Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GTA 5 ile Takaslık WITCHER 3 WILD HUNT Satın Al 15 Temmuz 2015 19:28 1 1 GTA 5 ile Takaslık WITCHER 3 WILD HUNT Merhaba arkadaşlar witcher 3 + soundtrack albümü + harita + sticker şeklinde kutulu oyun bulunmakta elimde. Gta 5 ile takaslamak istiyorum üzerine 30 lira fark ile. Bu civarlarda oturan varsa elden olur şehir dışından ise önce karşı taraf oyun ve ücreti yollayacak ardından ben oyunu kargolayacağım. Kargo ücreti taraflara ait. Güven için referans yeterli olmazsa pm den referans almadığım diğer alış veriş yaptığım arkadaşların nicklerini veririm beni sorabilirsiniz. Oyunun fotoğraflarını isteyen olursa whatsapptan ekler yollarım. İyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 130 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILDI PLAYSTATION 4 FAT 500 GB PIANO BLACK + 2 KOL 1600 TL Takaslık Ps4 Destiny Kutulu GTA 5 ile Takaslık WITCHER 3 WILD HUNT