Şimdi Ara

GTA 4 Multiplayer Oynama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunum orjinal.Telefondan Multiplayera ardından live a tıklıyorum fakat you must be connected to Games For Windows Live to play Multiplayer yazısı çıkıyor.Oyunda zaten live hesabım ile giriyorum başka türlü save olmuyor.1.0.4.0 Patch yüklü.Nasıl çözebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Oyunum orjinal.Telefondan Multiplayera ardından live a tıklıyorum fakat you must be connected to Games For Windows Live to play Multiplayer yazısı çıkıyor.Oyunda zaten live hesabım ile giriyorum başka türlü save olmuyor.1.0.4.0 Patch yüklü.Nasıl çözebilirim ?

oyundan cıkmadan sadece hesabından cıkıp tekrar login ol bende bu sekilde düzeliyodu 1.0.7.0 yani son sürümün yüklü olması gerekiyormu onu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerZamankinden -- 27 Nisan 2012; 6:20:51 >
  • öncelikle oyunun updatelerini yap v1,0,7,0 olması lazım ondan sonra oyuna windows live ile gir kısacası starta basmadan online ol ondan sonra oyuna başla... aksi taktirde bir sorun çıkacağını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargamoni

öncelikle oyunun updatelerini yap v1,0,7,0 olması lazım ondan sonra oyuna windows live ile gir kısacası starta basmadan online ol ondan sonra oyuna başla... aksi taktirde bir sorun çıkacağını düşünmüyorum

1.0.7.0 Güncellerkende failed installing title update hatası alıyorum.Nasıl çözebilirim ?
  • son sürüm yüklü olması gerekiyor son sürümü internetten indirin ekleşelim bu arada arada giriyorum
  • quote:

Oyunum orjinal.Telefondan Multiplayera ardından live a tıklıyorum fakat you must be connected to Games For Windows Live to play Multiplayer yazısı çıkıyor.Oyunda zaten live hesabım ile giriyorum başka türlü save olmuyor.1.0.4.0 Patch yüklü.Nasıl çözebilirim ?

steam -üzerinden oynayan varsa eklesinler: IIIReiSIII

Klan tarzı birşey kuralım etkinlikler yapalım! varsa bu şekil bir grup(orjinal oyunu olanlar) seve seve katılırım!
  • mutliplayer olayını çözemedim gta 4 te ,
    http://socialclub.rockstargames.com/ buraya üye oluyorum ,
    üye oldugum adres ile oyunu açıyorum
    oyuna giriyorum,mutliplayer Lan 'a geldiğimde join live gta 4 gibilerinden bir yazı çıkıyor tekrardan cep telefonun ekranında
    en son olan updateleride yaptım ,
    çözebilen varsa bravo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    9 ay önce açıldı
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraktheory

mutliplayer olayını çözemedim gta 4 te ,
    oyuna giriyorum,mutliplayer Lan 'a geldiğimde join live gta 4 gibilerinden bir yazı çıkıyor tekrardan cep telefonun ekranında
    çözebilen varsa bravo

oyundayken home tuşuna basın üyeliğinizin ayarlarını online yapın sizden cd keyi isteyecektir yazın (bu arada lan a girmiyeceksiniz live a gireceksiniz )

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

mutliplayer olayını çözemedim gta 4 te ,
    çözebilen varsa bravo

oyundayken home tuşuna basın üyeliğinizin ayarlarını online yapın sizden cd keyi isteyecektir yazın (bu arada lan a girmiyeceksiniz live a gireceksiniz )

cevap için tşkler tekrar bir deneyelim ,
    live yazacaktım yanlışlıkla lan yazmışım ,
    tekrar dan bir deneyelim ,thanks

• oyunda iken home tusuna basıp create new profile bir üyelik açıyorum
    ardından live.xbox.com a giriyor
    email adresi istiyor
    http://socialclub.rockstargames.com/ üye oldugm window live ile üye oluyorum ,
    üyelikten sonra oyunun içinde iken join live ekranı çıkıyor
    windows live id ve şifreyi giriyorum bu sefer de şöle hata veriyor ,
    the live service may be unavailable,hizmet dışı oldugunu söylüyor sanırım ,
    yapamadık anasını satayım üyeliği,oyunu bitirdim ,multiplayer oynayamadık :) :)
  • oyunda ikende cep telefonundan multiplayer -player deathmatc-live girdiğimde ,
    you must connected to games for windows live acess multiplayer böle bir msj veriyor
    windows id ile join live girerken hata verdiği için giremediğimden bu hatayı veriyor oyunun içinde
    socialnetwork üyeliiğim ile girerken bir problem yok oyunu acarken ilk başta,
    oyunda iken oluyor hatalar :(
  • oyunumda orjinal
    updatelerde yapıldı ,
    yok mu yardımcı olabilecek birisi arkadaşlar
  • quote:

oyunumda orjinal
    updatelerde yapıldı ,
    yok mu yardımcı olabilecek birisi arkadaşlar

• CooL_ROMEO
    yardımın için saol ,
    yeni adres yeni social üyelik ile tekrar adım adım denedim linkteki arkadaşın anlattığı gibi
    hepsini yaptım ama
    ne yaptım ise yok olmadı,
    oyunda iken join live yeni adres ile de girerken the live service may be unavailable hatasını veriyor
    saol tekrardan yapcak bi şey yok thanks
  • quote:

quote:

öncelikle oyunun updatelerini yap v1,0,7,0 olması lazım ondan sonra oyuna windows live ile gir kısacası starta basmadan online ol ondan sonra oyuna başla... aksi taktirde bir sorun çıkacağını düşünmüyorum

1.0.7.0 Güncellerkende failed installing title update hatası alıyorum.Nasıl çözebilirim ?

valla ben güncellemeleri internette aratarak buldum yani oyun içinden güncelleme yapmadım

• quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.