Şimdi Ara

GT Legends

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yarış oyunu harika çok zevkli aşırı gerçekci böyle bşir motor sesi başka bir oyunda yok GTR ı yapan ekib den dehşet gerçekci bir yarış simulasyonu kaçırmayın derim üzülürsünüz oyun daki yarışlar 32 kişi olabiliyor 95 araç ve 25 pist mevcut gt legends 1 dvd olarak piyasa da kesinlikle GTR dan daha iyi.

• kurulumunda bi problem yaşadınmı? kırılması zor diyorlardı.
  • ya bende fia gtr var kuramadım oyun kırılmıyor gt legends bulamadım :( indirecem yine kırılmayacak die korkuyorum
  • Arkadaşlar Star Force kırıldı bilmiyormusunuz bu oyunu çalıştırmak için cd ve dvd rom un kablolarını sökmek zorundasınız.
  • Ben GTR'ın demosunu oynamıstım pek hosuma gitmemisti.Bu nasıl zor mu?
    Bir de eski Porsche var di mi oyunda?Varsa kac tane?
  • Oyun da tabi ki porshe war 3-4 tane fln ferrari bile war.
  • Cok hos,zorlugu kolaylıgı hakkında bir sey soylememissin.Bazı oyunlar simülasyon'un dozajını fazla kacırıyor oyunu oynamak cok zor oluyor.Bu da oyle mi yoksa tatlı,alışılabilir bir zorlugu mu var.Mesela Live for Speed ve Toca 2 de simulasyondur ama zorlukları cok hostur,gercekcidir.
  • Gt Legends kesinlikle GTR kadar zor değil.
  • Güzel o zaman, BF2 Special Forces bitsin hemen cekiyorum.
  • pinky bugun indirmeye baslıycam ama oyunun boyutu cok buyuk.4.29 GB diyor.Bi sorayım dedim yanlış dosya cekmeyeyim.Sendeki kac GB?
  • Hep eski arabalarmı var,
  • evet ben de aldım bu oyunu 4 cd...gerçelten süper grafikleri var ve çok eğlenceli..tüm yarış sevenlerin oynaması gereken bi oyun diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 1 Aralık 2005, 16:50:45 >
  • Lanet olsun ya ne torrentda ne de DC++'da kaynak yok.Ne zaman bişeye heveslensem boyle olur zaten.CDcilerde oluyor mu bu oyun?
  • İstanbul da yaşıyorsan beşiktaş sinanpaşa da war 4 cd 1 dvd olarak.
  • süper oyun gerçekten de..bi yerde oynadım fakat eve aldığım oyun bozuk çıktı..şimdi alacak yer arıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.