Şimdi Ara

GTA 4 Little jacob Package görevi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonla Little jacobu için arıyorum.Oda bana arabayı al şuraya götür diyor.Götürüyorum ama bişey olmuyor.Ek olarak ne yapmam lazım anlamadım.Şu garibana bi yardımınız dokunsun

• Hadi hacılar oyun pause da bekliyor
  • O görevi yapınca sanırım sadece akradaşlıgınız biraz daha iyi oluyor.ve bi miktar para alıyor olmalsınıız.Ben 1-2 defa yaptım ama yetişmedi hiç biri
  • hocam bende takılmıştım orda düşündüğüm yerse arabayı park edeceğin yer orası değil oranın altı köprüden ineceksin aşağıda tünel gibi bir yere gelmen lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

hocam bende takılmıştım orda düşündüğüm yerse arabayı park edeceğin yer orası değil oranın altı köprüden ineceksin aşağıda tünel gibi bir yere gelmen lazım.

evet yaa aynı yer aynıı..bu takrar inceleyim. çok saol
  • park edilecek sandığın yoldan karşıya geç en kısa ordan inersin indikten sonra görürsün zaten zaten mapte sarı yer aşağı ok ile gösteriliyorsa hedef aşağıdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurzwahL -- 22 Kasım 2008; 14:35:53 >
  • OK. tamamladım.Hatta dayanamadım 10 tane görevi bitirdim.Bir tane de tropy kazandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaw şu exotic export nedir ? Trophy'de 30 tane tamamlaman gerektiğini söylüyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

Yaw şu exotic export nedir ? Trophy'de 30 tane tamamlaman gerektiğini söylüyor?

Brucie'nin oyunun başlarında verdiği araba çalma görevleri olması lazım
  • Teşekkürler.
  • Evet Brucie'nin verdiği araba çalma görevleri maillerinden halledebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

Evet Brucie'nin verdiği araba çalma görevleri maillerinden halledebilirsin.

Maillerini kontrol et diyordu hep.Bunla ilgili herhalde.
  • kardesler ilk göreve nasıl baslıyoruz bu gta4 ne yapmamız gerekiyor anlatırmısınız lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.