E

Çavuş
11 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar apartta kalıyorum ve internet az cekiyo note 2 cep telefonundan bağlanıyorum daha fazla cekebilmesi icin yapabilcegim bişe var mı
4.3 ne zaman gelir arkadaşlar s3 lere gelmiş
Merhaba arkadaşlar note 2 kullanıyorum telefonumda oynayan videoyu televizyona yanistmak istiyorum all share olmayan televizyona boyle bişey mümkün mu bi ara kablo filan var mi
1 dvdyi yükledim 2. Taktigimda yukarda yazdigim hatayi alıyorum 15 20 dk bekledim halen loading diyor ne yapmam gerekiyor
Merhaba arkadaşlar kopek almak istiyorum beagle ve golden arasında kaldim öğrenciyim ispartada evde kalıyorum 2 kopek hakkinda bilgi almak istiyorum + - leri nelerdir ev ortaminda bakilicak evin onu yesillik park var
Order chaos online oyun cok guzel beyler turk arkadaslar varsa buraya ismini bıraksın american arcadia forests te oynuyorum yardimci gelmek isteyen ozelden pm atsin apk olarak indirdim ben anlatabilirim sizedw
Apk bi oyun indirdim ve 8 part bu partlarin hepsini çıkartmam gerek pc yok ordann yapamicam google playde böyle bi uygulama var mı
Merhaba arkadaşlar 21 eyluldeki izmirdeki direksiyon sinavina girdim ve başarılı oldum fakat kursdaki hocam bizim bağlı oldugumuz emniyet Müdürlüğünden cikarta bilirsiniz dediler . Ben ispartada okuyorum . Ispartada cikarta bilirmiyim yoksa hocamin dedigimi dogru
Youtube veya appstore tiklayip arama yapcagim zaman uygulama kapanıyor nasil bi cozumu vardir
Merhaba arkadaşlar yeni dizi ye başlamak istiyorum izlediğim diziler
Prison break
Tvd
Teen wolf
Spartacus
Bunlar arkadaşlar teen wolf çok beyendim Bilim Kurgu teen wolf gibi olan diziler var mi onerceginiz filmleri bekliyorum
Teşekkürler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 88
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.910 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.