seçeneğine gidin ve yeni sisteme taşımak istediğiniz kayıt dosyasını seçin."

https://www.inverse.com/gaming/gta-5-ps5-series-x-how-to-transfer-your-saves-to-next-gen-consoles

-

GTA 5 Xbox Series S versiyonundaki save Xbox One versiyonuna aktarılabilir mi?

• Üstten alta kayıt taşıma olmaz. Alttan üste olur.

X/S versiyonun kayıt dosyası One versiyonda çalışmaz. Sıfırdan başlaman gerek. One versiyonun kayıt dosyası ise taşıma ile X/S versiyona taşınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.