Şimdi Ara

Gta 4 Görev sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. GTA 4te %55 (veya %65)e geldim. Fakat haritada hiç görev yok. Sadece katilin görevleri gözüküyor. Bunlar yan görev mi yoksa normal görev mi ? Bu durumla karşılaşan oldu mu ?

• Yan görev diyebiliriz onlara, 9 tane suikast göreviydi sanırım sonrasında Assassin's Greed başarısı geliyor hatta. Son yaptığınız senaryo görevinde düğün var mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Yan görev diyebiliriz onlara, 9 tane suikast göreviydi sanırım sonrasında Assassin's Greed başarısı geliyor hatta. Son yaptığınız senaryo görevinde düğün var mıydı ?

Hayır hocam Romanın düğününe gelmedim daha Son yaptıgım görevi hatırlamıyorum görevi yapıp cıkmıstım içerigini unuttum. Türkçe yama kullandığım içinde oyun açılırken malın mülkün suyunu çıkarma yazıyor
  • quote:

Yan görev diyebiliriz onlara, 9 tane suikast göreviydi sanırım sonrasında Assassin's Greed başarısı geliyor hatta. Son yaptığınız senaryo görevinde düğün var mıydı ?

oyunu bitirse anlardı herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

quote:

Hayır hocam Romanın düğününe gelmedim daha Son yaptıgım görevi hatırlamıyorum görevi yapıp cıkmıstım içerigini unuttum. Türkçe yama kullandığım içinde oyun açılırken malın mülkün suyunu çıkarma yazıyor

Kimden aldığınızı hatırlıyor musunuz peki görevi ?

• quote:

quote:

quote:

Kimden aldığınızı hatırlıyor musunuz peki görevi ?

Hocam emin değilim ama sanırım hastanedeki yaşlı adamdan almıstım gorevi

• http://www.gta4.net/missions/chapter-three.php#liquidize-the-assets

Şuradaki görevlere bi' göz atın mutlaka son yaptığınız tanıdık gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Yüzde 60 da Görev Yok
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.gta4.net/missions/chapter-three.php#liquidize-the-assets

Şuradaki görevlere bi' göz atın mutlaka son yaptığınız tanıdık gelecektir.

Hocam 1-2 hafta oldu açmayalı bugün oynayayım dedim görev yok. Size saveyi atsam olur mu ? Oyun açılırken yazıyor ya son görevin adı o bakımdan sordum. Birde şu aklıma geldi. Bernie'nin bir görevi vardı union drive diye. O göreve girmeye çalışınca oyun yükleniyorda donuyordu. Bende o yüzden bir daha yapmadım kendiliğinden kayboldu. Bu etkiler mi acaba ?

• Türkçe yama var demiştiniz onunla alakalı bir durum olabilir kaldırıp deneyin bir de.
  • quote:

Türkçe yama var demiştiniz onunla alakalı bir durum olabilir kaldırıp deneyin bir de.

Orjinal dosyayı bulamıyorum hocam benimde aklıma geldi
  • Durun hocam indiriyorum sonucu yazarım
  • quote:

Türkçe yama var demiştiniz onunla alakalı bir durum olabilir kaldırıp deneyin bir de.

Hocam indirdim attım dosyayı açtım oyunu çalışmayı durdurdu Olmucak böyle galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette tam çözümler var.bir göz atın onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: CROSSFİT

internette tam çözümler var.bir göz atın onlara

Hocam baktımda hatırlayamıyorum baya zaman geçti en son oynayalı
  • up. Arada açıyorum oyunu görev falan hiç bir şey yok canım sıkılıyor yardım edecek yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

up. Arada açıyorum oyunu görev falan hiç bir şey yok canım sıkılıyor yardım edecek yok mu ?

Aynısı bana da olmuştu. Biraz geç geliyor o görev Gerald'ın görevlerini yapmadıysan. Packie seni arayacak ve sonra görev gelecektir eğer yapmadıysan. Ama çok uzun zaman alıyor haberin olsun biraz gez dolaş hiçbir şey yapmadan gelir görev merak etme.

Gerald'ın hangi görevi ? Ben onun görevlerini yaptım hatta kız falan kaçırmıştık. Zaten şu anlık boş boş geziyorum arada Packie Roman falan arıyor ama telefonu açmadan kapatıyorum gezmeye cıkalım mı diyecek diye Zaten kapatınca saygınlık düşüyor oradan anlıyorum gezmek için aradığını. Bekleyeceğim o zaman başka yapacak bir şey yok

• Arkadşalar Özel Bİrisi Görevinde Takıldım Yardımcı Olurmusunuz ?
  • GTA 4 TE ROMAYI KUMARHANEYE GÖTÜRÜYORUM VE DEVAMLI BU GÖREVİ YAPIYORUM GÖREV DEĞİŞMİYOR NEDEN ACİLLL YARDIM LAZIM DEVAMLI AYNI GÖREVİ YAPIP YAPI DURUYORUM....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.