Şimdi Ara

GTA 5 için pc yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben gta 5 için pc yükselteceğim.

sistem özellikleri

benim İşlemci:İntel Core TM 2 Duo E7400 2.80 GHz yükseltmek istediğim İşlemci: Intel Core i5-650 3.2 GHz Dual-Core işlemci bilgisayarıma uyar mı?

benim Ekran kartı:Nvıdıa gt420 2GB DDR3 yükseltmek istediğim Nvıdıa gtx460

Ram:4GB

İşletim sistemi:Windows 7 64 bit

Ve bu özellikleri yükselttikten sonra GTA 5 oynayabilecekmiyim.

• Şuanki işlemcin LGA775 soketli ancak yeni düşündüğün FCLGA1156 soketli bir işlemci. Anakartının ne olduğunu yazmamışsın eğer bu yeni soketi destekliyorsa çalışır.
  • anakartın özelliklerinde experience x16 yazıyo
  • Sistemin yukseltilecek bi tarafi yok dusundugun islemci zaten anakarta uymaz uysada cok bir etkisi olmaz ekran kartida yeni yazdiginda kac senelik kart bosa ugrasma bunlarla gta 5 800x600 veryloww olur anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcinin neden etkisi olmaz sonuçta i5 onun dışında 250 lira civarında ekran kartı önere bilirmisin.
  • O dediğiniz işlemciyi mevcut anakartınıza takamazsınız. Soketleri farklı. O sisteme yatırım yapmanızı önermiyorum ama anakartınız destekliyorsa core 2 quad serisi bir işlemci, amd radeon r7 250 ekran kartı, corsair vs 450 güç kaynağı alarak performansı arttırabilirsiniz, bu da çok tutar, gta 5 için 4gb ram yetmez, verdiğiniz paraya yazık ölü sisteme bence para biriktirip yeni sistem toplayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 28 Haziran 2015; 22:58:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.