Şimdi Ara

GT920MX ekran kartlı Laptop alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 10 yıldır PC oyunlarını oynamıyorum ve çok geride kaldım oynamak istediğim bir sürü oyunlar var. Bu oyunları bu ekran kartı açabilir mi ve beni 2-3 yıl rahatlıkla götürür mü? ardından sağlam bir Masaüstü PC toplatıcam eski oyunları oynamadığım için mecburiyetten alıyorum ve bütçem sınırlı (2500TL)

Laptop alma sebebim: 10 yıl kullandığım Laptop rahmetli oldu. Laptop alma en önemli sebeplerim; taşınabilirlik, Dizi-Filmler izlemem, Günlük işlerim ve daha fazlası.

- Fallout serisi (3-New Vegas ve 4)
    - Overwatch
    - GTA SA - 4 - 5
    - Mass Effect serisi
    - AC serisi
    - Batman serisi
    - Tomb Raider iki oyunu 2013-2016
    - Splinter Cell serisi
    - Max Payne serisi (1 oynadım)
    - CS GO - LOL

Ve aklıma gelmeyen serili oyunlar ve daha fazlası. Yardımlarınızı beklemekteyim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tchami -- 11 Şubat 2017; 14:57:2 >

• 720p ekranlı 920MX bir laptop alırsanız Vram en az 2 GB olacak şekilde o kart ile o oyunları gerekli ayarları yaptığınız takdirde rahatlıkla oynayabilirsiniz.

8GB Ramide olmalı tabi.
    Eğer ki bulabilirsiniz uygun fiyata 940MX tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 11 Şubat 2017; 15:42:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertr35

720p ekranlı 920MX bir laptop alırsanız Vram en az 2 GB olacak şekilde o kart ile o oyunları gerekli ayarları yaptığınız takdirde rahatlıkla oynayabilirsiniz.

8GB Ramide olmalı tabi.
    Eğer ki bulabilirsiniz uygun fiyata 940MX tavsiye ederim.

Lenovo İdeapad 310 8GB DDR4 1TB HDD GT920MX 2GB İ5 7200U 1368x768 Çözünürlük 2500TL (bu modelin 510 olanı var ama 2800-3000TL bütçemi aşıyor ve çok gereksiz geldi açıkcası çünkü 2016 ve öncesinde çıkmış oyunları oynucam) 3 yıl idare etsin yeter bana hocam sonra sağlam masaüstü dizerim.

Birde şu var Casper C710 İ5 7200U 8GB DDR3L GT940MX 1TB HDD 2500TL (Bunun farkı GT940MX olması işte)

Birde şunu gördüm şimdi: ASUS T serisi İ5 6200u 4GB DDR4 GT940MX 500GB HDD 1368x768 Çözünürlük 2300TL (GT940mx artısı işlemci 6.nesil tabi 4GB sonradan taktırırsam aslında sorun olmaz 150 lira bir şey olması lazım)

Hangisini alayım sizce? kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tchami -- 11 Şubat 2017; 16:34:23 >

• oyun için minimum 940mx e bak
    eğer dolar kuru izin verseydi 950m laptop alabilirdin bu bütçeyle
    örnek vermek gerekirse
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-e5-575g-58qx-core-i5-7200u-2gb-geforce940mx-4gb-ddr4-500gb-P154619763

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

oyun için minimum 940mx e bak
    örnek vermek gerekirse
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-e5-575g-58qx-core-i5-7200u-2gb-geforce940mx-4gb-ddr4-500gb-P154619763

Hocam bunlar teşhir felan değil demi? teşhir ürünü değil yazmış ama şüphelendim şimdi neden bu kadar uygun satıyorlar? birde alıp kafamız ağırmasın internetten hiç alışveriş yapmadım pek bu konulara sıcak bakmıyorum açıkcası bu adamların yeri felan var mı elden teslim alalım?

• Tchami kullanıcısına yanıt
    Casper c710 yerine f600 serisine bak istersen.F600 serisinde ddr5 940mx mevcut.Diğerleri ddr3 940mx

• blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dikkatimi çekti Casper F600 2700 liraya alınabilecek en iyi ürün o diye düşünüyorum bütçemi aşıcak ama benimde gözümde o var bayadır bir ara 2500 liraydı fakat ne olduysa 2700 lira oldu beklesem mi acaba biraz 2500 lira olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte Laptop Alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    2500 değilde 2600 civarına düşüyor ara sıra ama tekrar ne zaman o fiyata iner birşey diyemem.Beklemek yerine bütçe imkan veriyor ise al.

• blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    Elimde şuan iş yerinde ki laptopum var onla idare ediyorum şuanlık ama oyun oynatmıyor tabiki eski laptopum pert oldu. Almışken iyi bir şey alıcağım büyük ihtimal oynamak istediğim oyunları oynadıktan sonra ileriye dönük sağlam masaüstü toplucam 3-4 yıl sonra tabi şimdilik idare amaçlı alıyorum. Şuan aklımda Casper C710,F600 ve Lenovo İdeapad 510 var bunun diğerlerinden artısı ekranın full hd olması cezbetti ve klavyesinde ışık olmasıda ekran takıntım yok ama film-dizi izlerken 1080p izlemek daha çok hoşuma gidiyor tabi. Oyunlar için 720p low-med fark etmez açsın yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tchami

quote:

örnek vermek gerekirse

Hocam bunlar teşhir felan değil demi? teşhir ürünü değil yazmış ama şüphelendim şimdi neden bu kadar uygun satıyorlar? birde alıp kafamız ağırmasın internetten hiç alışveriş yapmadım pek bu konulara sıcak bakmıyorum açıkcası bu adamların yeri felan var mı elden teslim alalım?

Merhaba Tchami,

n11.com da Türkiye'nin bir çok farklı noktasında bulunan mağazalar ürünlerini sergilemektedir.
    Ürün fiyatlarındaki farklılıklar, mağazaların ücretlendirme politikası ve kampanya dönemleri ile ilgilidir.
    Bu nedenle aynı markaya ait, ancak farklı mağazalarda satışa sunulan ürünlerde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Mağaza ile görüşme sağlanmış olup, ürün özelliklerinde de belirtildiği gibi, teşhir ürünü değildir.

n11.com

• quote:

Orijinalden alıntı: n11

quote:

quote:

örnek vermek gerekirse

Merhaba Tchami,

n11.com da Türkiye'nin bir çok farklı noktasında bulunan mağazalar ürünlerini sergilemektedir.
    Ürün fiyatlarındaki farklılıklar, mağazaların ücretlendirme politikası ve kampanya dönemleri ile ilgilidir.
    Bu nedenle aynı markaya ait, ancak farklı mağazalarda satışa sunulan ürünlerde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Mağaza ile görüşme sağlanmış olup, ürün özelliklerinde de belirtildiği gibi, teşhir ürünü değildir.

n11.com

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Bunlar arasından Asus'u tercih ederdim ben.
  • Asus'un T serileri dokunmatikmiş galiba oyun oynarken rahatsızlık verir mi ki? Fiyatta baya uygun geldi tek eksiği 4gb ram ama sorun degil onuda ekletiririm sonradan

yok teşhir değil olursa açıklamaya yazıyorlar zaten. elden almayla bir farkı yok. ürün gelince kontrol edersin sıkıntı yoksa paranı onaylarsın. mağaza yorumlarına bakman yeterli bu konuda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Onu bilemeyeceğim. Ürünün araştırmasını yapabilirsiniz.
  • Asus xx017tc m fıyatının düşmesini bekle. 1 ay önce 2299TL İDİ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper almayın hocam sebebi ise şuana kadar bizi kalitesizliği konusunda hiç şaşırtmaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Asus xx017tc m fıyatının düşmesini bekle. 1 ay önce 2299TL İDİ.

link varsa atabilir misiniz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralorti70

Casper almayın hocam sebebi ise şuana kadar bizi kalitesizliği konusunda hiç şaşırtmaması

neden? yeni seriler gayet iyi duruyor marka takıntım yok donamım olarak hangisi daha iyiyse onu almayı düşünüyorum F/P arıyorum bütçem 2500 lira şuan fakat kararsızım Casper, Lenovo, Asus üçünden birine alıcam artık beni 3-4 yıl idare etsin yeterli ardından iyi bir masaüstü pc toplucam zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kralorti70

Casper almayın hocam sebebi ise şuana kadar bizi kalitesizliği konusunda hiç şaşırtmaması

neden? yeni seriler gayet iyi duruyor marka takıntım yok donamım olarak hangisi daha iyiyse onu almayı düşünüyorum F/P arıyorum bütçem 2500 lira şuan fakat kararsızım Casper, Lenovo, Asus üçünden birine alıcam artık beni 3-4 yıl idare etsin yeterli ardından iyi bir masaüstü pc toplucam zaten

Siz bilirsiniz hocam ben bir Casper kullanıcısı olarak memnun değilim olanıda görmedim.Teknik serviside berbat bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.