Şimdi Ara

GT 555M mi GT 540M mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında çok büyük farklar varmı sizce...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bence baya bi var, 555m, baya iyi gibi duruyor, 540m i ben kullanıyor, ciddi anlamda vasat.
  • oyunlarda kaç fps alıyorsunuz peki
  • cod4 ten örnek vereyim, max ayarda ilk başta 60 fps alıyorumki bu 2007 nin oyunu, ısındıkça 25-30 arası oluyor, gerisini sen düşün.
  • Aralarında %20-30 performans farkı var ihtiyacınıza göre olanını seçin. Nasılsa aynı çipi kullanıyorlar aralarındaki fark saat hızı ve bellek bant genişliğinden ibaret.
    Testleri burada var siz karar verin
    gt555mhttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html
    gt540m http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html

• peki bir oyuncu laptopu alırken işlemci ve rami ne tutmak gerekir
  • oyun sever biriysen laptopun ilk olarak ekran kartı yetersizliği yüzünden rafa kaldırcagını hesaba katmalısın çok hızlı ilerliyor teknoloji bu anlamda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK GEFORCE 7950 GT, GTX Vs.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gt 555M
  • quote:

Orijinalden alıntı: blablablachn

oyun sever biriysen laptopun ilk olarak ekran kartı yetersizliği yüzünden rafa kaldırcagını hesaba katmalısın çok hızlı ilerliyor teknoloji bu anlamda

evet oyunsever biriyim aslında oyuncu laptopu almayı düşünüyordum fakat fiyatları çok uçuk o nedenle ona yakın bir sistem bulmaya çalışıyorum önerebileceğin bir laptop varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forexdy

quote:

Orijinalden alıntı: blablablachn

oyun sever biriysen laptopun ilk olarak ekran kartı yetersizliği yüzünden rafa kaldırcagını hesaba katmalısın çok hızlı ilerliyor teknoloji bu anlamda

evet oyunsever biriyim aslında oyuncu laptopu almayı düşünüyordum fakat fiyatları çok uçuk o nedenle ona yakın bir sistem bulmaya çalışıyorum önerebileceğin bir laptop varmı

1.300e:
    http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx144d-notebook-urun5910.html
    blabhan sana gelince 1336X768 Kulanan bir laptop ona 3 yıl yeter laptopları çok yamana atıosunuz -ultrahighFar cry2 yi gt540lılatıopla high-ultra high HD de DX9 da40fps ile falan oynuom DX10da ise 25-30 da Onlince oyunlarının hepsini butun ayarları sona getirerek oynuom GTS Full x16aa yani herşey full de filan oynuom 1920X1028DE oynamadıkça insana GT540 Yeiyor sende abartma Rafa kaldırmasına gerek yok alınabilir laptop Oyun için laptop kulanmaan Yada dusuk ekran kartlı gt310 gibi laptop kulanıp konsusuorsunuz

• ben ekran kartı olarak demiştim işlemci ve rami ne tutmak gerekir
  • bir üst mesajdaki linke bakın, işlemci, ram ve ekran kartı olarak olarak daha aşağası olmaz bence.
    işlemci min. çift çekirdek, ram standart 4gb.
  • quote:

ben ekran kartı olarak demiştim işlemci ve rami ne tutmak gerekir

bana sorarsanız oyun için hiç bir zaman laptop alınmaz, oynayacaksanız bile 5000-10000 tl arası olacak, çok ciddiyim, 9000 liralık alienware laptoplar var 6970cf var, benim ekran kartıyla aynı performansı gösteriyor.
  • quote:

GT 555M mi GT 540M mi?

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında çok büyük farklar varmı sizce...

Ram hızları dışında hiçbir fark yok hangisi ucuzsa onu tercih edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 31 Ağustos 2011; 0:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Güneş

quote:

bana sorarsanız oyun için hiç bir zaman laptop alınmaz, oynayacaksanız bile 5000-10000 tl arası olacak, çok ciddiyim, 9000 liralık alienware laptoplar var 6970cf var, benim ekran kartıyla aynı performansı gösteriyor.

abartmayın kardeş sizin erkanlar Full HD Hd erkana gt540yetiyor Zaten Full HD içinde 6850-6950den sonrası çok anlamsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

quote:

abartmayın kardeş sizin erkanlar Full HD Hd erkana gt540yetiyor Zaten Full HD içinde 6850-6950den sonrası çok anlamsız

benim ekran full hd felan değil, 1440X900 destekliyor, lafımda çok ciddiyim, deneyip yapıyorum bu yorumu, en basitinden şöyle örnek vereyim, 4 sene önce 2.200 e toshiba a200 aldım, o zamanın en iyi laptop ıydı, cod 4 nası ayarlarda oynuodun diye sor, 800x600 herşey low da, şimdi yeni 1600 tl ye laptop aldım, deneme amaçlı cod4 yükledim,1366X768 herşey high a getirdim, 60fps alıyorum, yarım saat geçiyor 30 fps oluyor, elimde 1500 tl lik toplama pc var, şu an her oyunu ultra high da çok rahat kaldırıyor, aynı özellikte laptop 9000 tl, araştırdımda söylüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

quote:

benim ekran full hd felan değil, 1440X900 destekliyor, lafımda çok ciddiyim, deneyip yapıyorum bu yorumu, en basitinden şöyle örnek vereyim, 4 sene önce 2.200 e toshiba a200 aldım, o zamanın en iyi laptop ıydı, cod 4 nası ayarlarda oynuodun diye sor, 800x600 herşey low da, şimdi yeni 1600 tl ye laptop aldım, deneme amaçlı cod4 yükledim,1366X768 herşey high a getirdim, 60fps alıyorum, yarım saat geçiyor 30 fps oluyor, elimde 1500 tl lik toplama pc var, şu an her oyunu ultra high da çok rahat kaldırıyor, aynı özellikte laptop 9000 tl, araştırdımda söylüyorum.

sERVİSE Gonder Bende ole olmuo Hocam Bende gitikçe fps dusmuo bir gun açık kalıo birgun sonunda En fazla 2-3fps dusuu yasıom Cod4 Kaç fps alıom denicem şimdi arkadan indirmeyebaşladım

• peki i7 almaya gerek var mı
  • quote:

peki i7 almaya gerek var mı

bence gereksiz.
  • peki ram miktarı sizce ne olmalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.