Şimdi Ara

GTA 5 Borsa (Bawsaq) nasıl kullanılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar. 3 gündür GTA 5 oynuyorum, fakat bu Bawsaq' te hiç birşey anlamadım. Hisse alıyorum fakat 1 gün geçmesine rağmen aynı fiyattan satıyorum, üstelik PSN'e de bağlıyım PS de internete bağlı.
    Hawk and Little 'dan 10.000$ hisse aldım, aynı fiyattan sattım. Yükselip alçaldığına nereden nasıl bakabilirim, anlatabilecek bilgili birisini arıyorum

• Selam. Yaptığımız görevlerin sonuçlarına göre yükselen ve düşen hisseler var. Örneğin bir suikast görevinde suikast yapacağımız firma sahibinin rakibine paramızı basıyoruz ve suikast görevinden sonra satın aldığımız hisseler yükseliyor. Şu konudan yardım alabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_81761677/tm.htm

Ayrıca bir yerde okumuştum yiyecek firmalarının rakiplerini alıp karşı firmanın tırlarını bombalamakta işe yarıyormuş. Yani atıyorum mc donalds firmasını alıyorsunuz kfc firmasının tırlarına zarar veriyotsunuz kfc düşüyor mc donalds yükseliyor gibi gibi.
  • arkadaş çok iyi açıklamış rakip şirketlerde bunlar;
    http://forum.donanimhaber.com/m_81774129/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Selam. Yaptığımız görevlerin sonuçlarına göre yükselen ve düşen hisseler var. Örneğin bir suikast görevinde suikast yapacağımız firma sahibinin rakibine paramızı basıyoruz ve suikast görevinden sonra satın aldığımız hisseler yükseliyor. Şu konudan yardım alabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_81761677/tm.htm

Ayrıca bir yerde okumuştum yiyecek firmalarının rakiplerini alıp karşı firmanın tırlarını bombalamakta işe yarıyormuş. Yani atıyorum mc donalds firmasını alıyorsunuz kfc firmasının tırlarına zarar veriyotsunuz kfc düşüyor mc donalds yükseliyor gibi gibi.

Pekii; ben PS3' te PSN'e bağlıyım, yani her akşam açtığımda internete bağlı oluyorum. İnternete bağlı olduğum zaman Online olarak şirketlerin durumu etkileniyor mu?
    Yoksa ben herhangi bir şirkete saldırı görevi yapmadan önce rakibi şirkete paramı bassam kazanır mıyım? Ya da global olarak tüm oyuncuların yaptığı görevler online birbirini etkiliyor mu?

Dün akşam Beverly Hills'te kuyumcu soygunu görevi vardı, keşke rakip şirketine paramı bassaymışım, bilemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Pekii; ben PS3' te PSN'e bağlıyım, yani her akşam açtığımda internete bağlı oluyorum. İnternete bağlı olduğum zaman Online olarak şirketlerin durumu etkileniyor mu?
    Yoksa ben herhangi bir şirkete saldırı görevi yapmadan önce rakibi şirkete paramı bassam kazanır mıyım? Ya da global olarak tüm oyuncuların yaptığı görevler online birbirini etkiliyor mu?

Dün akşam Beverly Hills'te kuyumcu soygunu görevi vardı, keşke rakip şirketine paramı bassaymışım, bilemedim..

Bu sorudan tam olarak emin değilim. Yani kaç kişi oynuyor, bu oyunların single görevleri yüzde kaçta, kaç kişi bu suikastleri yapıyor bunlar etkileniyor mu, etkileniyorsa hangi aralıkta falan yani tam emin değilim açıkcası.

• frenzy kullanıcısına yanıt
    Pekii bawsaq nasil kullaniliyor, yani hisse degerlerinin dustugunu/yukseldigini durumlarini yüzdelik degisimlerini falan nereden goruyoruz ben anlayamadim pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HEİST GRUBU ( PARA KASMA )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.