Şimdi Ara

Gta 5 On Siparis Lisans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi yardim edin lutfen kafayi yeme asamasindayim.Cumartesi Gta 5 on siparisi verdim Ps4 uzerinden.Bi iki saat sonra mail geldi ucret tahsilat edildi diye.Pazar gunu Gta5 indirilenler listesine eklendi ve 1.14luk bisey indirdi.Geri sayim falan basladi ama sali sabahi lisans hatasiyla oyuna giremedim.Sildim oyun kutuphanemde ekli degil ama bu sonyentertainmentnetwork de gorunuyor ama indirme listesine ekleyemiyorum.Sony musteri hizmetlerini aradim dort kere falan.Lisanslari geri yukleyin,cikin girin falan dendi ama bunlar ise yaramadi.Sadece rockstar ile iletisime gecmeyi denemedim,onu da ingilizcem yarim yamalak oldugundan nasil yaparim bilmiyorum.Lutfen sorunu nasil cozebilecegimi bilen varsa yardim etsin,aylardir bekledigim oyunu oynayamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu 2 kere almaya çalıştığından dolayı bu problem ile karşılaştın forumda ben dahil bazı arkadaşlarda bu sorun var sony 72 saat içinde yeniden lisans yüklemesi yapılıp bu sorunun çözüleceğini söyledi. ayarlar-psn- lisans geri yükle bu bölümden lisans geri yükle devamlı olmadı sony müş.hiz. arayarak ekran görüntülerini mail atıyorsun yardımcı olmaya çalışıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.