Şimdi Ara

gta 4 yayık ayranı gibi sallanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gta 4 açtım. üzerinde ilacı da varmış yaptım. açtım oyunu. kamera sağa sola sallana sallana gidiyor. heralde dedim ilk başta oyun karakteri sarhoş o yüzden böyle. arabayı sürüyom. yanımda bi hergele var bıdı bıdı konuşuyor. çat duvara çarptık. geri çıkamıyom. araçtan indim tıra bindim. araçlar meğerse kendi kendine ileri gidiyomuş.

sistem

nvidia 630m 2gb
    500gn hard disk
    4gb ram
    i5 işlemci

systemreq den baktım. paşa paşa oynarsın bu oyunu dedi. ben gene ona güvenmedim açtım oyundaki herşeyi detayını minimum yaptım gene değişen yok. virüs programını kapatıp açtım gene aynı. güzelde bi oyuna benziyor. oynayamıyorum. bilen arkadaşlar var mı ?

• crack yapmışsın ama çalışmamış sorun bu , farklı crack dene
  • Bu oyunun ilk çıktığı zamanlardaki kopya sorunu, ilk kopyalarda oyun ilk açılışta kameranın sallanması gibi bir hata veriyordu daha sonrakilerde farklı crack dosyaları ile bu hata giderildi, muhtemelen elindeki çok eski bir kopya. Arkadaşın dediği gibi ya farklı bir versiyon bul ya da farklı bir crack.

Bu dosyayı bir dene:

https://hotfile.com/dl/180251760/5f88894/1_-_GTA_IV_100_Save_Yntemi.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 21 Kasım 2012; 20:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Bu oyunun ilk çıktığı zamanlardaki kopya sorunu, ilk kopyalarda oyun ilk açılışta kameranın sallanması gibi bir hata veriyordu daha sonrakilerde farklı crack dosyaları ile bu hata giderildi, muhtemelen elindeki çok eski bir kopya. Arkadaşın dediği gibi ya farklı bir versiyon bul ya da farklı bir crack.

Bu dosyayı bir dene:

yardım için saol hocam.

dediklerini yaptım. şu yazı çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

quote:

Bu oyunun ilk çıktığı zamanlardaki kopya sorunu, ilk kopyalarda oyun ilk açılışta kameranın sallanması gibi bir hata veriyordu daha sonrakilerde farklı crack dosyaları ile bu hata giderildi, muhtemelen elindeki çok eski bir kopya. Arkadaşın dediği gibi ya farklı bir versiyon bul ya da farklı bir crack.

Bu dosyayı bir dene:

yardım için saol hocam.

dediklerini yaptım. şu yazı çıktı.

Sendeki versiyon ile bu crack uyuşmamış olabilir veya crack dosyasının kendisi ile oyuna girmek gerekebilir, yani crack dosyasınındaki gta 4.ewxe kısayol olarak atanıp masa üzerinden girmeyi deneyebilirsin, en olmadı yeni çıkan vesiyonları kurmanda fayda var, çünkü bu hata çok eski versiyonlarda vardı.

Bu sitedeki anlatımlara da bakabilirsin.

http://www.fulloyun.com/f131/gta4-no-cd-dvd-cdsiz-oynama-crack-ekran-sallanmasi-kesin-cozumu-kamera-sallanmasi-kesin-cozumu-gta-4-ilac-84998/

full torrent oyun indir - torrent download - ps4 & xbox destek forumu
    Gta IV: Ekran Sallanma Sorunu
    http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=63267.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 24 Kasım 2012; 12:34:30 >

• quote:

Bu dosyayı bir dene:

hocam Allah razı olsun. senin son mesajını daha yeni gördüm ama ondan önce sorunumu hallettim. dediğin gibiymiş sanırım. oyunumu toptan sildim tekrardan yükledim. sonra senin verdiğin ilaçları kullandım. canavar gibi açtı şimdi. çok teşekkür ederim. bi şey daha soracam. aracı sola sağa döndürdüğümde mouse ile arkasına döndürmek zorunda kalıyorum. kamera aracın kendiliğinden arkasına kitlenmesi için hangi ayarları yapmam lazım.

• quote:

quote:

Bu dosyayı bir dene:

hocam Allah razı olsun. senin son mesajını daha yeni gördüm ama ondan önce sorunumu hallettim. dediğin gibiymiş sanırım. oyunumu toptan sildim tekrardan yükledim. sonra senin verdiğin ilaçları kullandım. canavar gibi açtı şimdi. çok teşekkür ederim. bi şey daha soracam. aracı sola sağa döndürdüğümde mouse ile arkasına döndürmek zorunda kalıyorum. kamera aracın kendiliğinden arkasına kitlenmesi için hangi ayarları yapmam lazım.

Bu sorunu ben de yaşadım ama sonra dikkatlice incelediğimde oyunun oynanış dinamikleri için bunu yaptıklarını anladım, yani aslen mouse ile çoğu şeyi kullanabildiğin için, araç kullanırken de mouse ile takip etmeni istiyor çünkü oyun bir yarış veya otomobil değil bir nevi aksiyon oyunu. Ama bu durumlarda eğer klavye ayarlarını değiştirmediysen camera tuşu bende V, buna bastığında hemen arabanın arkasına geçiyor görüntü, ama dönüşlerde tekrar önüne geliyor, sanıyorum arabayı sağdan soldan önden her şekilde seyretmemizi istemişler:)))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pizza yaptım ama hamuru kuru gibi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bu dosyayı bir dene:

Bu sorunu ben de yaşadım ama sonra dikkatlice incelediğimde oyunun oynanış dinamikleri için bunu yaptıklarını anladım, yani aslen mouse ile çoğu şeyi kullanabildiğin için, araç kullanırken de mouse ile takip etmeni istiyor çünkü oyun bir yarış veya otomobil değil bir nevi aksiyon oyunu. Ama bu durumlarda eğer klavye ayarlarını değiştirmediysen camera tuşu bende V, buna bastığında hemen arabanın arkasına geçiyor görüntü, ama dönüşlerde tekrar önüne geliyor, sanıyorum arabayı sağdan soldan önden her şekilde seyretmemizi istemişler:)))

hocam ilkbaşta bi zorlanma oldu ama oynaya oynaya alıştım iyice. şimdi soldan klavye sağdan mouse ile görüntü ayarı mükemmel oluyormuş. oynarken 360 derece heryeri rahat izleyebiliyorsun. çok güzel bi sistem yapmışlar. aslında yarış oyunlarına da entegre edilebilir. nitro vb. gibi özellikleride mousenin klik tuşlarına eklerlerse yarış oyunları daha keyifli olabilir. güzel sistemmiş alışınca çok keyifli oluyor. bi de toplamda 9-10 saattir görev yaptım. yüzdeyüz görevler ortalama kaç günde biter acaba ? bi de ileride araba yamaları yükledin mi bu oyun tadından yenmez. :)

ayrıca fraps gibi programları kullanmadan social gruptan video kayıtlarını nasıl yapabilirim. nette izliyorum adamlar çekmişler film gibi. bende kendime özel sahneler çekmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 25 Kasım 2012; 2:14:09 >

• update tek sorun bu
  • arkadaşlar sadece mesaj kasıcam amacıyla bi şeyler yazmayın. aşağı inerken mesajlara bi göz atsaydınız sorunu çözdüğümü anlardınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

arkadaşlar sadece mesaj kasıcam amacıyla bi şeyler yazmayın. aşağı inerken mesajlara bi göz atsaydınız sorunu çözdüğümü anlardınız.

Çok uzundu okumaya üşendim ne yalan söyleyeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.