Şimdi Ara

>> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G << (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.623
Cevap
5
Favori
739.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sekmeli hale nasıl getirebileceğimizi bir Allahın kulu söyleyebilir mi
  • acıl yardım 5603 youtube vs dığer hıcbır vıdeo oynatmıyor.ne yuklemem gerek yardım acılllll...

    saygılar
  • @fisher sekmeli tab yazılım güncellemesiyle gelen birşey. ayarlardan halledilmez. telefoncuya götürmeni öneririm.

    @runtome telefonla youtube uygulaması dışında youtubedan video izlemen mümkün değil. browser flash videoları açmayacaktır.
  • Ben böyle işe yaramaz bir telefon görmedim hiç ya. Artısından çok eksisi var bence. Yeni alacak olan varsa biraz daha dikkat etsin lütfen.
  • telefonda zar atma oyununu gördüm ve belki bir pedometre (adım ölçer) yüklenebilir diye düşündüm. acaba var mı böyle bir program?
  • Arkdşlar gezdm heryeri ama görmedim.

    Bu ana ekranda üç tane duvar kağıdı kullanabiliorz.kaydırarak. bu kaydırma özelliğini kaldırp tek ekrana nası dönüştüreblrz
  • Samsungun bir çok modeli ısıya dokuya duyarlı kalem kabul etmiyor algılamıyor s5603 aldım ve çok pişman oldum denemdiğim msn programı kalmadı bir çok video açılmıyor birçok programı desteklemiyor ondan o kadar alt modeller var çok işe yarıyor ama bu telefon inanın beş para etmez...
  • merhabalar herkes yana yakıla şikayet ederken ben gayet memnun olduğum telefonumla yeni bir sorun yaşamaya başladım normalde çok güzel işime yarayan opera4.2 browswerın sanal klavyesini kaldırayım dedim olmadı sonra silip tekrar yükleyeyim dedim oda olmadı hangi steye girip nerden indirirsem indireyim olmuyor 5.1i yükledim o hiç olmadı uygulama yarıdayken donup kalıyor lütfen l
    tfen lütfen bu mesajı okuyup anlayan biri yardım etsin sanal klavyeye de razıyım opera geri dönsün yeter...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapidzede

    merhabalar herkes yana yakıla şikayet ederken ben gayet memnun olduğum telefonumla yeni bir sorun yaşamaya başladım normalde çok güzel işime yarayan opera4.2 browswerın sanal klavyesini kaldırayım dedim olmadı sonra silip tekrar yükleyeyim dedim oda olmadı hangi steye girip nerden indirirsem indireyim olmuyor 5.1i yükledim o hiç olmadı uygulama yarıdayken donup kalıyor lütfen l
    tfen lütfen bu mesajı okuyup anlayan biri yardım etsin sanal klavyeye de razıyım opera geri dönsün yeter...


    ilk açılışta baya bekliyor normal bir durum. 5 dk kadar bekleyin açılmazsa java hafızasını boşaltın oyun program vs tekrar indirip deneyin. Yine olmazsa telefonu fabrika ayarlarına getirip deneyin olması lazım.
  • bende teLefonLa qörüşürken ses kayıt yaptım ama teLefonu pcye baqLadıqımda kayıtLarım qözükmüo.sadece mp3Ler qözüküo. nasıL yapıLdıqını bi anLatıp yarDımcı oLurSanız sewinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_TikKy -- 4 Şubat 2011; 14:52:45 >
  • t9'da mesaj yazarken dil türkçe olduğunda mesajı geç algılıyor fakat dil değiştirdiğimde problem olmuyor anlamadım
  • bu telefonu modem olarak nasıl kullanabilirm ??
  • Arkadaslar benim bir sorunum var.Telefonun mesajlar bolumundeki hucre yayini ayarlarindan birden fazla kanal olusturamiyorum. Bir kanal olusturduktan sonra ikinci kanal olusturmak istedigimde ''Kart Bellegi Dolu'' uyarisi veriyor.Yardim ederseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ycl88

    Arkadaslar benim bir sorunum var.Telefonun mesajlar bolumundeki hucre yayini ayarlarindan birden fazla kanal olusturamiyorum. Bir kanal olusturduktan sonra ikinci kanal olusturmak istedigimde ''Kart Bellegi Dolu'' uyarisi veriyor.Yardim ederseniz sevinirim.


    Alınan kanallarda tüm kanalları seçersen kanal eklemen gerekmiyor galiba. Tüm kanalları seçersen işin hallolur belki. ama ben yinede senin dediğini yaptım elle birden çok kanal ekledim benim telefonumda sıkıntı olmadı. Dediğimi yap bence alınan kanallar kısmını tüm kanallar olarak seç.
  • telefon elimizde kaldı iyimi yemişim dokunmatik telefonu haha :) zamanında demiştim kendi kendime çıkar şunu elinden patlicak elinde diyede kıyamadım şimdi 150 tl verseler öpüp başıma koycam :)) hadi yazılım güncellemesini çoktan geçtim oyun bile yok artık haha :) uzun lafın kısası kaldı elimizde işte nokia c3 le takas falan yapsalar atlicam hemen :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dj_TikKy


    bende teLefonLa qörüşürken ses kayıt yaptım ama teLefonu pcye baqLadıqımda kayıtLarım qözükmüo.sadece mp3Ler qözüküo. nasıL yapıLdıqını bi anLatıp yarDımcı oLurSanız sewinirim

    muhtemelen siz bilgisayara bağladığında hafıza kartını görüyor. ama görüşme kaydını telefon hafızasına kaydediyor. bilgisayara bağlamadan önce ses kayıtlarını telefon hafızasından hafıza kartına kopyalarsanız sorun hallolacaktır
  • Arkadaşlar bu telefonun 3g kamerasını açmak için bir komut vardı.Hatırlayanınız var mı.Burada vardı ama çorba olmuş konu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thrax

    Arkadaşlar bu telefonun 3g kamerasını açmak için bir komut vardı.Hatırlayanınız var mı.Burada vardı ama çorba olmuş konu.

    *#0*# yazdıktan sonra çıkan ekrandan VGA Cam'e girin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarppy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Thrax

    Arkadaşlar bu telefonun 3g kamerasını açmak için bir komut vardı.Hatırlayanınız var mı.Burada vardı ama çorba olmuş konu.

    *#0*# yazdıktan sonra çıkan ekrandan VGA Cam'e girin.


    Sağol hocam...
  • nasıl telefon arkadaşlar tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.