Şimdi Ara

Gta 5 İçin Hangi Ekran Kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gta 5'i rahat oynayabilmek için bu iki karttan birini alacağım ama kararsız kaldım netten performans testlerine baktım sanki gtx750ti daha fazla performans veriyor ? Hangisini önerirsiniz aşağıdaki ikisi arasından ?

http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-750ti-oc-2gb-128bit-gddr5-dx11-2-pci-e-3-0-ekran-karti-n750ti-tf-2gd5-oc-p-BD304493

http://www.hepsiburada.com/asus-amd-radeon-r7-265-2gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-r7265-dc2-2gd5-p-BD304601

• R7 öneriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atilla_EA

R7 öneriyorum

Hocam yalnız gtx750ti benchmarkta 40 fpsnin altına inmedi R7 indi bu neden olabilir ?
  • r7 265 al geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

r7 265 al geç

Ama gtx750ti internetteki videolara baktığıma göre daha yüksek fps vermiş ?
  • gtx 750ti al o zaman
  • İ7 + msi gtx 750ti + 100 vram oc =
    http://youtu.be/QQSTQbXYqzI
    Kart iyi kart belki biraz daha ucuz olabilirdi ama r7 265 e göre nvidia farkını alıyor diyebiliriz. Driverlar vs konusunda daha rahat. Yalnız biraz büyük bir kart dikkat edin ona. Ek olarak geçen günlerde vatanda %10 öğrenci indirimi vardı daha ucuza mağazadan alabilirsiniz belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

İ7 + msi gtx 750ti + 100 vram oc =
    http://youtu.be/QQSTQbXYqzI
    Kart iyi kart belki biraz daha ucuz olabilirdi ama r7 265 e göre nvidia farkını alıyor diyebiliriz. Driverlar vs konusunda daha rahat. Yalnız biraz büyük bir kart dikkat edin ona. Ek olarak geçen günlerde vatanda %10 öğrenci indirimi vardı daha ucuza mağazadan alabilirsiniz belki.

Hepsiburada sitesinden alacağım hocam bu arada benim işlemcim biraz eski amd marka 3 çekirdekli 3.4 ghz bir sorun olurmu performans düşmesi gibi ?

• bizim arkadaşın athlon x3 445 işlemcisi fifa15'i kaldırmıyor. Sizin işlemci çok büyük ihtimalle gta 5 te sorun çıkaracaktır.
  • Bu karttn tam performans almayı beklemek hata olabilir o işlemciyle belki dx12 bazlı oyunlarda toparlar ama eskidiyse hafiften yeni birşeyler bakmak gerekebilir. Psu sa eskiyse dikkat edin verimleri düştüğünden yetersiz gelebilir sisteme.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

bizim arkadaşın athlon x3 445 işlemcisi fifa15'i kaldırmıyor. Sizin işlemci çok büyük ihtimalle gta 5 te sorun çıkaracaktır.

Şuana kadar eski kartım olan HD4870 ile sorunsuzca oynadım hocam.

Edit:720P'de low ayarlarda akıcı şekilde 30 fpsnin üstünde oynayabildim malum kart eski ayrıca buda aynı işlemcinin videosu burda r7 250x ve x3 450 ile oyun yağ gibi akıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 3 Temmuz 2015; 2:02:13 >

• quote:

Bu karttn tam performans almayı beklemek hata olabilir o işlemciyle belki dx12 bazlı oyunlarda toparlar ama eskidiyse hafiften yeni birşeyler bakmak gerekebilir. Psu sa eskiyse dikkat edin verimleri düştüğünden yetersiz gelebilir sisteme.

Güç kaynağınıda yeni alacağım fsp marka 500wattlık.
  • Ben kartı kullanıyorum ve memnunum verdiğim linkte sayfada bir kaç oyun daha var. Darboğaz olayı için netten işlemcinizi araştırın benzer kartlarla kullanım değerlerine bakın.

• quote:

Ben kartı kullanıyorum ve memnunum verdiğim linkte sayfada bir kaç oyun daha var. Darboğaz olayı için netten işlemcinizi araştırın benzer kartlarla kullanım değerlerine bakın.

Hocam 2 dakikanızı ayırıp videoyu 1080pde izleyin akıcılığı görmek için 1920x1080 low ayarlarda amd athlon II x3 450 4gb ram ve r7 250x ile gta 5 yağ gibi akıyor.Sanırım yırttım benim işlemci x3 460

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.