Şimdi Ara

Gta 5 ekran kartının vrami görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 gblik 760 high ayarlarda oynayamiyorum ama dxdiagda bakinca ekran kartinin vrami 4 gb gozukuyor 2 gbde paylasimli var sanırım bu oyunda sadece ekran kartini goruyor diger 2 gb yide aktif etmek icin bir ayar var mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 2 Mayıs 2015; 13:19:11 >

• E.kartının paylaşımlı remi yok, kartın 2gb ve o kart ile high değil very high ta oynayabiliyorsun, bence sisteminde başka bir sıkıntı vardır , mesela sistem remin azdır yada işlemcin yetersizdir, veya arkaplanda çalışan bazı uygulamalar rahatsız ediyordur.
    Oyun orjinalmi ve işlemcin nedir, kaç gb sistem belleğin var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

Beyler 2 gblik 760 high ayarlarda oynayamiyorum ama dxdiagda bakinca ekran kartinin vrami 4 gb gozukuyor 2 gbde paylasimli var sanırım bu oyunda sadece ekran kartini goruyor diger 2 gb yide aktif etmek icin bir ayar var mi ??

onun için bi ayar yok mesela bende dxdiagdan girince 2.5 gb memory gözüküyo ama oyunlarda sadece 1gb kullanıyo ve 2.5 gb toplam bellek diyo ama o sanal bellek oyunlarda sadece ekran kartını orjinal bellegini kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 2 Mayıs 2015; 14:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysef

quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

Beyler 2 gblik 760 high ayarlarda oynayamiyorum ama dxdiagda bakinca ekran kartinin vrami 4 gb gozukuyor 2 gbde paylasimli var sanırım bu oyunda sadece ekran kartini goruyor diger 2 gb yide aktif etmek icin bir ayar var mi ??

onun için bi ayar yok mesela bende dxdiagdan girince 2.5 gb memory gözüküyo ama oyunlarda sadece 1gb kullanıyo ve 2.5 gb toplam bellek diyo ama o sanal bellek oyunlarda sadece ekran kartını orjinal bellegini kullanabilirsin

anladım saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV Ekran kartı kullanmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.