Şimdi Ara

Gsync Compatible Vs Gsync?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Freesync monitörde açılan gsync performansı ile gsynli monitördeki gsync performansının karşılaştırılmasına yönelik bir veri var mı?

• Nette yabancı forumlarda gördüğüm kadarı ile freesync monitörlerde problemler oluşabiliyormuş bir kaç konu öle gördüm çok stabil değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiLacc

Nette yabancı forumlarda gördüğüm kadarı ile freesync monitörlerde problemler oluşabiliyormuş bir kaç konu öle gördüm çok stabil değil
    Nvideanın uyumlu dediklerinde de mi varmış acaba? Hani arada problem çıkartabilir ama genelinde, sanki gsync modülü varmış gibi uyumlulukla çalışırsa (kırılmaları engelleyip, görüntünün akması) o zaman compatible monitörlerde kullanılabilir. Diğer türlü test programı gibi kullandıktan sonra bir anlam ifade etmez.En azından freesync monitör alan kişi bunun bilincinde olur.Yerli teknoloji kanallarında da buna benzer bir karşılaştırma çalışmasıda göremedim.

• Hocam şöle bir yazı gördüm Reddite aktarıyorum

Keep in mind Freesync and Gsync are not the same. Gsync monitors cost more for a reason - they have dedicated hardware and better performance. Freesync is like the diet version

Hocam burda şunu sölemeye çalışmış, ikisi aynı şey değil gsyncin bir nedeni varki daha pahalı daha özel bir donanıma ve daha iyi bir performansa sahip. freesync bunun yanında beta versionu gibi miş

bende internette compatible olduğu halde gsynce sorunların mevcut olduğu misal kendi kendini kapatıyormuş gsync, fpsi yarı yarıya kısıyormuş ( 60 fps alman gerekirken 30a kitliyormuş) screen tearing ve flickering oluşuyormuş bende sırf bu yüzden compatible yerine gittim gsync donanıma sahip olan monitör satın aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiLacc

Hocam şöle bir yazı gördüm Reddite aktarıyorum

Keep in mind Freesync and Gsync are not the same. Gsync monitors cost more for a reason - they have dedicated hardware and better performance. Freesync is like the diet version

Hocam burda şunu sölemeye çalışmış, ikisi aynı şey değil gsyncin bir nedeni varki daha pahalı daha özel bir donanıma ve daha iyi bir performansa sahip. freesync bunun yanında beta versionu gibi miş

bende internette compatible olduğu halde gsynce sorunların mevcut olduğu misal kendi kendini kapatıyormuş gsync, fpsi yarı yarıya kısıyormuş ( 60 fps alman gerekirken 30a kitliyormuş) screen tearing ve flickering oluşuyormuş bende sırf bu yüzden compatible yerine gittim gsync donanıma sahip olan monitör satın aldım
    Doğrudur hocam, tabiki harici bir donanımla diğeri bir olmaz.Lakin önemli olan uyumluluk olarak ne kadar stabil? Dediğin gibiyse boşuna ortalığı hareketlendirmişler. Nvidea, gsync modülüne indirim yapmamak için oyalansınlar, bende bu arada yine paramı alayım diye oynuyor mudur nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 22 Mayıs 2019; 16:58:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS PG278Q 2K 144HZ G-SYNC
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.