Şimdi Ara

Gta 5'i Ps3 ve Ps4 de oynayanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben gta 5 oynamak istiyorum. Evimde Ps3 üm var ama bir yandanda ps4 ile gta 5 i humble bundle ile alsam mı diyorum.
    Gta 5 de Ps3 ile Ps4 arasında fark var mı? Eğer varsa ps4 aldırmaya yeter mi? Hangisinde oynamak daha zevkli.
    Arkadaşlar yeni çıkacak oyunlar için yorum yapmayın ben sadece gta 5 oynamak istiyorum :)

• broadwell B kullanıcısına yanıt
    Elinde ps3 varsa, sadece gta 5 oynamak için ps4 alınmaz.

GTA 5 'için ps3 ve ps4 arasında farklar var ama ps3'den ps4'e geçirecek kadar değil. Bende ps3 ile oynuyordum sonra ps4'e geçtim ama sadece GTA için değil. Hem diğer oyunlar için hemde bi 6 sene rahat etmek için geçtim. PS4'de oynamak ps3'e göre biraz daha rahat, grafikleri de daha güzel doğal olarak. Ama dediğim gibi sadece gta için ps3'den ps4'e geçilmez bence.
  • dincerecevit D kullanıcısına yanıt
    Aslında grafik olarak fark var ama oynayış olarak fark var mı yani oyun motorunda değişiklikler var mı? Araba sürerken, ateş ederken, koşarken vs ..
  • Bence değmez ultra bi fark yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hiç bir fark yok oynayışında da. Sadece FPS oynayabiliyorsun, oynayış açısından tek fark o. Onun dışında herşey aynı oynayış açısından.

Ps4' almanı öneririm aslında da dediğim gibi sadece GTA Oynamak için ps3'den ps4'e geçme bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerecevit

Hiç bir fark yok oynayışında da. Sadece FPS oynayabiliyorsun, oynayış açısından tek fark o. Onun dışında herşey aynı oynayış açısından.

Ps4' almanı öneririm aslında da dediğim gibi sadece GTA Oynamak için ps3'den ps4'e geçme bence.

Ben plazmada oynuyorum 720 p de 1080p arasında çok çok az fark oluyor 720p de bile keskin görünüyor. Eğer oynayış açısından da fark yoksa ps3 üme gta 5 alıcam.
    Çünkü her oyunu oynayan biri değilim. Gta serilierini Fifa serilerini 4-5 sene oynayan biriyim onun için sordum. Birde araba yarışı oyunu oldu mu yetiyor bana

Ps3 devri geçti sat ps3ü al bir ps4 keyfine bak bence hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.