Şimdi Ara

GT 70 2PE DOMINATOR PRO GTX 980M UPGRADE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reaper2346

    quote:

    Orijinalden alıntı: otto87

    Hocam size 970m mümkün ancak 980m mümkün değil mi dediler direkt olarak?
    GTX780m ekran kartımın yerine Quadro K4100m yada K3100m takmak istiyorum, servis ile görüştüm. Bana uyar uymaz, mümkün yada mümkün değil demediler. Siz alın biz belli bir ücret karşılığı takarız dediler.
    Ne zamandır araştırıyorumi kesin bir sonuç elde edemedim. İçerisinde Quadro ekran kartı barındıran MSI Workstation modelleri ile çipseti aynı, acaba anakart aynı mıdır?
    eBay den getirtmeyi düşünüyorum ancak alırım birde laptopuma olmaz ise kötü olur:( bildiğin kumar olur.
    Sizin bir bilginiz var mı? Bu arada siz hangi numarayı aradınız servis için ?

    hocam 980m için net bişey demediler yurtdışından 970m için olur aldık dediler.benim gördüğümü söyleyim ben siz artık yorum yapın ona göre.bir gt60 a 970 veya 980m kart takınca msi bios unda gt 60 2pe değil gt 60 2qe yazıyor bir anda yani bios farklı bir modele dönüyor.kartı takınca sizinki de ws 60 yada 70 olarak görünecek biosda muhtemelen.iyice araştırıp öyle yapın bu işi.ama en sağlamı servisle temasa geçin kartı temin edebiliyorlarsa onlar alsın taksın yoksa size bir yol göstersinler siz temin edin

    Hocam bana pek yardımcı olmadılar. Teknik serviside, Türkiye ofiside yardımcı olmadı. Victor gaming machine yardımcı oldu sağolsun. Getir Quadro yu takalım, uyarsa sipariş verirsin yoksa boşuna alma dedi. Eğer modeli değişik gözüküyorsa sorun olmaz yahu. Ekran kartına ayrı BIOS bile atabiliriz. Hocam siz şu olayı biliyor musunuz? - GeForce ekran kartına Soft mod ile Quadro yapma. GPU çekirdeğim K5100m ile aynı. Mod ile Quadro sürücüsünü bi şekilde yüklesem?




  • Merhaba. Konuyu hortlatmış olacağım yıllar sonra. Bir adet MSI GT72 2PE Dominator Pro ekran bilgisayarım var. İçinde 880m ekran akrtı var ve ekran kartı bozuldu. Bir bilgisayarcıya verdim ne cevap gelecek bakalım. Bu arada bu bilgisayara uyuyorsa 980m yahut 970m arıyorum. Acaba sizler sorunlarınızı nasıl çözdünür yardımcı olur musunuz?


    Teşekkürler.

  • Uyacağını düşünüyorum. Belki @Metin* beyin elindeki mxm kart duruyordur. Sormak lazım ona ilanı var çok eski.

    https://forum.donanimhaber.com/nvidia-gtx980m-8gb-256bit-laptap-gpu-1500tl--151505491

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.