Şimdi Ara

Gta 5 mücevher soygunu-yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mücevher dukkanı soygunu ıcın havalandırmaya gaz bombası atamam lazım ancak bı turlu geçemiyorum burayı.o sarı noktaya mı cıkmam lazım,cunku oranın etrafı tellerle cevrılı cıkıamıyır.su an bulundugum komumdan atılması gerek sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Mücevher Soygunu: Kapsamlı Bir Kılavuz

GTA 5 Mücevher Dükkanı Nerede?

Los Santos'ta, Rockford Hills mahallesinde, Portola Dr. üzerinde bir mücevher dükkanı bulunur. Mücevher soygunu görevini başlatmak için bu dükkanı bulmalısınız.

GTA 5 Gaz Bombası Hilesi

Mücevher soygununda gaz bombası kullanmak, polislerin dikkatini dağıtmak ve kaçışınızı kolaylaştırmak için hayati önem taşır. Gaz bombası hilesi, "TĞASP1" kodunu oyunda girerek elde edilebilir.

GTA 5 Gaz Bombası Nasıl Alınır?

Gaz bombasını elde etmenin iki yolu vardır:

• Trevor ile: Trevor'ın "Trevor Phillips Endüstrileri" tesisinde ücretsiz olarak alabilirsiniz.
    • Ammu-Nation'dan Satın Alın: Gaz bombaları Ammu-Nation silah mağazalarından satın alınabilir.

GTA 5 Mücevher Soygunu

Mücevher soygunu görevini başlatmak için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Mücevher dükkanına gidin ve içeri girin.
    2. Gaz bombasını kullanarak dükkanın içine gaz salın.
    3. Mücevherleri toplayın ve kaçın.

Kaçış Stratejileri

Mücevher soygunundan başarılı bir şekilde kaçmak için aşağıdaki stratejileri kullanabilirsiniz:

• Hızlı Bir Araba Kullanın: Mücevherleri topladıktan sonra dükkanın yakınında hızlı bir araba bulun ve kaçın.
    • Polisin Dikkatini Dağıtın: Polis kovalamasından kaçınmak için gaz bombaları veya polis barikatlarını kullanın.
    • Yardım Alın: Arkadaşlarınızla oynayarak, onları soygunda size yardım etmeye davet edebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Arkadaşlar mücevher dukkanı soygunu ıcın havalandırmaya gaz bombası atamam lazım ancak bı turlu geçemiyorum burayı.o sarı noktaya mı cıkmam lazım,cunku oranın etrafı tellerle cevrılı cıkıamıyır.su an bulundugum komumdan atılması gerek sanırım

hocam ciktigin yerden bombalari sari yere aticaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taketer v2

quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Arkadaşlar mücevher dukkanı soygunu ıcın havalandırmaya gaz bombası atamam lazım ancak bı turlu geçemiyorum burayı.o sarı noktaya mı cıkmam lazım,cunku oranın etrafı tellerle cevrılı cıkıamıyır.su an bulundugum komumdan atılması gerek sanırım

hocam ciktigin yerden bombalari sari yere aticaksiniz

Sagolasın hocam coZmustum sonunda da edıtlememısım.Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HEİST GRUBU ( PARA KASMA )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.