Şu an açık değil. Konuyu açan arkadaşa hangi arkadaşı şaka yaptı acaba? Bana sms falan gelmedi.
Bir haberinde kolpa olmasın be grey.
bende açık. adıma 3 tane Digiturk Plus üyeliği var hediye olarak mı açtılar acaba ?? fakat cebime ''1 Haziran'dan itibaren GS TV'yi şifresiz izleyebilirsiniz.'' şeklinde SMS geldi.
Hala kapalı. Kanal taraması yapayım bari.
UnalAysal_ Ünal Aysal Galatasaray TV yapılan anlaşma gereği ancak yeni sezonun başında şifresiz hale gelecek
Twitterdaki Ünal Aysal hesabının fake olduğuna inanmıyorum aksine en başta denilen gibi başkanın isteği ile birisi tarafından yönetiliyor bu bir gerçek bu güne kadar tutarsız tek bir söz etmedi ve her dediği çıktı..
millet dalavere , dolandırıcı, yalancı olmuş. bu şekilde sahte hesap açmak, yalan bilgileri yaymakla ne geçiyor ellerine bilemiyorum. yazıklar olsun bu kişilere.
şifresiz yayına gecse kendi internet sitesinden ve galatasarayın internet sitesinden duyuru yapılırdı diye düşünüyorum, mesela ben bir senelik ücreti peşin ödeyip üye oldum onları iade etmek istemeyecekleri için bu senede şifreli olur seneye acarlar anca
Yahu neyine helal diyorsunuz anlamadım... GSTV Digiturk üzerinden şifresiz yayına devam edecek yani sadece Dgiturku olanlar izleyebeilecek.. Digiturk'u olan vatandaş zaten 5 TL verir onu da izlerdi ne değişti??
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.AdkA Yahu neyine helal diyorsunuz anlamadım... GSTV Digiturk üzerinden şifresiz yayına devam edecek yani sadece Dgiturku olanlar izleyebeilecek.. Digiturk'u olan vatandaş zaten 5 TL verir onu da izlerdi ne değişti??
Doğru söylüyorsun.O ibareye dikkat etmedim hiç.Eger senin dediğin gibi düzenleme yapılırsa sifresiz yayının hiç bı espirisi olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.AdkA
Yahu neyine helal diyorsunuz anlamadım... GSTV Digiturk üzerinden şifresiz yayına devam edecek yani sadece Dgiturku olanlar izleyebeilecek.. Digiturk'u olan vatandaş zaten 5 TL verir onu da izlerdi ne değişti??
Öh. Ne anlamı kaldı o zaman ?
quote:
Lig tv paketi kaç para haberin varmı? Dandik bir kanala 5 tl vermeyi kabul ediyorsan ver bana açtırayım gs tv yi. Digitürkü olan vatandaşmış görende digitürk abonesi olurken dolgun banka hesabı şartı istiyorlar zanneder.
İnternetten şifreli yayın devam mı edecek yoksa netten de şifresiz/beleş olacak?!
quote:
Orijinalden alıntı: -Fß!-
Koruk Únal başgaaaan.
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote:
Lig tv paketi kaç para haberin varmı? Dandik bir kanala 5 tl vermeyi kabul ediyorsan ver bana açtırayım gs tv yi. Digitürkü olan vatandaşmış görende digitürk abonesi olurken dolgun banka hesabı şartı istiyorlar zanneder.
Bizde de Digi var. Lig Tv de var. Ancak bir kanal için 5 lira verilmez yani. Kulübe katkı için olabilirdi ama ne gerek var, forma falan alıyoruz ki zaten.
An itibariyle GS TV, Digitürk kanalında açılmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
An itibariyle GS TV, Digitürk kanalında açılmıştır.
Gece 12 den itibaren şifresiz yayına geçtiler Galatasaray- Oftaş (2008) maçı vardı Biraz ona baktım
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
quote:
Öh. Ne anlamı kaldı o zaman ?
editleme olmadığı için yazıyorum bunu. üstteki mesajımda arkadaşlara katılıyorum anlamında demek istemiştim. Bencede haklılar Ne anlamı kalıyorki