Şimdi Ara

GTA 4 tüm hatalara,dosya deiştirince oyuna girmemelere kesin çözüm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
9.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yabancı bir forum sitesinde gezerken bir konuya rastladım.Önce inanamadım ama denediğimde gerçekten havalara uçtum.Küçücük 2 dosya...Dosyalar file check olayını iptal ediyor.Yani oyunu başlattığınızda gta4 klasörlerindeki dosyaları denetliyor.Normalde eğer orjinal dosyaları başka dosyalar ile değiştirmiş iseniz oyuna girmek imikansızdır.Örneğin düşük donanımlı pcler için forumda verilen timecyc.dat visualsettings.dat dosyalarını orjinalleriyle değiştirdiğinizde oyuna giremiyordunuz.Buna çözüm olarak GTA4 magic patcher diye ufak bir tool çıktı.Ama bu magic patcher aban göre sıkıntılı ve uğraştırıcı bir olay.Vereceğim dosyalar ile ne magic patcher e ne de başka bir şeye gerek kalmadan dosyalar üzerinde istediğiniz oynamaları yapabilirsiniz.Hatta file_list(aradaki "_"işareti yok).pak dosyasını bile silip atabilirsiniz.
    http://uploaded.to/?id=m2hg1f
    dosyayı indirdikten sonra rar ın içindekileri dosyaları direk gta4 ana dizinine atıyoruz ve isteediğimiz dosyalar ile oynayabilip sorunsuzca oyunumuzu oynuyoruzÇalıştığıdan emin olmak için önce gta4/pc/data nin içindeki filelist.pak dosyasını başka bir yere yedekleyin.Sonra bu diizndeki file_list(aradaki "_"işareti yok).pak i silin ve oyuna girin Gerisi malum...
    **Not:Ben GTA4 patch 1.02 de denedim sadece.Diğer versiyonlarda denemedim.Ama çalışıyordur çünkü 1.02 de çalışan onlarda hayli hayli çalışır.
    Bu arada bu dosyaları yapan Alexander'a kendi adıma teşekkürler.Dilerseniz kendi web sitesi varhttp://alexander.sannybuilder.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snksss -- 13 Şubat 2009; 21:30:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.