Şimdi Ara

GT-S5610K Kapanma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımın telefonu için açıyorum konuyu. Mesaj geldiği zaman cevap yazmak için ilk tuşa bastığım zaman ve geri tuşuna bastığım zaman telefon kendiliğinden kapanıyor. kullanıpda bu sorunu yaşayanlar varmı ?

• aynen kardeşim bende de aynı sorun var, birkaç telefoncuya sordum yazılımsal olabilir dediler fakat telefonu aldığımda yanında usb kablo vermedikleri için yazılım yükleyemiyorum. alalı 1 aydan fazla oldu aynı sorunu bende yaşıyorum. çözüm bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel1907

aynen kardeşim bende de aynı sorun var, birkaç telefoncuya sordum yazılımsal olabilir dediler fakat telefonu aldığımda yanında usb kablo vermedikleri için yazılım yükleyemiyorum. alalı 1 aydan fazla oldu aynı sorunu bende yaşıyorum. çözüm bulamadım

benim de aklıma geldi, söyledim arkadaşa güncelleme yapalım belki düzelir diye ama pek üstüne düşmedi kaldı öyle

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 20 Temmuz 2012; 11:55:54 >
  • bu telefonun yazılımında gerçekten de sorun var, birkaç yerde daha da gördüm bu tarz kapanma sorunlarını ama kimse çözüm bulamamış. tedarikçi firma ile konuştum garantiye yollayım diye ama tamirini yapan yer hakkında pek de iyi olmayan şeyler okudum o yüzden vazgeçtim garantiye göndermekten.
  • quote:

bu telefonun yazılımında gerçekten de sorun var, birkaç yerde daha da gördüm bu tarz kapanma sorunlarını ama kimse çözüm bulamamış. tedarikçi firma ile konuştum garantiye yollayım diye ama tamirini yapan yer hakkında pek de iyi olmayan şeyler okudum o yüzden vazgeçtim garantiye göndermekten.

Kies den guncelleyiverdim telefonunu sorun cozuldu gibi kardesim bi deneyin isterseniz
  • bende güncelledim ama arada devam ediyor sorun.
  • quote:

bende güncelledim ama arada devam ediyor sorun.

Bugunnogrendim. Problem devam ediyormus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone4 kapanma sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazılımdan kaynaklı bir sorun olsa düzelmesi gerekirdi ama hala devam ediyor sorun
  • aynı sorun bende de var aldığımdan beri hemde . 6 kere götürdüm servise 3 kere yazılım , bir kere batarya değişikliği (ne gereği varsa artık), bir kere lehimleme yapıldı . en son anakartı değiştirdiler ve telefon hala soruna devam ediyordu . şöyle bir durum var telefonu servisten aldıktan sonra eve gitmiyordum serviste deneme yapıp , sorunun devam ettiğini görüp tekrar bırakıyordum servise . avea da hat telefonu kilitleyebiliyor dediler inanmadım avea bayisine sordum olabilir deyince sim kartın yenisini çıkardım denedim sorun hala devam etti . servise tekrar gittiğimde direk müdürle konuştum ve bana dediği şu ' avea hat kullandığın için yapıyor olabilir turkcell dene vodafone dene eğer olmuyorsa sorun turkcell kullan ' böyle birşey olabilir mi ya ? bu sorunu turkcell veya vodafone de yapan var mı ?
  • aynı sorun bende de var. telefon kendiliğinden kapanıp duruyor. daha 1 ay olmadı alalı
  • Son durum olarak telefonu 8 kere servise götürdüm. Değişim talebinde bulundum ve ürünün sıfırı ile değiştirildi. Tam bu sefer oldu derken hata yine devam etti ve tekrar götürdüm sim kart, hafıza kartını istediler test için. Tekrar çağırdıklarında tek sorun olarak hafıza kartının dolu olmasını gösterdiler bende boş hafıza kartı ile kullandım sorun devam etti , hafıza kartsız kullandım sorun devam etti. Bu durumu teknik servise dile getirdiğimde samsung'a rapor hazırlamak için arıza belirtmek gerekiyor ve elimizde arıza ile ilgili kanıt yok dediler bende telefonun mesajda kapanma sorunu ile ilgili bir video hazırladım ve dün servise verdim iade talebinde bulundum bekliyorum. İnşallah bu sefer olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: c1e2m3

Son durum olarak telefonu 8 kere servise götürdüm. Değişim talebinde bulundum ve ürünün sıfırı ile değiştirildi. Tam bu sefer oldu derken hata yine devam etti ve tekrar götürdüm sim kart, hafıza kartını istediler test için. Tekrar çağırdıklarında tek sorun olarak hafıza kartının dolu olmasını gösterdiler bende boş hafıza kartı ile kullandım sorun devam etti , hafıza kartsız kullandım sorun devam etti. Bu durumu teknik servise dile getirdiğimde samsung'a rapor hazırlamak için arıza belirtmek gerekiyor ve elimizde arıza ile ilgili kanıt yok dediler bende telefonun mesajda kapanma sorunu ile ilgili bir video hazırladım ve dün servise verdim iade talebinde bulundum bekliyorum. İnşallah bu sefer olur

• GT-S5610K sahibi iseniz ve bu telefonun kapanma sorunundan bıktı iseniz bir an önce elinizden çıkarın son yaptığım rapor hazırlama video çekme durumları da bir işe yaramadı en sonunda telefonu satıp yeni telefon aldım
  • Benim telefonumda böyle bir problem yok. Hatta hiç problem yaşamadım, acaba güncellemelerle mi alakalı? Benim telefonumda en son güncelleme yüklü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.