Şimdi Ara

GSÜ vs Koç vs Bilkent (Hukuk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, ben aslında yeni üye sayılırım sıralama konusunda fikir sormak için katılmıştım da şimdi güzel bir şey geldi bir aksilik olmazsa buralar tutuyor gibi.

bu okulların bazılarına gittim bazılarına da gidicem yine, konuştuğum buralarda okuyan arkadaşlarım da var ama sizden de fikir almak istedim. sıralamanız nasıl olurdu tercih listesinde bunları ve neden? özellikle zamanında benim gibi bir sonuç alan ve buralar arasında kalan birileri de varsa, tanıdığı olan veya buraları araştırmış olan birileri de olursa da olur, yardımcı olursa sevinirim.

• Bilkent gs derim sadece fanatizm uğruna diyorum
    Şehrine göre seç gs de yurt sıkıntı koç ve bilkent para veriyor yurt beleş bunuda düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 20 Temmuz 2016; 13:24:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda yaşıyorum, gs olursa yurt sıkıntısı yaşamam o yüzden ama koç ya da bilkent olursa yurtta kalmak da iyi gelir yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pucuhezap

Bilkent gs derim sadece fanatizm uğruna diyorum
    Şehrine göre seç gs de yurt sıkıntı koç ve bilkent para veriyor yurt beleş bunuda düşün
    bilkent hukuk üstüne harvard law school master yaparsın balla börek olur.
  • uyma U kullanıcısına yanıt
    neden bilkent? karşılaştırarak yazabilir misin
  • Bilkent

• cakirella C kullanıcısına yanıt
    ya yorum için teşekkür ederim ama sebeplerini de yazabilirsen daha faydalı olur benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    8 ay önce açıldı
    Ceng İçin Sabancı vs İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani galatasaray fransizca egitimigectim giden tanidiklarimdan edindigim bilgiye gore cok kasinti lise gibi bir universite hayati gibi degil onların dedigine gore tabii, koc cok cok guzel tabii ki ama bilkent daha bi baska hele hukukta benim bilkent hukuga gitme sansim olsa kosarak giderdim oyle diyim

• cakirella C kullanıcısına yanıt
    anladım sağol yorumun için
  • Merhaba ben tm3 de 99. Oldum gsü hukukun tutma şansı var mı

• PolskaTurka P kullanıcısına yanıt
    geçen seneye göre yok ondan önceki seneye göre var. bir artıp bir azalıyor gsü hukuk, araştır bence yine de
  • kafalarkarışık K kullanıcısına yanıt
    GSU>Bilkent>Koç
  • Koçun akdmk kadrosu ile bilkenti karşılaştırıyorsa hangisi ağır basabilir başkanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: PolskaTurka

Koçun akdmk kadrosu ile bilkenti karşılaştırıyorsa hangisi ağır basabilir başkanlar
    Galatasaray diğerlerinden siklet olarak üstün bir kere.
  • PolskaTurka P kullanıcısına yanıt
    Hocam okul ortalamanız kaçtı?

• serbes S kullanıcısına yanıt
    tomthejeer kullanıcısına yanıt
    sebeplerini de yazabilir misin rica etsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafalarkarışık -- 20 Temmuz 2016; 13:44:35 >
  • 94 ortalamam

• quote:

Orijinalden alıntı: kafalarkarışık

sebeplerini de yazabilir misin rica etsem?
    Sebebini sormuşsun ama sen nasıl bir kişiliksin hayattan beklentilerin neler ileride ne işle nerede meşgul olmak istiyorsun vsvs daha çoğaltabileceğimiz sorularının cevaplarına göre okul değişir. Örneğin ben Fransızcanın bir dünya dili olmadığı gerekçesi ile GS yazmazdım ama bir başkası gelir derki bende zaten ingilizce var üstüne fransızca çakayım 2 dilim olsun der.... bu ihtimaller çoğalır gider...
  • uyma U kullanıcısına yanıt
    tabii ki değişiyor da kendi sebeplerin açısından sordum ben de kendime uygun olan durumlara göre değerlendiriyorum
  • platonik sevdigim kiz bilkent hukukta.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.