Şimdi Ara

Gta 4 Donma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
44.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL YARDIM.GTA4'Ü YÜKLEDİM DONMA VARDI PATCHLERİDE YÜKLEDİM FAKAT OYUNDA ARABAYA BİNİYORUM DİREKSİYONU SAĞA VEYA SOLA ÇEVİRİNCE KÜÇÜK ARALIKLARLA TAKILIYOR HATTA ARABADA OLMASAM BİLE A-D TUŞLARINA ARD ARDA BASINCA TAKILIYO SİZCE SORUN NEDİR?

PC'Yİ YENİ ALDIM;

İNTEL İŞLEMCİ İ5 4GB RAM 2GB EKRAN KARTI ATİ HD 5550 (1GB PAYLAŞIMLI) 3.20GHZ TURBO BOSS İLE 3.46 GHZ
  • arkadaşlar bazılaru win 7 den kaynaklanır diyor bazılarıda suçu sahip olduğunuz pc performansına bağlıyor alakası yok bu sorunla çok uğraştım bu sorunu düzeltmek için en sonunda düzeldi artık donmuyor mediumda1380* 768 çözünürlük olması lazım çokrahat oynuyorum ekran kartı mobility ati 5470 1gb yapmanız gerekenler GTA IV 1.0.1.0 Patch, GTA IV 1.0.2.0 Patch , GTA IV 1.0.3.0 Patch gta4 1.0.4.0 patch daha sonra tekrar 1.0.2.0 kurun sorun düzeliyor düzelme olmassa tekrar crack yapın düzelmesi lazım
  • 1.0.4.0 patch dediğiniz crack mı oluyor ? acil cevap lütfen !
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok6666

arkadaşlar bazılaru win 7 den kaynaklanır diyor bazılarıda suçu sahip olduğunuz pc performansına bağlıyor alakası yok bu sorunla çok uğraştım bu sorunu düzeltmek için en sonunda düzeldi artık donmuyor mediumda1380* 768 çözünürlük olması lazım çokrahat oynuyorum ekran kartı mobility ati 5470 1gb yapmanız gerekenler GTA IV 1.0.1.0 Patch, GTA IV 1.0.2.0 Patch , GTA IV 1.0.3.0 Patch gta4 1.0.4.0 patch daha sonra tekrar 1.0.2.0 kurun sorun düzeliyor düzelme olmassa tekrar crack yapın düzelmesi lazım

bozok6666 nickli arkadaşa saygılarımı iletirim.
    Şimdi dikkatli dinleyin.ARkadaşın dediği tamamen doğru.Bu işlemleri sıra ile yaparsanız donma sorunu çözülüyor.Bende donma sounu yaşıyordum.Bana dediler işlemcin kötüdür.İ7 740QM var diyince sustular.Bunun işlemci ile hiç bir ilgisi yok yada ekran kartı ile.Tamamen patch sorunu.Çünkü oyun update manyağı(tabir-i caizse) olmuş.Patchleri kurun.Sorununuz hallolur.Eğer Patchleri bulamaz iseniz pm den görüşelim derim :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoxViLLeTR -- 18 Şubat 2011; 19:44:08 >

• Toshiba X500-12V - Qosmio Intel® Core™ i7-740QM İşlemci (1,73 / 2,93 Turbo GHz, 6 MB L3 cache) 8 GB (4 + 4) DDR3 RAM - max. 8 GB (1.066 MHz)
    1 GB GDDR5 VRAM NVIDIA® GeForce™ GTS 360M, DirectX® 10.1destekli (CUDA Teknolojisi) 3.307 MB'a kadar DDR3 kullanılabilir grafik belleği (64 bit)
    aynen arkadaşın dediği gibi bende 4 milyar 600 tl aldım leptop sorun leptopta değil sorun Patchleri kurun kesinlikle oluyor artık sorun yok rahatlıkla oynayınız...
  • donma sorununun çözümü: başlat- çalıştır-msconfig-hizmetler-windows olay günlüğü işareti kaldır sorun çözülecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbay044

donma sorununun çözümü: başlat- çalıştır-msconfig-hizmetler-windows olay günlüğü işareti kaldır sorun çözülecektir

Evet anlık saniyelik takılmalarda kesin çözüm budur .Windows7 de denendi .

edit = imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universum -- 23 Mart 2011; 18:37:37 >
  • Arkadaşlar bende bugün kurdum oyunu sonunda.Fakat herşey sonda max 32 fps alıyorum.28-32 arası git-gel yapıyor.Konfigürasyonum gayet iyi olmasına rağmen.Ne yapabilirim bu konuda?Konfigürasyonum altta.
    x4 925@3.2 ghz
    4 gb ram
    Sapphire Hd6870(def)
  • Milletin ömrünü yedi bu oyun
  • Mrhba.

Beyler bende donma sorunu yaşıyorum ve çözüm bulabilmiş değilim yardımlarınızı bekliyorum.

"Oyunu kuruyorum iyi güzel oyunada giriyorum fakat daha başı olmasına rağmen zaten en fazla 3 metre ilerledi arabı sonra yerinde saydı yani donup kaldı öle, ses var görüntü donuo :))".

Sistemim :
    i7 2600
    4 gb gskill 1.600 mhz cl6 ram
    Asus GTX 570 Ekran kartı
    Win7 x64 bit
    kurulumu yapamamıştım daha sonra uyumluluktan xp seçip kurdum?
    Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Milletin ömrünü yedi bu oyun

Cidden yahuCanavar gibi sistem kurdum,gene bu 2 küsür yıl önce çıkan oyunu istediğim şekilde oynayamıyorum.Enteresan bir oyun bu GTA4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Milletin ömrünü yedi bu oyun

Cidden yahuCanavar gibi sistem kurdum,gene bu 2 küsür yıl önce çıkan oyunu istediğim şekilde oynayamıyorum.Enteresan bir oyun bu GTA4.

Al benden de o kadar

• mrb gta 4 madurları arkadaşlar

öncesinde pc özelliklerim düşüktü bu oyunu oynuyamamıştım ama şimdi

ati radeon 256 bit hd 4800 seris ekran kartı
    4 gb 1333 mhz kingston ram
    amd phenom x4 3.2 mhz 8 mb işlemci hafızası bellbek
    win 7 kurulu ve direckt 11 ve full güncelleştirmeler mevcut

bu özelliklerde oyun sürekli olarak 4-5 sn de bir cok kısa duraklama yapıyor özelliklerini düşürsemde yükseltsemde aynı resmen oyundan sogudum bunun bir yamasını veya ne biliyim bir caresini bulamıcaklarmı artık cok sıkılmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: universum

quote:

Orijinalden alıntı: özbay044

donma sorununun çözümü: başlat- çalıştır-msconfig-hizmetler-windows olay günlüğü işareti kaldır sorun çözülecektir

Evet anlık saniyelik takılmalarda kesin çözüm budur .Windows7 de denendi .

edit = imla

deneyip buraya yazıcam
  • evet donmalar geçti artık hata vermiyor ama takılmalar devam ediyor böylede güzel teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalcin

1.0.4.0 patch dediğiniz crack mı oluyor ? acil cevap lütfen !

Sağol oldu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: madheart90

quote:

Orijinalden alıntı: kartalcin

1.0.4.0 patch dediğiniz crack mı oluyor ? acil cevap lütfen !

Sağol oldu teşekkürler

Aynı sorun bendede oluyordu 1.0.4.0 kesin çözüm
  • Arkadaşlar benim sistemim 4gb 800 mhz ddr2 ram 1 gb ati radeon hd 4600 ekra kartı dual core 3.00 ghz işlemcim var gta 4 yükledim en düşük ayarlarda bile olsa oyun kasıyor eğer deikleriniz doğruysa ilk önce şu olay günlüğünü deyeceğim sonrada olmazsa patchları yükleyeceğim left fordead 2 mafia 2 battel field filan bunları en yüksek ayarlarda oynuyorum ama gta 4 ü açınca bi şeyler oluyo acaba sorun benim pc demi yoksa oyundamı patchları yükleyincce düzelirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavyefare

Arkadaşlar benim sistemim 4gb 800 mhz ddr2 ram 1 gb ati radeon hd 4600 ekra kartı dual core 3.00 ghz işlemcim var gta 4 yükledim en düşük ayarlarda bile olsa oyun kasıyor eğer deikleriniz doğruysa ilk önce şu olay günlüğünü deyeceğim sonrada olmazsa patchları yükleyeceğim left fordead 2 mafia 2 battel field filan bunları en yüksek ayarlarda oynuyorum ama gta 4 ü açınca bi şeyler oluyo acaba sorun benim pc demi yoksa oyundamı patchları yükleyincce düzelirmi

Patch yükle düzelir. Mediumda kasmadan oynarsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.