Şimdi Ara

GTA 4 SİSTEM ACİL!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hazır konusu varken bende yazayım sistemimi,

İşlemci: AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz
    Ekran Kartı: Ati Radeon X1550 Series 512 mb
    Ram: 2 GB

windows xp service pack 3 kurulu.

ben bu sistemde oyunu oynayabilir miyim?
  • şu yazılan sistemler bende olsa varya of of içim gidiyo be arkadaşlar eğer sisteminiz benimkendn düşükse zor oynarsınız bilginize solda sistemim var hiç uğraşmayın direk bakın yüksekse hertürlü oynarsınız bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 12 Ocak 2009; 9:46:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

şu yazılan sistemler bende olsa varya of of içim gidiyo be arkadaşlar eğer sisteminiz benimkendn düşükse zor oynarsınız bilginize sağda sistemim var hiç uğraşmayın direk bakın yüksekse hertürlü oynarsınız bu oyunu

ben fazla anlamam bu işlerden. şimdi bu durumda benim pc çalıştırır mı oyunu? çok iyi sistemi olan kişilerde bile kasıyormuş oyun, eğer öyle bir sorun yaşayacaksam hiç alıp yüklemeyeyim boş yere
  • iyide senin sistemin ne
  • Ana Konudan Devam Ediniz.
  • benim pc imzamdaki gibi ama benim pcnin işletim sistemindeki vista casperin yükledigi vistalardan yani orjinal galiba ona SP1 veya SP2 gerekmiyormus GTA 4 ü kaldırırmı sizcee?????
  • Merbaha Benim Gta 4 Çok Yavaş Ama Size Ne Yapcam Beni Acill!!! Lütfen Bana Sor Ne İndircem Şimdi?????
    -------------------------------------------------------------->>>>>>Cevap<<<<<<<-------------------------------------------------------------------------------
    Sistem:
    Microsoft Windows Xp
    Versiyon 2002
    Service Pack 3
    Bilgisayar:
    AMD Athlon(tm)64 X2 Dual
    Core Procesor 3800+
    2.00 GHz, 896 MB RAM
    NVIDIA:
    GeForce 8100/ nForce 720a
    Integated RAMDAC
    512 MB
    Version 62.77.2F.00.10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komando Bordo -- 25 Ocak 2010; 15:40:45 >

• Biraz oyundan da kaynaklanabilir oyunun kendisi yavaş, ağır genel olarak.
    Arabayla viraj almak imkansız gibi, tuşu kırcak kadar bassam da zor dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komando Bordo

Merbaha Benim Gta 4 Çok Yavaş Ama Size Ne Yapcam Beni Acill!!! Lütfen Bana Sor Ne İndircem Şimdi?????
    -------------------------------------------------------------->>>>>>Cevap<<<<<<<-------------------------------------------------------------------------------
    Sistem:
    Microsoft Windows Xp
    Versiyon 2002
    Service Pack 3
    Bilgisayar:
    AMD Athlon(tm)64 X2 Dual
    Core Procesor 3800+
    2.00 GHz, 896 MB RAM
    NVIDIA:
    Integated RAMDAC
    512 MB
    Version 62.77.2F.00.10

ramin acınacak seviyede , işlemcin çok kötü , ekran kartıda orta seviye bile değil bu oyunu hiç oynama zevk alamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: fitil19

benim pc imzamdaki gibi ama benim pcnin işletim sistemindeki vista casperin yükledigi vistalardan yani orjinal galiba ona SP1 veya SP2 gerekmiyormus GTA 4 ü kaldırırmı sizcee?????

Evet sisteminiz yeterli yüksek ayarlarda rahat şekilde oynayabilirsiniz.

quote:

Merbaha Benim Gta 4 Çok Yavaş Ama Size Ne Yapcam Beni Acill!!! Lütfen Bana Sor Ne İndircem Şimdi?????
    Sistem:
    Microsoft Windows Xp
    Versiyon 2002
    Service Pack 3
    Bilgisayar:
    AMD Athlon(tm)64 X2 Dual
    Core Procesor 3800+
    2.00 GHz, 896 MB RAM
    NVIDIA:
    Integated RAMDAC
    512 MB
    Version 62.77.2F.00.10

İşlemciniz , ekran kartınız ve bellek miktarınız ne yazık ki oyun için yetersiz , sisteminizi tamamen yenilemeniz gerekiyor gta4'ü rahat şekilde oynayabilmek için.

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Biraz oyundan da kaynaklanabilir oyunun kendisi yavaş, ağır genel olarak.
    Arabayla viraj almak imkansız gibi, tuşu kırcak kadar bassam da zor dönüyor.

Hayır viraj filan çok rahat dönülüyor , bence sendeki oyunda bir problem var , iyi bir sistemle sağlam bir oyunla gayet akıcı şekilde oynanıyor.

• EEEE Ne Yapcak Şimdi Neler Olacak?
  • İşlemcine acı, bir ekran kartı al
  • quote:

EEEE Ne Yapcak Şimdi Neler Olacak?

Sisteminiz komple eskimiş olduğu için bütçeniz müsaitse yeni bir kasa toplamanızı öneririm.
  • eee Nasıl O ekran kartı....
  • Arkadaşlar merhaba,

Önce sistemi aşağıya yazayım sonra da derdimi sorayım;

İşlemci Intel core to duo 2,33
    4 Gb ram
    320 7200 rpm hdd boş alan 30 gb gibi
    ekran kartı: Saphire hd 5770
    ekran: samsung synmaster 940 bw 1440x1990
    win 7 ult

GTA 4 ü bi kaç gün önce yükledim. ne yaptımsa akıcı bir oynanış sağlayamadım. özellikle araçla giderken müthiş takılıyor. çözünürlüğü düşürdüm bütün detaları min. yaptım denedim. yine aynı. bu arada ekran kartı hdmi ile TV ye de bağlı masaüstü görüntüyü extend olarak tv de de kullanıyorum ama oyunu 19" ekranda oynuyorum. takılmaya bu sebep olabilir mi?

yoksa bu patch ler filan var galiba onları mı yüklemek gerekiyor? ya da bilmediğim bir şey mi var?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.