Şimdi Ara

GT5 Sıkıcı Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gran Turismo 5 aldım fakat pek sarmadı oyun joystik ile oynuyorum neden sıkıcı geldi ?



  • Sıkıcı bulmanızın muhtemelen bir çok sebebi vardır ama ben 1-2 ay önce ilk defa PS3 ve GT5 aldım. Aldığımdan beri bağımlısı oldum resmen, tur zamanlarını geliştirmek için değişik arabaları ve ayarları denemek bile başlı başına bir heyecan. Aynı piste saatleri bulan turlar attığımı biliyorum. Oyundan beklentileriniz ve sabırlı olmanız önemli açıkcası. Pes etmeyip turlamaya devam edin derim. Unutmadan ben de joystik ile oynuyorum tabii ki direksiyon olsa keyif daha da katlanacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spartageo1

    Gran Turismo 5 aldım fakat pek sarmadı oyun joystik ile oynuyorum neden sıkıcı geldi ?

    dostum oyuna yeni başlamışsın daha, sıkılman değişik geldi. haa önceden yarış oyunu oynamadıysan başka yarış oyunlarını seviyorsan bu oyunu hiç bırakamassın ben gt5 ilk çıktığından beri oynuyorum dahada sıkılmadan oynuyorum aslında oyunda yarış yada etkinliklere katılabilir bide online yarış odalarına girebilirsin daha senin yapacak çok şeyin var oyunda bana göre bitti gerçi ama yinede dayanamayıp oynuyorum hastalık ne yapalım:))
  • Oyunun tadını alamadığını düşünüyorum,tadını aldığında bu oyunu bırakamıyorum diye sitem edersin
  • Oyunu ilk aldigim da cok sıkmıştı bıraktım sonra tekrar başladım dedim bu ne müthiş böyle o gun bu gündür oynarım su sıralar iyice bırakmamda hala arada acar oynarım 2 yıldır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.