Şimdi Ara

GTA 5 Michael ve Trevor Kaçıncı Görevde Açılıyor ? [Michael de Santa-Trevor Philips]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru net. Kaçıncı görev ? Micheal'ı açıp gorevi bırakmayı düşünüyorum. Ya da Trevoru da açabilirim. Şimdilik Michael'da bırakmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Değil Varlıklı -- 16 Mayıs 2014; 14:34:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk önce banka soygunu görevi var ondan sonra yanlış hatırlamıyor isem 8 yıl sonrasına frankline gidiyoruz
    Onla yaklaşık 2-3 görev yap michael geliyor
    Trevor içinse yaklaşık 3-4 saat oynaman gerekiyor süreyi yanlış söylemiş olabilirim ama banka soygunundan sonra çıkacak trevor (oyunun başındaki değil)

• trevor icin biraz oynaman gerekiyor.
    Michael 3-4 gorevden sonra aciliyor

• franklın ile michaelın evine gidip jimmy'in jipini çalıyorsun ve arka koltuktan michael cıkıp kafana silah dayıyor ve olaylar başlıyor.
    michael ve franklın ile elmas mağazası soyucaksınız ondan sonra soygunu tv den gören trevor bunu ancak michael'in yapabileceğini düşünür onun gerçekten öldüğünden şüphe duyar ve Los Santos'a gider. trevor ise burdan sonra başlıor.

oyunun başından hiç kalkmayıp sadece görevleri yapmaya yogunlasırsa 2 saat sonra bütün karaterle oynabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 17 Mayıs 2014; 9:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

franklın ile michaelın evine gidip jimmy'in jipini çalıyorsun ve arka koltuktan michael cıkıp kafana silah dayıyor ve olaylar başlıyor.
    michael ve franklın ile elmas mağazası soyucaksınız ondan sonra soygunu tv den gören trevor bunu ancak michael'in yapabileceğini düşünür onun gerçekten öldüğünden şüphe duyar ve Los Santos'a gider. trevor ise burdan sonra başlıor.

oyunun başından hiç kalkmayıp sadece görevleri yapmaya yogunlasırsa 2 saat sonra bütün karaterle oynabilirsin

Michael'ın çıkışını biliyordum ama Trevor'u bilmiyordum sağolasın. O zaman Michael'ı açıp bırakırım. Zenginliğin dibine vururum. Michael geldiği zaman üzerinde ne kadar parayla geliyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.