Şimdi Ara

GTA 5 CREW

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Online açıldımı diye buraya bakarken birde ps3 bölümüne bakayım dedim.Orada birçok kişi oyunun online için çete kurmuş fakat bu bölümde öyle bi hareketlenme yok.

Ben fazla oyun oynayamıyorum ve açıkçası organize edecek kadar da vaktim vede tecrübem yok.Sürekli forumu takip ederim ve bunu tertipleyecek arkadaşlar mevcuttur diye düşünüyorum.Bir el atıp organizasyon yaparlarsa bu arkadaşlar, crew toplamak rütbe dağıtmak gibi gerçekten iyi olur,oyunun eğlencesi artar. Bu arada online ile ilgilifarklı açıklamalar var bazıları saat öğlen 2 gibi açılacak demiş ama rockstar ın sitesinde bi okuyucuya verdikleri cevapta ,online açıldığnda oyunun küçük bi update isteyeceği ondan sonra pause menüsünde online sekmesinin aktif olacağı bunun da hazır olmasının akşam 7 yi bulur gibi bilgi yazmışlardı.
    Eğer çeteler kurulursa tertipleyen arkadaş benide eklerse sevinirim Gamertag : muramasaking .

Şimdiden herkese iyi oyunlar.

iaaynaci, manyakkartal, Aryton_SENNA, shadowfox, oguz51515151 , swarty, burakc, Gumbet, gringo, Kasimcan886, ErkutayTr, Tumermcfly, Bykryl, yusufguneri, dj_mami, traveller67, lithium, eaglepaw, Eerenle, eknbrnegz, antifriz, emrekormaz35, megathrone26, miwaly, timurcbc, peaky, Apollo48, bigboss, serebrum, alperhtz, volcanic78, htezcanolur, Assguardian, valentine71, hazarix, umutask, noprektam9311, haktanerbatir, mvlt64, denrust , cengizhann, Budu_91, İbrahim69, ylöen, emorgan, Zala, Ryuzaknight, miller, yasao, tammel, vanquash, perforantess, cezaxxx, ersno, mustalation, T1WCM, baho123, Kaze-kun, pet_bardak vs.vs.vs. yoruldum yazmaktan.

• Xbox bölümünde bu tarz organizasyonlar hiç olmuyor dostum.Yapmaya kalkışıldığı zamanda insan bin pişman oluyor.Sen saatlerce uğraşıp konu açsan 2 günde 20 kişi isim yazdırır.İsmini yazdıranlardan hiçbirisi de ne oyuna gelir ne de konuya bir daha girer.Maalesef durum bu.

• Birnevi haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iaaynaci, manyakkartal, Aryton_SENNA, shadowfox, oguz51515151 , swarty, burakc, Gumbet, gringo, Kasimcan886, ErkutayTr, Tumermcfly, Bykryl, yusufguneri, dj_mami, traveller67, lithium, eaglepaw, Eerenle, eknbrnegz, antifriz, emrekormaz35, megathrone26, miwaly, timurcbc, peaky, Apollo48, bigboss, serebrum, alperhtz, volcanic78, htezcanolur, Assguardian, valentine71, hazarix, umutask, noprektam9311, haktanerbatir, mvlt64, denrust , cengizhann, Budu_91, İbrahim69, ylöen, emorgan, Zala, Ryuzaknight, miller, yasao, tammel, vanquash, perforantess, cezaxxx, ersno, mustalation, T1WCM, baho123, Kaze-kun, pet_bardak vs.vs.vs. yoruldum yazmaktan.
  • Gece gireceğim oyuna , beni yaz başkan

Gt : Bakkal Nuri

Facebook.com/Konsolkulubu
    Twitter.com/konsol_kulubu
  • Online a basladim. Gt:GDDuman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ama giremiyorum ben şuan ya oynayabilen var mı timed out joining session diyor saatlerdir.
    Daha Fazla Göster
  • Crew ile ilgilenebilecek bir arkadaş kurarsa bende katılırım.

gamer.tag: TRalican

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Rex -- 2 Ekim 2013; 2:11:09 >
  • Arkadaslar Ekip DH GTV ismi ile crew olusturdum. Buraya gamertag yazanlardan sadece DeepRex ve ssuvarioglu nu aratinca bulabildim. Diger arkadaslarin gamertag lerini socialclubta nickname kismina yazinca cikmiyorlar. Socialclub nickname'leriniz farkli ise belirtin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 2 Ekim 2013; 1:06:58 >

Orijinalden alıntı: modifci

Ben daha almadım ki gta 5 live den arkadaş ekle oradan ayarlarız

Gt?

Orijinalden alıntı: gduman

Konuyu acan merkingtr arkadasimiz live uzerinden nicknameini soyledi ve kendisini de ekledim.

Ayrı bi konu aç istersen burdan olmaz. Crew kapağı, photoshop işleri vs. yardımcı olurum.

Orijinalden alıntı: Deep Rex

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Konuyu acan merkingtr arkadasimiz live uzerinden nicknameini soyledi ve kendisini de ekledim.

Ayrı bi konu aç istersen burdan olmaz. Crew kapağı, photoshop işleri vs. yardımcı olurum.

Yarin sabah acacagim duzenli olsun diyerek. Burdaki arkadaslardan ricam herkes gamertag i ile birlikte socialclub nickname'ini yazsin.

• İnşallah ilk mesajımda yazdığım gibi olmaz da daimi bir klan,grup olur.

• Social.club: Mr.Alican
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.