Şimdi Ara

GT5 DLC paylaşılamıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az öne GT5 in full DLC paketini arkadaşlarla ortak oyun aldığımız PSN kullanıcı hesabından satın aldım. şimdi sadece o kullanıcı ile DLC aktif oluyor. bide PSN de 5 kişi ile paylaşılabilir yazıyor. çok saçma 5 kişide aynı kullanıcı adıylamı oynayacak bu oyunu kaldıki herşeye sıfırdan başla...

Bazı DLC paketlerinde yapılan şu işgüzarlıklardan nefret ediyorum.

• Al bide burdan yak. Bunuda yenimi çıkartmışlar.
  • ne var o dlc'lerde
  • yeni araçlar, pist, boya falan filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xian

Az öne GT5 in full DLC paketini arkadaşlarla ortak oyun aldığımız PSN kullanıcı hesabından satın aldım. şimdi sadece o kullanıcı ile DLC aktif oluyor. bide PSN de 5 kişi ile paylaşılabilir yazıyor. çok saçma 5 kişide aynı kullanıcı adıylamı oynayacak bu oyunu kaldıki herşeye sıfırdan başla...

Sadece o kullanıcı ile DLC aktif oluyor derken? Satın alınan makinede başka hesaptan açsan görmüyor mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Az öne GT5 in full DLC paketini arkadaşlarla ortak oyun aldığımız PSN kullanıcı hesabından satın aldım. şimdi sadece o kullanıcı ile DLC aktif oluyor. bide PSN de 5 kişi ile paylaşılabilir yazıyor. çok saçma 5 kişide aynı kullanıcı adıylamı oynayacak bu oyunu kaldıki herşeye sıfırdan başla...

Sadece o kullanıcı ile DLC aktif oluyor derken? Satın alınan makinede başka hesaptan açsan görmüyor mu peki?

Ben aldığım bilgiyi vereyim sadece aldığın kullanıcı ile oyunu oynuyorsun. Aynı makinede başka kullanıcı olmuyormuş...

• offf çok kötü oldu bu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Ben aldığım bilgiyi vereyim sadece aldığın kullanıcı ile oyunu oynuyorsun. Aynı makinede başka kullanıcı olmuyormuş...

Tüh kötü oldu bu. Parasında değilim de benim ana hesap US oyun PAL. Alsam da uymayacak. Araçlar birşey değil de Spa'ya üzüldüm...

• Aynen hocam bende tam tersi psn kartla falan alırım diye düşünüyordum. Hesap türk tek şans sanal kart. Bakalım ne yapacağız bizde.
  • Ben eve gelir gelmez PS3'u acip satin aldim TR Store'dan, oyunu da TR'den almistim... Sonra baktim hicbirsey download etmedi... Dosya arastiriyorum nerde filan diye, sonra baktim download yok :]... Aynen avatar satin almada oldugu gibi hesaba isliyormus oyun... Yani DLC'yi gormek icin satin aldigin hesapla acman lazim oyunu... Acaba dedim yukledikten sonra diger hesaba gecsem olur mu filan ama yok, odul araba tarzinda yukleniyor oyuna...

Normal hesabim AUS, o da PAL gerci de hangi akla hizmetse TR'den aldim :] ... Gerci sonradan bakinca gordum fiyat olarak cok avantajli TR Store, 23TL'ye tum paketleri aldim, AUS hesapta 18-19 AUD yani 35-36TL filan... Da iste makineye degil hesaba isledigi icin kotu oldu...
  • Vay arkadaş, kazu gine bizi ters köşeye yatırdı. Alacağın olsun kazu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.