Şimdi Ara

GTA 5 - PS4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son gelişmeler hakkında bilgisi olan var mı, geliyor mu yeni konsollara ? Dayanamıyorum PS3'e alacağım fakat aldıktan sonra PS4'e çıkarsa çok üzülürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herşey E3'te belli olucak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Herşey E3'te belli olucak.

Ne zaman E3 bilgin var mı hocam.

• E3 2014, 10-12 Haziran tarihleri arasında yine Los Angeles'ta düzenlenecek.
  • sabırlı ol büyük ihtimalle ps4'e gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 2 Haziran 2014; 16:59:20 >
  • Elinizde konsol var alıp oynayacağınıza hala bekliyorsunuz. Helal olsun büyük sabır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

Elinizde konsol var alıp oynayacağınıza hala bekliyorsunuz. Helal olsun büyük sabır.

Hocam ama aldıktan sonra ps4e'de gelirse büyük hayal kırıklığı yaşarım. E3'ü bekleyeceğiz bakalım

• Bende PS 4 aldım ama oyun sıkıntısı çekiyorum yeni konsollarda bu çok normal beklemekten başka çare yok GTA 5 Haziran ayı içinde PS 4 ve Xbox One için gelecek diyorlar bakalım görücez Assasian Creed Black Flag oynamaktan sıkıldım Konsolu açasım gelmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Bende PS 4 aldım ama oyun sıkıntısı çekiyorum yeni konsollarda bu çok normal beklemekten başka çare yok GTA 5 Haziran ayı içinde PS 4 ve Xbox One için gelecek diyorlar bakalım görücez Assasian Creed Black Flag oynamaktan sıkıldım Konsolu açasım gelmiyor :)

Kim diyor onu? Haziran ayına girdik zaten. Duyurusu, reklamı yapılmadan cart diye çıkarmazlar oyunu. Çıkacaksa en erken yazdan sonra, sonbahar döneminde gelir.
  • PC versiyonu dediğin tarihlere kalacağı kesin ama Ps 4 ve Xbox One için farklı yorumlar var sitelerde tabi kesin olarak E3 de belli olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.