Şimdi Ara

GTA 4 EFLC YÜKSEK SİSTEM İLE DÜŞÜK FPS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD FX X8 8150 3.6 GHz İŞLEMCİ
    ZOTAC GTX 680 4 GB 256 BIT NVIDIA EKRAN KARTI
    CORSAIR VENGEANCE 2133 MHz CL10 (2*8) 16 GB RAM

Bu sistemle ultrada fps 100'e de çıkıyor 10'a da düşüyor. Sürekli değişim halinde. Sabit kalmıyor. 40'ta sabit kalsa yine kâfi. Aynı şekilde lowda da aynı. 10'lara da düşüyor; 100'lere de çıkıyor. Şu sorunu çözün lütfen. İşletim sistemi Windows 8. Ama Windows 7'de de aynı sorun oluyordu. Patch 1.1.2.0 kurulu. Oyun orijinal değil.

• Yani milyarlık kartın var, ama oyun korsan sonra forum köşelerinde çözüm ararsın, oyunu orjinal alsan otomatik bütün patchler kurulurdu böyle sorun yaşamazdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Yani milyarlık kartın var, ama oyun korsan sonra forum köşelerinde çözüm ararsın, oyunu orjinal alsan otomatik bütün patchler kurulurdu böyle sorun yaşamazdın

Dogru ama suan gta4 alamam. Gta5 insallah. Sorunu cozemez miyim simdilik diger bilgisayarda kasmiyor. 4 gb ram, athlon 2 x4 641 islemci, gtx 550 ti ekran karti. Bunda 0 kasma high te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yani milyarlık kartın var, ama oyun korsan sonra forum köşelerinde çözüm ararsın, oyunu orjinal alsan otomatik bütün patchler kurulurdu böyle sorun yaşamazdın

Bu sözlere dayanamadım ve GTA IV aldım Steam'den. Ancak hala kasıyor. Kafayı yiyeceğim. 1.0.7.0 de kurulu Steam otomatik kuruyor zaten. Off off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano Ronaldo 7

quote:

Bu sözlere dayanamadım ve GTA IV aldım Steam'den. Ancak hala kasıyor. Kafayı yiyeceğim. 1.0.7.0 de kurulu Steam otomatik kuruyor zaten. Off off

başka oyunlarda kasma varmı Gta IV sorunlu bir oyun
  • quote:

quote:

quote:

Yok başka oyunlarda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok başka oyunlarda.

Ve oyunu actigimda graphics ayarlari degistirilemiyordu. Commandline dosyasi yapip koydum. Sorum duzeldi. Kasma sorunu ondan olabilir mi? O dosyayi silince graphics ayarlarini degistiremiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bendede orjinal GTA IV var ve kasıyor.Başka oyun olarak BF3 var sorunsuz oynuyorum.Sistemim i7 2630 QM-Nvidia GT550 M-4 gb ram.Ne yapabilirim kasmaması için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

quote:

quote:

Bendede orjinal GTA IV var ve kasıyor.Başka oyun olarak BF3 var sorunsuz oynuyorum.Sistemim i7 2630 QM-Nvidia GT550 M-4 gb ram.Ne yapabilirim kasmaması için ?

Oyun open world bir oyun vede sorunlu makine ısınınca kasabalir bu çok normal. ve ekran kartınız biraz düşük sonuçta laptop hangi ayarlarda oynuyorsunuz?

sisteminde birşeyler eksik ama ne bilemiyorum

• 1920x1080 çözünürlükte diğer ayarlar medium da,bu şekilde kasması çok normal diyebilirsiniz ama çözünürlüğü düşürüp ayarları low yapıncada kasıyor garip bir şekilde.Son patch i yükledim ama hala aynı,adam gibi oynayamadım gitti.
  • quote:

1920x1080 çözünürlükte diğer ayarlar medium da,bu şekilde kasması çok normal diyebilirsiniz ama çözünürlüğü düşürüp ayarları low yapıncada kasıyor garip bir şekilde.Son patch i yükledim ama hala aynı,adam gibi oynayamadım gitti.

Oyunu zaten rahat bir şekilde oynayan insan göremedim. Ben eski bilgisarayımda oyuna girince atıyordu, yeni sistem topladım ama hiç uğraşmak istemiyorum açıkcası

Oyun konsol portu Rockstar rezil bir iş çıkarmış oyunu rahat oynamak için biraz şansa ihtiyaç var.

Son olarak ekran kartı driverları güncelmi?

Oyun orjinal değilse başka yerden indirin aklıma başka birşey gelmiyor.

• Bende 7850'de bir turlu oynayamiyorum.Butun Patchler kurulu ama nafile.Gpu kullanimi cok dusuk %30'larda hep.Fps 30'larda oluyor sonra aniden 15-20 oluyor.Low'dada oluyor ultradada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Bende 7850'de bir turlu oynayamiyorum.Butun Patchler kurulu ama nafile.Gpu kullanimi cok dusuk %30'larda hep.Fps 30'larda oluyor sonra aniden 15-20 oluyor.Low'dada oluyor ultradada.

Heh aynen bende de öyle fps 15'lere düşüyor ki sistemimle böyle birşey olması imkansız. Ama bir bakıyorum 100'e fırlamış. Şuan bilgisayara windows 7 kurdum. Steam'dan GTA IV'ü de indirdim. Ama graphics ayarlarını değiştiremiyorum. Off off neden böyle?
  • Bench testi yaptım ve sonuç:

Statistics
    Average FPS: 37.23
    Duration: 37.14 sec
    CPU Usage: 46%
    System memory usage: 28%
    Video memory usage: 34%

Graphics Settings
    Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
    Texture Quality: High
    Shadow Quality: Very High
    Reflection Resolution: Very High
    Water Quality: Very High
    Texture Filter Quality: Anisotropic x16
    Night Shadows: Very High
    View Distance: 100
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft Windows 7 Ultimate

Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 680
    Video Driver version: 320.49
    Audio Adapter: Hoparlör (Realtek High Definition Audio)
    AMD FX(tm)-8150 Eight-Core Processor

Normal mi arkadaşlar?
  • quote:

quote:

1920x1080 çözünürlükte diğer ayarlar medium da,bu şekilde kasması çok normal diyebilirsiniz ama çözünürlüğü düşürüp ayarları low yapıncada kasıyor garip bir şekilde.Son patch i yükledim ama hala aynı,adam gibi oynayamadım gitti.

Oyunu zaten rahat bir şekilde oynayan insan göremedim. Ben eski bilgisarayımda oyuna girince atıyordu, yeni sistem topladım ama hiç uğraşmak istemiyorum açıkcası

Oyun konsol portu Rockstar rezil bir iş çıkarmış oyunu rahat oynamak için biraz şansa ihtiyaç var.

Son olarak ekran kartı driverları güncelmi?

Oyun orjinal değilse başka yerden indirin aklıma başka birşey gelmiyor.

Driver guncel,Steam'den indirdim.Tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.