Şimdi Ara

Gta 5 Sorun Yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Xbox 360 Slim 250 GB Fw 3.0 cihaza sahibim Gta 5 oyununu açtığımda ilk baştaki görevden sonra oyun yeniden başlıyor ve şu hatayı veriyor : ''The game was restarted due to a problem with the storage device where the game data was installed. Please replace the storage device and re-install the game data if issues continue to occur.'' tekrar kurmama rağmen fayda etmedi ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Galatasaray.. Diablo 3 CADAVAROS#2806
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

dlc paketlerını hddye kurman lazım önce
    En başta soruyor oyun güncellemesi var diye onu mu indiricem yani ? Ve Fw falan gider mi bir sorun olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espheni -- 8 Aralık 2013; 13:45:15 >

Orijinalden alıntı: Espheni

En başta soruyor oyun güncellemesi var diye onu mu indiricem yani ? Ve Fw falan gider mi bir sorun olmasın ?
    oyun güncellemesi değil gt5ın ıcınde dlcler var onları yüklemen gerekiyor jtag icin böyle fw ıcınde ılk dvdyi indirip dlc olarak yüklemen lazım
  • Hocam anlayamadım dlc olarak yükleme olayını ilk dvd yi açınca hddye yüklüyor sonra 2. Dvd yi açıp oynadığımda yukarda yazdığım gibi ilk görevden sonra o hatayı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espheni -- 8 Aralık 2013; 14:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam anlayamadım dlc olarak yükleme olayını ilk dvd yi açınca hddye yüklüyor sonra 2. Dvd yi açıp oynadığımda yukarda yazdığım gibi ilk görevden sonra o hatayı veriyor.
    hddye nasıl yüklüyorsun? Daha önce hic dlc yükledin mi_? contect klasorune atman lazım fw ıcın bakarım 1 ara
  • Hocam ilk dvd yi açınca otomatik yükleme yapıyor ve hiç dlc yüklemedim daha bu akşam cevap verirseniz çok sevinirim.

Gta 4 Radyo Sorun!
    17 yıl önce açıldı
    BATTLEFİELD 6 EKRAN SORUNU
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ilk dvd yi açınca otomatik yükleme yapıyor ve hiç dlc yüklemedim daha bu akşam cevap verirseniz çok sevinirim.
    makınen hangi model ? sımdı ılk dvdyi önyüklemede yapsada acmaz..Dlc cünkü ilk dvd ilk dvdnın isonunu exisoGUI programıyla riple eğer elinde usb varsa 16 gblık önce pcden fat 32 yap sonra xboxdan tanıt cünkü 8 gb bir yüklemesi olucak aslında dashboardun vs bunlarıda tamamen yazman lazım ki yardımcı olıyım
  • Hocam kafam çok karıştı Xbox 360 Slim 250 Gb var Fw 3.0 yüklü dashboard ayarlardan gözükmüyor. 16 Gb flash belleğimde var elimde.

Hocam kafam çok karıştı Xbox 360 Slim 250 Gb var Fw 3.0 yüklü dashboard ayarlardan gözükmüyor. 16 Gb flash belleğimde var elimde.
    yani oyundaki ilk dvdnın isonunu pcye kopyala exisoGUI ile god yap yani isoyu parcala icinde content dosyası cıkıcak onun ıcınde 4 adet dlc mevcut bu işlerımı bıtırınce söyle gerisinine devam ediyim
  • quote:

yani oyundaki ilk dvdnın isonunu pcye kopyala exisoGUI ile god yap yani isoyu parcala icinde content dosyası cıkıcak onun ıcınde 4 adet dlc mevcut bu işlerımı bıtırınce söyle gerisinine devam ediyim

Alıntıları Göster
    Nasıl kopyalıcam hocam ilk dvd yi usb ye kurup mu atıcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espheni -- 8 Aralık 2013; 22:24:22 >

Nasıl kopyalıcam hocam ilk dvd yi usb ye kurup mu atıcam ?
    dvdyı pcye takıp ıcındekı isoyu pcye kopyalaman lazım

Daha sonra onu exisoGUI ile riplemen gerekiyor

Gta 5 Sorun Yaşıyorum

content klasörü içinde gtavdisc1\content\0000000000000000\545408A7\000000 02 belirtilen yolda 4 tane dosya var.

Gta 5 Sorun Yaşıyorum

O 4 tane dosyayı xboxınızın dahili hddsine belirtilen konuma atın.

hdd1\content\0000000000000000\545408A7\00000002

• quote:

dvdyı pcye takıp ıcındekı isoyu pcye kopyalaman lazım

Daha sonra onu exisoGUI ile riplemen gerekiyor

Gta 5 Sorun Yaşıyorum

content klasörü içinde gtavdisc1\content\0000000000000000\545408A7\000000 02 belirtilen yolda 4 tane dosya var.

Gta 5 Sorun Yaşıyorum

O 4 tane dosyayı xboxınızın dahili hddsine belirtilen konuma atın.

hdd1\content\0000000000000000\545408A7\00000002

Alıntıları Göster
    Hocam dvd yi pc ye bağlama gibi bir imkanım yok maalesef. :(

• quote:

Hocam dvd yi pc ye bağlama gibi bir imkanım yok maalesef. :(

Alıntıları Göster
    dvdnın ıcındekını cnm :D icinde iso dosyası olmalı onu pcye atıyorsun
  • quote:

dvdnın ıcındekını cnm :D icinde iso dosyası olmalı onu pcye atıyorsun

Alıntıları Göster
    Tamam onu anladımda disk 1i usb ye falan kurmadan nasıl direk pc den açıcam onu anlamadım. Neyse internetten indiriyorum yeniden ordaki disk 1 isosunu açıcamda exiso programı açılmıyor bende şu hataayı veriyor; ''Component MSCOMCTL.OCX or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid''

Tamam onu anladımda disk 1i usb ye falan kurmadan nasıl direk pc den açıcam onu anlamadım. Neyse internetten indiriyorum yeniden ordaki disk 1 isosunu açıcamda exiso programı açılmıyor bende şu hataayı veriyor; ''Component MSCOMCTL.OCX or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid''

Alıntıları Göster
    tamam link yollarım sana....
  • quote:

tamam link yollarım sana....

Alıntıları Göster
    Hocam aynısını indirmiştim bende yine aynı hatayı veriyor. :(

Edit: Tamam hocam hatanın çözümünüde buldum programı açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espheni -- 9 Aralık 2013; 16:53:05 >

Hocam aynısını indirmiştim bende yine aynı hatayı veriyor. :(

Edit: Tamam hocam hatanın çözümünüde buldum programı açtım.
    Hocam şimdi exiso ile çıkarttığım o 4 dosyayı xbox'ın hdd sinde hdd1\content\0000000000000000\545408A7\00000002 klasörüne atıcam ve disk 2 yi xbox'a takıp sorunsuz oynayabilicem öyle mi ?

• quote:

Evet Aynen oyle sana yolladigim linkteki unlock islemini yapmayi Unutma unlocktan sonra atip DVD2den.baslat
    Hocam hdd de direk content diye bir klasör yok hdd\data\content var oraya mı atacağım ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.