Şimdi Ara

GTA 5 cd sinin arkasındaki izler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun yeğenim gta 5 is eline alıp parmak izi yapmış hep şimdi biraz sildim ama arkasında hala izler ve buğulanma var bu bluraya zarar veriri mi?Ya da oyunu yavaş oynatır mı?herhangi bir zararı var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 9 Haziran 2014; 0:57:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Izler nöyle
     GTA 5 cd sinin arkasındaki izler

• Eger yanlis anlamazsaniz cd yi takip da deneseniz bir sikinti olup olmadigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejdragzpk

Eger yanlis anlamazsaniz cd yi takip da deneseniz bir sikinti olup olmadigini

Hocam oyun oynanıyor ama bluraya zarar verir mi birde oyunda hafif kasmazlar var bundan dolayı mı acaba o yüzden soruyorum

• Hocam herhalde bunun gibi 5000 tane konu açtın.
    Bluraye zarar vermez kasma da normaldir yani o grafikleri o konsola getirirsen kasmaması elde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellerindenoperim17 -- 9 Haziran 2014; 1:30:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybakh21

Hocam herhalde bunun gibi 5000 tane konu açtın.
    Bluraye zarar vermez kasma da normaldir yani o grafikleri o konsola getirirsen kasmaması elde değil

Hocam zaten çok kasmıyor mıchael evinin yan taraflarında biraz kasıyor birde arabayla çok hız yaparken kasıyor.Bu normal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

quote:

Hocam zaten çok kasmıyor mıchael evinin yan taraflarında biraz kasıyor birde arabayla çok hız yaparken kasıyor.Bu normal mi

Evet normal cd de kirli zaten cokda kasmaz oyun okadar hissetmezsin ps3 kafede oynuylrum kasma yok sende neden kasıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

quote:

Cevap verdim zaten

• Hohla ve yumuşak bezle sil birader, birşey olmaz. Bluray diskler cd ve dvd gibi kolay kolay çizilmez. (zorlamadıkça)

Yakında PS3'üm tozlandı birşey olur mu diye konu bekliyorum senden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Hohla ve yumuşak bezle sil birader, birşey olmaz. Bluray diskler cd ve dvd gibi kolay kolay çizilmez. (zorlamadıkça)

Yakında PS3'üm tozlandı birşey olur mu diye konu bekliyorum senden.

Hocam onu. Demiyorum mikrofiber bezle silincede cd nin arkasi biraz buğulanıyor ondan korkuyorum

• Oyunda kasma olduğu için diyorum

• dostum kasma var diyorsun ya bir tane video çekip atabilir misin? belki öyle daha net cevaplar gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franklin18

dostum kasma var diyorsun ya bir tane video çekip atabilir misin? belki öyle daha net cevaplar gelir

Şimdi çekemem ama akşam çekip buraya koyarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.