Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
46.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zala

VolkanKurdoglu ve OnerTR PSNli arkadaslar kim beyler ?

OnerTR benim hocam pazar günü trabzon macına sürpriz misafirim geldi yarışa katılamadım inşallah bu pazar bir aksilik çıkmazsa ve boş yer olursa katılacam.
    Bu arada adım öner evkur un genel merkezinde stok departmanında çalışıyorum evliyim 28 yaşındayım.Tam bir araba fanatiğimindir.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
  • Arkadaşlar bir önerim olacak. Bence her yarışta yarış yumuşak lastikleri kullanmak yerine araca göre lastikler kullanmalıyız. Yani mesela Subaru Impreza için spor lastikleri kullanırken Calsonic GT-R için yarış lastikleri kullanmak gibi. Bence yarışlar daha güzel hale gelebilir. Yavaş araçlara yarış lastikleri takınca yola fazla tutunuyor bence :)
  • Mesela Audi R8 spor yumuşaklarla daha makul tepkiler verebilir.Limitleri zorlayınca ne yapacağı belli olmayan oldukça dengesiz bir araç zira.
  • Ben de yarış yumuşak lastiğe karşıyım kendi odamdaki yarışlarda kullanmam, yanlız şimdilik erken olabilir ilerki yarışlarda yaparız, turnuva oturunca kendi garaj araçlarımızı da kullanacağımızı söylemişti Zala
  • Aynen oyle Arda
    Goruyorsun cok tecrubeli ve iyi arkadaslar kkatildi aramiza. Yarislarin en basinda gelecegini soyleyip bir daha sayfaya ugramayanlar , 1 yaris gelip 2 yaris ortadan kaybolanlar meydana cikiyor. Cok iyi bir cekirdek grup olusuyor. Bu sekilde her yarisa gelen , aksatmayan , saygida kuisur etmeyen 16 kisi oldugumuz anda daha profesyonel turnuvalar yapacagiz.

Bu turnuva sadece ve sadece tanisip kaynasmamiza vesile olsun. Cok yakinda asil turnuvamiza , hatta aklimdaki 8 takim 16 pilotlu GT5 Championship takimlar ve pilotlar turnuvamiza baslayabilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala -- 2 Şubat 2011; 14:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Ben de yarış yumuşak lastiğe karşıyım kendi odamdaki yarışlarda kullanmam, yanlız şimdilik erken olabilir ilerki yarışlarda yaparız, turnuva oturunca kendi garaj araçlarımızı da kullanacağımızı söylemişti Zala

Bizim garajımız senin ki kadar geniş değil ki arda abi böyle iken bile zor baş ediyorum bakıyorum arkadan f16 geliyo kenara geçiyorum hemen öyle olursa sagdan sagdan gidicem
  • Arkadaşlar dün akşam için özür dilerim önemli olmasa çıkmazdım.Bir daha böyle bir şey olucağını sanmıyorum çok eğlenceliydi gerçekten herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Ben de yarış yumuşak lastiğe karşıyım kendi odamdaki yarışlarda kullanmam, yanlız şimdilik erken olabilir ilerki yarışlarda yaparız, turnuva oturunca kendi garaj araçlarımızı da kullanacağımızı söylemişti Zala

Bizim garajımız senin ki kadar geniş değil ki arda abi böyle iken bile zor baş ediyorum bakıyorum arkadan f16 geliyo kenara geçiyorum hemen öyle olursa sagdan sagdan gidicem

Kendi garajımızdan derken farklı araç olmayacakki, mesela herkes F458 alacak 650 beygir sınırlı modifiye yapacak tuning yapacak

• Beyler ,

Computeus arkadasimiz bazi sebeplerden dolayi artik yarislarda yer almayacagini tarafima bildirdi.

Bugune kadarki katilimlari icin kendisine tesekkur ederim.
  • Listeye beni de ekler misiniz?

psn: anilanar

headset var.
  • Ewet hafta sonu yaklaşıyor yavaş yavaş hazırlıklar başlamıştır..Trial mountainde deneme yapanların tur zamanlarını yazsınlar derecesi kötü olanlar kendilerini ona göre hazırlasın yavaş kalmasın..
  • Pazar aksamları yarış kaçta oluyor yazabilirmisiniz ben gelecegim yine ona göre listeyi cıkartalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

Ewet hafta sonu yaklaşıyor yavaş yavaş hazırlıklar başlamıştır..Trial mountainde deneme yapanların tur zamanlarını yazsınlar derecesi kötü olanlar kendilerini ona göre hazırlasın yavaş kalmasın..

1:31:2XX gibi bir zaman yaptım ilk denemelerde ama bu değerimi 3 saniye kadar daha iyileştirebilirim belki, 1:25:000 yapanlar da vardır kesin
  • Lastiklerin sıcak ve en iyi tutunduğu aralıkta(2 ya da 3 üncü tur) 1.26 küsür döndüm 20 turluk antreman sırasında.Sonraki turlar 1.27 nin altına inmeye çalışmak çok riskli benim için.Maleef zaman bulamıyorum antreman için.Aracın inceliklerini yarış günü sıralama turlarında keşfedebilirim umarım.
  • GEÇEN HAFTAKİ ONLİNE YARIŞIMIZDAN TADIMLIK REPLAY

not: videoyu ilk mesaja eklersek iyi olur - arada kaynamasın herkes faydalansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefluc -- 4 Şubat 2011; 13:52:59 >
  • Beyler , biz arka sıradakileri de düşünün ona göre tur zamanı yapın yahu
  • Az önce denemek için girip 17-18 tur döndüm.
    en fazla 1:30:297 yaptım... hata yaptığım yerleri biliyorum ama düzeltemiyorum

ayarlarım : Otomatik vites , yarış yumuşak lastik , tcs : 1 , abs : 7 , etkin dümenleme zayıf , ASM açık...

evet ustalar bi el atın durumuma
  • Mefluc güzel çalışma olmuş tebrikler..

Bende bu akşam tur zamanı denerim daha fırsat bulamadım..

Yazılanlara bakınca ortalama 1.27-1.28 gibi bişeyler çıkartırım diye düşünüyorum..
  • az önce yaklaşık 10 tur sürdüm, 1:25.6XX civarı en iyi turum fakat o sürüşe lastik dayanmaz,ilk defa bu yarışta çekiş kuvvetini açmayı düşünüyorum..

sanırım şu ayarlarla süreceğim ben:

Düz vites
    Yarış yumuşak lastikler
    Çekiş Kuvveti 1
    Patinaj Önleme 1
    Abs 1
  • Lastikleri zorlamadan yaptim 1:30:XXX sureyi.ustalarin sozunu dinledim bir de lastikleri yakip bi sure yapayim bakalim 1:27 ya da 1:28 yapabilcekmiyim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.