Bildirim
GTA 3 takıldım yardım edin!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İstediği Araba Konuşunca Altta Yazar Sende Konuşmasını Takip Edip Arabanın İsmini Anlarsın Ben Külüstür Arabadır Hepsi Onu İstiyo
_____________________________ ж Deep Down İnside I Feel To Scream ж -
Arkadaşım colombia gangster car filan bişiler diyor... _____________________________ -
Dostum tüm arabaları al ama bu eski bir arabadır ve çete üyelerinde olur genelde _____________________________ -
Cartel Cruiser adlı aracı alacaksın. Mavi renklidir, kamyoneti andırır. Staunton adasının kuzeydoğusundaki inşaat alanının oralarda bulabilirsin.quote:
Orjinalden alıntı: ReKi
Arkadaşım colombia gangster car filan bişiler diyor..._____________________________ -
Sağol arkadaş oyun çok zevkliydi ama bu görevde takılınca baya oynayamadım ama şimdi inş oynamaya başlıyorum yardımlarınız için tşkr... _____________________________ -
Arkadaşlar ondan sonraki bölümdede takıldım bölümün ismi waka-gashiri öle bişi tam hatırlamıyorum colombia ganster ar alıyorum otoparka gitmemi söylüyo gidiyorm adamların hepsini vuruyorm mission failed diyo ne yapmam lazım o bölümde takıldım kaldım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden thanks... _____________________________ -
Görev boyunca arabadan olabildiğince inmemen gerekiyor. En üst kata çıktığında adamlardan olabildiğince uzak bir köşeye gidebilir ve yakındakileri dışarı çıkıp vurabilirsin. Esas öldürmen gereken kişiyi de arabayla ezip kaçmalısın. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler