Şimdi Ara

gta 5 loading story mode hatasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 dvdyi yükledim 2. Taktigimda yukarda yazdigim hatayi alıyorum 15 20 dk bekledim halen loading diyor ne yapmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Hikaye Modu Yüklenirken Takılma Sorunu Çözümü

"GTA 5 Hikaye Modu Yükleniyor da Kalıyor" veya "GTA 5 Hikaye Modu Açılmıyor" gibi sorunlarla karşılaşabiliyorsun. Bu sorunların çözümü için şu adımları izleyebilirsin:

• Verileri Kontrol Et: Oyunun yüklü olduğu konsol veya bilgisayardaki oyun verilerini kontrol et. Bozuk veriler yükleme sorunlarına neden olabilir. Verileri yeniden yüklemeyi dene.
    • Oyunu Güncelle: GTA 5'in en son sürümüne güncellendiğinden emin ol. Güncellemeler genellikle hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içerir.
    • Grafik Ayarlarını Düşür: Yüksek grafik ayarları yükleme sürecini yavaşlatabilir. Grafik ayarlarını geçici olarak düşür ve hikayeyi yüklemeyi dene.
    • Önbelleği Temizle: Konsol önbelleğini veya bilgisayarın geçici dosyalarını temizle. Bu işlem, oyunla ilgili geçici verileri silip yükleme sorunlarını çözebilir.
    • Oyunu Yeniden Yükle: Diğer tüm seçenekler başarısız olursa, oyunu tamamen kaldırıp yeniden yüklemek gerekebilir. Bu işlem, bozuk dosyaları düzeltebilir ve oyunu tekrar oynanabilir hale getirebilir.

Ek ipuçları:

• PS3 için: "Entering Story Mode" ekranında takılı kalıyorsan, oyunu güvenli modda başlatmayı dene.
    • Bilgisayar için: Oyunun kurulu olduğu klasöre git ve "PlayGTAV.exe" dosyasını yönetici olarak çalıştır.

Bu adımları uyguladıktan sonra, GTA 5'in Hikaye Modunu başarıyla yükleyebilmen ve oynayabilmen gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• emre1040 E kullanıcısına yanıt
    Geçen biri daha böyle bir konu açmıştı. Bu yaygın bir sorun mu anlamadım. 1.disc yüklendikten sonra 2.ye geçtiğinde loading story mode yazıyor bende bu olay 5-10 dk sürdü sonra oyuna geçti. Eğer oyunu hard diske filan kaydettiysen sil. Yapımcılar oyunun kaydedilmesini tasvif etmiyordu. Kayıtlı ne varsa sil. Sadece 1.disci tak yükle 2.ye geç ve biraz bekle açılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

Geçen biri daha böyle bir konu açmıştı. Bu yaygın bir sorun mu anlamadım. 1.disc yüklendikten sonra 2.ye geçtiğinde loading story mode yazıyor bende bu olay 5-10 dk sürdü sonra oyuna geçti. Eğer oyunu hard diske filan kaydettiysen sil. Yapımcılar oyunun kaydedilmesini tasvif etmiyordu. Kayıtlı ne varsa sil. Sadece 1.disci tak yükle 2.ye geç ve biraz bekle açılması lazım.

Cdyi aldigim yere goturdum cihazimla birlikte kadin cdyi aldi 2 dk iceri geçti ve açıldı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1040

quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

Cdyi aldigim yere goturdum cihazimla birlikte kadin cdyi aldi 2 dk iceri geçti ve açıldı :D

Kadın eli uğurlu gelmiş İyi oyunlar :)

• Teşekkürler :)

• peki ya PS3'de ? ben ps3 kullanıyorum ve load game dediğimde 1.5 saat beklememe rağmen loading stor mod diyor
  • bende ps3 kullanıcısıyım ve aynı sorun bende de var ne yaptıysam işe yaramadı :(
  • Burası PS3 bölümü mü ?

• Bu sorunun çözümü yüklediğniz gta 5 i silip tekrar yuklemeniz gerekmektedir. Sorun çözülecektir zaten 1 kere actimi sıkıntı olmaz iyi oyunlar

• teşekkürler
  • Bilmem :D ama geçti benimki günellemeyle
  • İNANMIYORUM BU SEFER OYUN AÇILMIYO DELİRCEM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.